שאלה:האם לק צבעוני הוא שאלה של גיל?

רחלי ג

New member
שאלה:האם לק צבעוני הוא שאלה של גיל?

מתי לא מתאים יותר להשתולל עם כחול כהה או סגול? אני כבר לא מדברת על ירוק או זרחניים?

Ultra marine

New member
לדעתי האישית,

לקים זה משהו אסתטי, ואני לא חושבת שצריכה להיות בעיה עם כל צבע של לק בכל גיל. מה שכן, לקים מקולפים או מרוחים ברישול לדעתי הורס את כל האפקט (ולא מתאים עוד יותר לנשים "מבוגרות" והכוונה כאן לא נערות צעירות) בפורום כותבות מגוון של נערות-נשים ולא ראיתי שיש הבדל בבחירת הגוונים בין הכותבות השונות בגילאים השונים.

תולי01

New member
אני לא חושבת שזה עניין של גיל

אבל אולי זה יותר עניין של הרגשה. אני חושבת שאין גיל לצבע וכל אחת יכולה ללכת עם איזה צבע שהיא אוהבת (מסכימה עם כל מה שנאמר מעליי לגבי אסתטיקה). אני אישית חושבת שבכל גיל אפשר ללכת עם לקים בכל הצבעים והכל עניין של טעם ושל אופי. לא תמצאי בשום מקום כללים לגבי מה מותר ומה אסור בצבעים של לקים ואיזה צבעים מתאימים לגילאים כאלה וכאלה ולדעתי, כמו גם עם דברים אחרים, זה עניין של הרגשה - לא צריך להימנע וגם לא צריך "בכוח" - לכי עם מה שאת אוהבת ועם מה שעושה לך טוב

רחלי ג

New member
תודה.מעניין.ברור שאסטטיקה איננה השאלה בכלל

הצבע הוא שלפעמים מטריד....יש צבעי תיכוניסטיות בנות 17 ויש צבעי גיל 44..... תודה בנות

MaddyD

New member
שאלה על עירבולקים

טוב, אתמול לקחתי את עצמי וקניתי לקים לבנים של פרו ביוטי, חמש שקל ליחידה, מאחר ולא היה עלי מזומן והמינימום אשראי היה 30, קניתי 5 יח' ולק כחול - ממש כחול. ישבתי לי עם צלחת, כפפות והתחלתי במלאכה האמת לא ניסיתי על הציפורניים אבל מה שיצא בעין - נראה מדהים - אני בערב אנסה אחד מהם ואעלה! אבל רציתי לשאול, הגיוני שהבקבוק חיצונית עדיין נראה לבן לגמרי? זה לא התערבב לי טוב עוד שאלה, יש לשפוך חלק מהלק הלבן קודם, נכון? איך אפשר לדעת כמה?? בכל מקרה אני סופר מרוצה, אני כל כך אוהבת פסטלים ויצרתי לי בשניה - משיק צהוב מזעזע - צהוב בננה בהיר ומקסים מירוק שיש שיטענו שיפה - לדעתי לא ממש. מנטה בהיר מאוד מכתום מזעזע - משהו טופי מקסים ומהכחול - תכלת בהיר ותינוקי חשבתי על עוד - יש לי עוד בקבוק לבן... מה כדאי לעשות? יש לי המון צבעים בסיסיים ופסטליים.. יש לכן רעיון? גוונים שאפשר לערבב כדי שיצאו מתוקים? תודה דנה

תולי01

New member
רעיונות לגוונים נוספים

אדום יכול להפוך לורוד ואפשר לשחק המון עם קשת הצבעים הזאת ולקבל ורודים מקסימים מכתום אפשר גם להוציא צבע אפרסק מתוק סגולים למיניהם יכולים להפוך לפסטלים ממש יפים חומים, שחורים ואפורים יכולים לצאת ממש יפים, למרות שאני חושבת שהם לא נכנסים להגדרת המתוקים

MaddyD

New member
איך אני עושה מהכתום אפרסקי?

קודם תודה ! את ממש ההשראה שלי בנושא אז אני חייבת לך את זה[: שמתי כתום בלבן ויצא באמת אפרסקי אבל קצת בוהק, איך אפשר לרכך? אני קצת דלעת בנושא הזה ולא כישרונית, אני לא יכולה ממש לקשר בראש את הקשת צבעים ראיתי למשל שמישהי כאן הפכה סגול לאפור, בשימוש עם לבן וירוק אני לדוגמא לא הייתי חושבת על זה...! ואני מאמינה גם שאם אנסה ייצא חום]:

תולי01

New member
ההשראה שלך לערבולקים היא בטח ענבל

ולא אני
היא זאת שגם המציאה את המושג ערבולק והיא באמת השראה בתחום
אני אף פעם לא ערבבתי לקים, רק קראתי על זה הרבה, אבל אני אשמח להיות ההשראה שלך בנושאים אחרים
את הכתום האפרסקי אפשר לשלב אולי עם קצת ורוד כדי לעדן אותו. הנה כמה אתרים שאולי יוכלו לתת לך עוד רעיונות: http://drfrankenpolish.wordpress.com/ http://forums.thefashionspot.com/f47/frankenpolish-95713.html

MaddyD

New member
אוף סליחה

כל הניקים כאן מבלבלים אותי מתנצלת ותודה!!!

ענבל30

New member
אני? השראה? ../images/Emo9.gif

איזה כבוד עשיתן לי
איפה אני ואיפה ד"ר פרנקנפוליש, אלופת הערבולקים
אני לא קונה בקבוקים מיוחדים לערבולקים, אלא משתמשת בלקים שיש לי. מערבבת כהה לתוך בהיר, שופכת מבקבוק לבקבוק בלי עזרים מיוחדים, לפעמים ניעור יסודי מספיק כדי לערבב את הצבעים אבל אם לא - אפשר להעזר בקיסם ארוך או סיכה (רק לזכור לא להשאיר את הלק פתוח הרבה, כדי שלא יתייבש). אם יש לי לק שאני רוצה להשתמש בו כבסיס לאיזה ערבוב והוא מלא - אז אני שופכת מעט ממנו כדי שלא יעלה על גדותיו
(קרה לי והיה מאוד מתסכל ומלכלך) אם יש אפשרות להשיג כדורי ברזל קטנים - זה מאוד עוזר לערבוב ולמנוע מהלק להתייבש ולהסמיך מדי. אישית אני מסתדרת גם בלי. פסטלים זה קל להכין: מוסיפים כמה טיפות לק צבעוני ללק לבן... אם רוצים לגוון, אפשר לשחק עם המרקמים (נניח להוסיף סגול שימרי ללק לבן קרם יכול לתת סגול בהיר מנצנץ מעט), להוסיף גליטרים, להכין ירוק מנטה ואז להוסיף לו מעט כחול כדי שיהיה טורקיזי יותר, לשחק עם שילובים של ורוד/כתום עם לבן כדי ליצור לקים בגווני אפרסק/משמש. אפשר ליצור אפור עם תת גוון, אם מוסיפים כמה טיפות של שחור ללק לבן ואז מוסיפים צבע נוסף (נניח סגול - יצא אפור-סגלגל) חום וורוד בתוך לק לבן יכולים ליצור צבע "ניוד"... עשיתן לי חשק לחזור לערבב קצת...

MaddyD

New member
אוקי!

אני כרגע עם הלק שיצרתי בצבע מנטה, יצא מטריף לגמרי, שפכתי מבקבוק לבן איזה רבע, הוספתי ממש לפי העין ירוק .. ויצא מדהים. מדהים מדהים מדהים אני כל כך מרוצה, זה גוון שמאוד רציתי ולא מצאתי בזול ויצרתי אותו לעצמי ב10 שקל. אפילו פחות! כי יש לי בקבוק אחד בגוון שאני אוהבת ואת המקור, יותר כהה שאני אוכל לשחק איתו בעתיד או להשתמש בו אני חייבת להעלות תמונות ולזכור לעשות זאת!!! תודהה

MaddyD

New member
שאלתי את זה בעבר

מצאתי באיביי, לא משתלם בכלל. אם ממש מתעקשים על יצירת פורמולה בבקבוק חדש נראה לי הכי משתלם לקנות לקים זבלה בשוק , לרוקן אותם - לנקות ואז יש בקבוק חדש.. אני משתמשת בבקבוק מקור הלבן.

ssnoopy

New member
בקבוקים ריקים יש במונקו

ברחוב כפר גלעדי ת"א. את האמת שכחתי לשאול אותם כמה עולה אבל ראיתי שישם להם בקבוקי לק ריקים

סקרמנטה

New member
מה החנות הזו? פרפורמריה? מוכרים גם ליחידים?

ובאיזה מספר בכפר גלעדי? מקווה שייצא לי להגיע לאיזור הזה בעתיד הקרוב. תודה :)

Marble Arch

New member
זאת חנות לאיפור מקצועי,

והם מוכרים ליחידים
לא יודעת מה הכתובת האמת, בפורום איפור מדברים על החנות הרבה..

RUTHIE1

New member
../images/Emo207.gif לאוהבות האנגורה קארדי של אסי

שמכירות את שיק. ראיתי אתמול את ה-54 של שיק ונדלקתי, כמובן שקניתי... אח"כ נזכרתי מה הוא מזכיר: את האנגורה קארדי! (שאגב ראיתי השבוע במדינה מילאנו ולא היה לי לב להוציא עליו 65 ש"ח...) האם הם אכן דומים?

סקרמנטה

New member
חחח צילמתי אותו לפוסט בעתיד הקרוב

ואכן, גם לדעתי הוא מאוד דומה לו. לא שאני מכירה מקרוב את אנגורה קרדי...

סקרמנטה

New member
והנה תמונה של שיק 54

מצטערת על האיכות, הצילום מסלולארי. ועכשיו אחרי עיון מעמיק בתמונות נראה שאצטרך לצלם שוב. התמונות לא עומדות בקריטריון של לק יוקרתי... :)

למעלה