שאלה: האם יש סיכוי שקופת חולים תאשר

מצב
הנושא נעול.

טיפול מלא נוסף אם יש לי מוקפאים ? לאור הגזירות הקרובות רציתי להספיק טיפול נוסף לפני החזרת המוקפאים. מה דעתכן ?

שאין לך מה להפסיד ../images/Emo8.gif

טיפול מלא נוסף אם יש לי מוקפאים ? לאור הגזירות הקרובות רציתי להספיק טיפול נוסף לפני החזרת המוקפאים. מה דעתכן ?
שאין לך מה להפסיד

לא אין לך סיכוי

לא אין לך סיכוי
גם לי יש מוקפאים ורציתי להתחיל סבב חדש של טריים ושיהיו עוד קצת בפריזר בגלל הגזרות החדשות ואמרו לי שאי אפשר קופ"ח לא תאשר דבר כזה כל עוד יש סנפרוסטים בפריזר. אני בקופת חולים מאוחדת. הא וגם לא עזרו הטיעונים שהם מוקפאים אצלי בשלשות ואני לא מוכנה להחזיר יותר מ-2 ובגלל זה אני אצטרך לוותר על אחד לאור ההריונות הקודמים שלי, לא עזר, לא לא!!

העין ה 3

New member
לי נראה שזה שונה מקופה לקופה

לי נראה שזה שונה מקופה לקופה
ואולי אפילו מסניף לסניף. יש לי חברה, שנשארו לה מוקפאים מהטיפול שבו הרתה את בתה הבכורה. כשהחליטה להתחיל טיפולים לילד שני, היא קיבלה אישור בלי שום בעיות. ואת הבת השלישית היא הרתה באופן ספונטני. כך שהמוקפאים שלה עדיין מחכים וכנראה שיחכו שם לנצח... אני הייתי מגישה בקשה רגילה, ולא מזכירה את העובדה שיש מוקפאים. אני לא מאמינה שהם יכולים לעלות על זה לבד. אם יעלו על זה וישאלו, אל תגידי שזה בגלל הקיצוצים כי זה עלול "להקפיץ" אותם. תגידי שהסיכוי יותר גדול (הם ממילא לא מבינים שם כלום...), תגידי שכל עוד יש לך ביציות את מעדיפה להשתמש בהם ולשמור את המוקפאים לשלב שבו אולי מלאי הביציות ידלדל.

פנינהט

New member
אני הלכתי לקבל אישור ממכבי להתחיל

אני הלכתי לקבל אישור ממכבי להתחיל
שוב טיפולים והם לא שאלו אותי לגבי מוקפאים (אין לי מוקפאים). בחלק של היסטוריה של IVF בטופס לא רשמתי כלום והם אישרו לי ככה. שווה לנסות לא נראה לי שהם בכלל יכולים לדעת אם יש מוקפאים או לא.

Mרוצה

New member
הגישה שלך מאוד נכונה ושווה לנסות.

הגישה שלך מאוד נכונה ושווה לנסות.
וכמו שכבר כתבו לך, שחקי אותה ראש קטן. אל תזכירי את המוקפאים ועם קצת מזל, הם לא יעלו על זה לבד. ומי יודע? אולי תצליחי בטיפול הראשון ויהיו לך עוד מוקפאים גם לילד שלישי....

אצלנו בהדסה הר הצופים זה שונה כי

אצלנו בהדסה הר הצופים זה שונה כי
מגיעים לרופא לפני כל טיפול ובתיק רשום אם יש מוקפאים או לא ואז הרופא ממלא דו"ח שאותו מעבירים בפקס לרופא המחוזי שמאשר את הטיפול.

ע נ ב ל 2

New member
הרופא כותב את ההיסטוריה

הרופא כותב את ההיסטוריה
ואין סיכוי שהוא לא יציין שיש מוקפאים. הרופא שלי אמר שהקופה לא תאשר טיפול אם יש מוקפאים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה