גם קוסקוס זה פחמימה.
צריך להיות רשום על האריזה כמה פחמימות יש ב-100 גרם.
אם לא מוצאים יש המון מידע באינטרנט. רק לפתוח גוגל ולכתוב פחמימות קוסקוס.
צריך לדעת יחס פחמימות/סוכר בגוף (זה אינדיווידואלי).
אם היחס 1:3 ז"א כל פחמימה מעלה 3 יחידות סוכר.
מנת פחמימה זה 30 גרם פחמימות אאל"ט - הסוכר עולה ב-90 יחידות.
הראשונה, שאת עושה פרסומת לבלוג שלך, אם סתם שאלה טיפשית.
השנייה, שאינך מבינה בכלל בכל נושא המזון, וכל המתכונים שפרסמת
בבלוג שלך, אינם ראויים למאכל אדם שהבריאות חשובה לו. אני מקווה שהראשון נכון.
כי לצערי לפני כשבועיים בבדיקת דם
רמות הסוכר שלי היו גבוהות ...והתחלתי לעשות דיאטה וקבלתי גם כדורים
אני עדיין בשלב הניסוי וטעיה , כשאכלתי קוסקוס
רמת הסוכר בבדיקה היתה גבוה
בסך הכל רציתי לשתף אתכם בזה
אין שום קשר לבלוג שלי ואין לי צורך לפרסם אותו
לא כל צריך לעורר כזה חשד ...
אז אני לא נוגעת יותר.
וכן זה בהחלט מעלה בהרבה את הרמות במיוחד אם את לא מאוזנת
איך אמרה לי הדיאטנית וגם הרופא הם נותנים לי כמה שבועות ללמוד מה אפשר ומה לא
ובמיוחוד כמויות.
הרופא אפילו ציין שאולי אני כן יכולה קוסקוס אבל אולי רק כף אחד (זה לא משביע נכון, אז החלטתי לא לבדוק את זה
בשביל מה להתענות).
כדאי להשתמש באורז בסמטי. כמובן שעדיף מלא- לא ניתן לקנות בתפזורת רק באריזה.
רצוי להשרות אורז לילה קודם במים ובבוקר לשטוף היטב. זה עוד יותר משפר את איכות האורז.
אולי זה כמו הבסמטי.
אני יודעת בוודאות שאורז בסמטי יותר טוב מאורז רגיל וכמובן שאורז בסמטי מלא עוד יותר טוב.
אורז בסמטי מלא ניתן לקנות רק באריזות ולא בתפזורת.
אומנם על כל סוכרתי דברים שונים משפיעים אחרת אבל נראה לי שדי "בטוח" להגיד שדגנים מבושלים הם פחמימה ופחמימה זה סוכר... כך שסביר שההשפעה לא תהיה חיובית.
אורז, קוסקוס, כוסמת, בורגול וכו' וכו'.... עדיף לצרוך את המלאים ובכמות קטנה, אצלי אפילו 2-3 כפות זה המון. תנסי, תמדדי- ובסוף תביני כמה ומה את יכולה לאכול