שאלה: האם יש לך פריט

קשכפית

New member
שאלה: האם יש לך פריט

זה יכול להיות בגד, מעיל, תיק, כפפות, חגורה וכד'... שקיבלת או קנית ושמעולם לא השתמשת בו, אם כן תעלי תמונה ותספרי איך הגיע אליך ולמה בעצם לא השתמשת בו. והכי חשוב, אם לא השתמשת בו למה את שומרת אותו כמה זמן את שומרת ועד מתי? התשובה צריכה להיות בליווי תמונה! התשובה שלי (בלי תמונה חה חה) זוג תחתונים משגעות (משגעים?) שקניתי בבנקוק, מידה s כנראה הייתי רזה מאוד, קניתי כמה זוגות ובנתיים עליתי במשקל וגם הדוגמא הייתה קטנה במיוחד אין מצב שזה יעלה עלי ואני לא מכירה מישהיא כל כך רזה שאוכל לתת לה את זה. זה יכול להיות טוב על מישהיא שהיא לא יותר מ 45 קילו....

שאפולי

New member
אני 47 קג עובר? ../images/Emo3.gif

אין לי תמונות בחיית.. אבל יש לי מלא פריטים בארון שלא לבשתי ואני יש לי בעיה קלה עם להעביר בגדים אני בדיוק הבטחתי לעצמי לעשות את זה מחר כי הארונות שלי כבר נראים כמו מחסן בגדים ונעליים <בלי הגזמה> אבל אני בספק כמה אני אעמוד במילתי
זה כיף לשמור קודם כל כי דברים חוזרים כבר קרה לי שבגד שלא לבשתי 5-6 שנים מאז התיכון חזרתי ללבוש בוריאציה אחרת ושנית תמיד אפשר לשחק עם שילובים וכו'...

שאפולי

New member
יש.

יש בגדים עם טיקטים בארון שלי. אלוהים יודע למה אני לא מעיפה אותם... אני רוצה לנסות למכור אותם אבל אין לי עצבים להתחיל לצלם ולהעלות תמונות

קשכפית

New member
בגלל המצבים האלה הצעתי/התחלתי

שירשור מכירות, זה יכול לעזור לכולנו (או לא) אבל שווה לנסות. ככה כל צד יכול להרוויח. משום מה מנהלת הפורום לא הגיבה לנושא בפורום ולא ענתה למסר שלי, וככה השירשור הולך לאיבוד. מבחינתי וגם הצעתי, אפשר לעשות אם מתגבשת כאן קבוצה פגישה פעם בכמה זמן בדירה וכל אחת מביאה את הדברים שהיא לא לובשת (דברים במצב טוב כמובן) אבל כאמור אין בנתיים שיתוף פעולה גם אין השתתפות בפורום כל כך אז .... הדברים ישארו בארון עד שלא יהיה לך מקום ואז... תחלקי, תתני.. או שלא

אני בדרך כלל נותנת

או לחברות או מוכרת לחנויות יד שניה או מעבירה לויצ"ו שמישהו יהנה מהדברים הטובים שלי שאני לא צריכה.

קשכפית

New member
גם אני מוסרת לויצו

ויש מקרים שאני מארגנת שקית או קופסה ושמה ברחוב במקומות שאני יודעת שלוקחים. אם יש לי חברה שרוצה משהוא אז הכי בכיף. אבל זה כמעט לא קורה. הדברים שאני רוצה למכור הם זוגות נעלים כמעט חדשות שעלו לי הרבה מאוד כסף... זו הסיבה שהגיתי את הרעיון. זה לא שאני מנסה ו/או רוצה או מציעה לאחרות למכור את כל הדברים שאנחנו לא חושקות בהן, אך כשיוצא מצב שבשנתיים קניתי מס' זוגות נעלים בממוצע של 300-400 שקל לנעל... ואני לא נועלת אז חשבתי שהלואי ואוכל למכור בסכום קטן ולהחזיר לעצמי קצת מהכסף שבוזבז. למסור דברים לחנות יד שנייה גם אופציה, אבל מאוד לא כלכלית, מקבלים שם סכומים מגוחכים של 20 שקל לפעמים פחות וזה בזיכוי לא בכסף.

דינוסיק

New member
שאלה

את יכולה להמליץ לי על חנויות כאלו? האם הם מקבלים כל בגד שתביא (במצב טוב כמובן) או שהם ממיינים?

חנויות יד שניה

יש את "אדרת" בבוגרשוב שמכרתי להם פעם. הם ממינים מאוד. לוקחים רק בגדים שיש לערך אופנתי ווינטאז'י. הבגדים צריכים להיות אופנתיים עכשיו וגם שייכים לעונה. לא לוקחים שם בגדי קיץ בחורף, למשל.

קשכפית

New member
ובדרך כלל גם לא תקבלי כסף

הבאתי/מביאה לאדרת גם. שימי לב שרק בעלת החנות ממיינת וכדאי להתקשר ולדעת מתי היא שם כי אחרת יש למוכרת הוראה לא לקחת כלום רק אם היא נמצאת שם למיין. היא לוקחת רק דברים שנראה לה עם ערך אופנתי כמו ששמיים צהובים כתבה, ברוב המקרים היא לא מציעה מזומן אלא כסף בזיכוי, הסכומים הם קטנים אל תצפי ליותר מעשרים שקל לפריט לפעמים גם עשר וכד'

אנ ימכריה כמה בתל אביב יש גם במושבים למינהם

בתל אביב יש אדרת בבוגרשוב, יש שתיים בשנקין, יש אשת חייל בטשרניחובסקי יש עוד רבות אחרות. אין לי את כל הרשימה, תנסי לחפש בגוגל. אם אזכר בעוד כמה, אכתוב פה.

אני לפני כחודש

עשיתי מהפך בארון, ולכן כל מה שלא נלבש נמסר...והיו כמה שקיות טובות. הרבה דברים יצאו מסיבות אחרות גם...

למעלה