שאלה- האם יש מכורים שעשו

סוזי10

New member
שאלה- האם יש מכורים שעשו

דרך ונקיים מעל שנה, שעשו את הדרך הנקיה ולא דרך התוכנית של 12 הצעדים? ואם כן ,אז באמת מענין איך הצליחו, והאם הם מרגישים טוב יחסית.וגם איך הם מתחזקים את הניקיון אם לא דרך התוכנית.

אנגל1218

New member
כל דרך שבחרת בה לניקיון טובה../images/Emo66.gif

אם זו קהילה, אישפוזית,אן איי, או כל דרך שתשאיר אותך נקייה, היא ברוכה. העיקר להאשר נקייה. את עוסקת במלאכת קודש, ואני אישית יודעת, את מתמלאת בעשייה ברוכה, וכך את שומרת על הניקיון! המשיכי להשאר נקייה, אם כי הייתי ממליצה בחום ללכת לתוכנית לפחות פעם אחת בשבוע, והכי שוב להצמד לחונכת.... אני מכירה הרבה אנשים שעלו על דרך בלי תוכנית, אבל בהחלט לא מומלץ.

סוזי10

New member
אני לשמחתי מצאתי את שביל החלב

מה שנקרא, אבל ככה סתם רציתי לדעת איך הם ממשיכים הלאה כי זה מאד קשה, גם אני הייתי בקהילה , וגם בתוכנית וגם קצת צעדים. היוןם אני בקשר עם חברות מכורות לאו דוקא שם בחדרים אלא ביומיום. היום אפשר להגיד שאני מיישמת את מה שלמדתי והפנמתי בגמילות למינהן .(לא שאני מושלמת, ולא הכל מושלם כמובן, יש לי עוד הרבה מה ללמוד)אבל בסך הכל בחיי היומיום אני אפשר להגיד מסתדרת בלי יותר מדי דרמות .

סוזי שלום..

בע"ה אני לצערי אין לי חונכת לא מוצאת אז אני ללא צעדים. רק להיום אני נקיה מחר בדיוק בע"ה 9 חודשים אני מרגישה טוב אבל צמאה מאוד לעשות צעדים. ואני גם מגיעה לחדרים ועושה שירות אין נקיון טוב ואיכותי שהוא ללא דרך התוכנית לפי דעתי. חוץ מזה הנשמה צמאה לצעדים לא רק הראש אני בכלל לא מקשיבה לראש כי אם אני אקשיב לו הוא לא רוצה שירות למה מה אני פיריאירית? לא רוצה ללכת לחדרים הוא מספר לי ש "קר עדיף לך לשבת בבית גם ככה את יודעת מה כל אחד ואחת ידברו" ועוד כל מני כאלו אז מחר בלי נדר אם אני ימשיך לעשות מה שאני עושה ולא להקשיב לראש יהיו לי תשעה חודשים אלפיי סלטות אבל הפעם עם כל הקשיים ויש ים.. של קושי, אני לקחתי את עצמי בידים חזק. מקוה שזה יעזור ב"עה ולא אשתמש שוב

סוזי10

New member
הי אלין- כשהלכים באופן קבוע

לחדרים מוצאים ספונסרית, אני לא ממש הייתיהולכת באופן קבוע לחדרים, אבל את הספונסריות של מצאתי דוקא בקבוצות נשים, שם גם אהבתי את הקבוצות של הנשים, לא יודעת למה אבל פשוט דיבר אלי יותר הקטע של נשים נשים.

סוזי אני כבר מעל שלוש שנים בחדרים

בע"ה ועדין לא מצאתי ספונסרית היתה לי לפני שנה עשיתי עד אמצע צעד 2 כרגע אין לי ספונסרית ולא מתכוונת להגיע ליפו המון תודה על ההזמנה אחותי היקרה . עוד מעט אולי תיפתח סנדת צעדים בחדר אולי אני יכנס לשם בלי נדר ערב נעים

סוזי10

New member
למה יפו? מי אמר יפו?

יש המון חדרים שעושים פעם בשבוע קבוצות נשים, בסוף תמצאי מישהי מתאימה. כל טוב.

למעלה