שאלה: האם לדעתכם הפציעות אצל

אורדי12

New member
שאלה: האם לדעתכם הפציעות אצל

הנבחרות הגדולות יועילו למונדיאל, בכך שנבחרות קטנות יותר וכשרוניות יראו את הכדורגל שלהן? נ.ב- לפעמים אני שולח הודעה והיא לא מופעיה משום מה...

אמירש

New member
לדעתי

נבחרות כמו קמרון ויפן יתבלטו מאוד המונדיאל בגלל כל הפציעות של השחקנים המובילים...

Luke

New member
זה אומר רק דבר אחד

הליגות הרגילות פלוס ליגת האלופות מעמיסות על הכדורגלנים עומס פיסי כמעט בלתי אפשרי, אבל הם מקבלים מיליונים בשביל זה וזה מקום העבודה שלהם. לדעתי זה הופך את המונדיאל לטורניר שולי ופחות חשוב ואם השחקנים האירופאים ימשיכו לעבוד כמו שהם עובדים עכשיו הטורניר הזה יהיה שווה ערך לאירוויזיון(חשוב רק לישראלים, עם נציגים דרג ז´).

דן צ

New member
אתה צודק

זה כבר מתחיל להיות קירקס עם כל הפציעות של הכוכבים , בסוף ישחקו רק הספסלים

hag1234

New member
הפציעות המרגיזות../images/Emo86.gif

אתה צודק בהחלט לגבי זה, הפציעות הורסות לנו את הכיף, עכשיו גם זיזו נפצע לנו. דרך אגב, מי שלא מכיר - יש אתר מצוין לספורט

אורדי12

New member
אני לא חושב שליגת האלופות מקשה על

השחקנים. דווקא זוהי ליגה מאד יפה ומעניינת. לדעתי הפציעות הן עניין מקרי. מה שכן אני מסכים...למה עושים משחק אימון שבוע לפני המונדיאל? צריך לבוא שבועיים לפני המונדיאל, לעשות משחק אחד, שניים נגד קבוצות מקומיות וזהו.

Nomero Uno

New member
זה שהיא יפה ומעניינת

על זה אין ויכוח אבל היא מאוד מעייפת השחקנים של הקבוצות הבכירות משחקות בה לפחות 12 משחקים בנוסף ל34-38 משחקי ליגה ועוד 5-15 משחקי גביע זה יוצא 50-70 משחקים בעונה אז אין פלא שהשחקנים מתעייפים ונפצעים מה עוד ליגת באלופות היא ליגה מעייפת יותר מליגה המקומית בגלל הרמה הגבוהה

אורדי12

New member
Luke, בקשר למה שכתבת על האירויזיון

קצת הגזמת...המונדיאל תמיד יהיה אירוע הספורט הגדול בעולם.

Luke

New member
תראה בכדורגל בו הכסף הגדול מדבר

ושחקני צמרת משחקים בין 70-100 משחקים בעונה קשה לי להאמין שהם יעדיפו לשחק במונדיאל ולוותר על חוזים של מיליונים בשנה...מה לעשות ? גם אני הייתי מוותר .. ואני מדבר על תהליך לא על משהו שקורה תוך יום...

Luke

New member
פציעות זה לא דבר מקרי

הן תוצאה של עומס פיסי לא אנושי. כדורגל זה לא שחמט. אל תשכח שהכוכבים הם תמיד מטרות לכיסוחים של שחקני ההגנה (ראה בקהאם) יש גליצים יש תיקולים קשים ולפעמים גם מלוכלכים (שוב בקהאם), באף מונדיאל לא הייתה כזו כמות של פציעות כי אז עדיין שיחקו פחות. ובנושא ליגת האלופות, צריך לצמצם אותה לפחות בחצי, 60% מהקבוצות שם לא מעניינות אף אחד וראית גם בטלוויזיה שישנם משחקים בשלבים המוקדמים עם מעט מאוד קהל. הליגה הזו הורחבה על ידי uefa כדי להרוויח עוד ועוד כסף ללא התחשבות בשחקנים. אני מתגעגע לימים בהן לא הייתה ליגת אלופות אלה סתם גביע אירופה לאלופות , שהשתתפו בו רק אלופות ולא מקומות שני שלישי או רביעי, שיחקו בשיטת גביע הישנה והטובה שני משחקים בית וחוץ והמפסיד עף...ככה זה צריך להיות ורק אלופות

אורדי12

New member
בקשר לסכומים הענקיים

אנחנו רגילים שאחרי טורנירים בעלי חשיבות (מונדיאל 98 ויורו 2000), הכוכבים של אותם טורנירים נכרשים בסכומי עתק ומוחתמים על חוזים שלא יאומנו, אבל...כל זה הולך להפסק, העולם במיתון הכל שווה פחות. אפילו מנצ´סטר הגדולה, עושה השנה קיצוצים רבים (בגלל שזכויות השידור באנגליה ירדו ממיליארד ליש"ט ל-250 מיליון בלבד) (!!!) השנה הסכומים יירדו בהרבה. בקשר לליגת האלופות - אני לא מסכים איתכם, לדעתי זה מאד יפה שיש בתים ואחר כך נוק אווט, אבל מה שכן...צריך לצמצם את מספר הקבוצות ל-16 בלבד - שהן רק האלופות (בערך...).

אמירש

New member
מסכים לכל מילה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין מה להוסיף

למעלה