שאלה - הבן שלי (בן 6.5) מקבל מיזה

שאלה - הבן שלי (בן 6.5) מקבל מיזה

מס' חודשים שמן דגים (של נוטרךיף) ואכן ניתן לומר שבהחלט יש שיפור, למרות שכנראה מקבל פחות מה שצריך (2-3 קפסולות ליום )אני מטפטפת את השמן לאוכל, כגון פיצה, שניצל, ביצה, כשהוא עדין חם, האם יש בעיה עם זה? האם צריך לחכות שיתקר בנוסף בגוף שלו מדיף ריח של דגים, לי אין בעיה עם זה, אבל אני חוששת שזה ירתיע את סביבתו, מה עושים ? הוא סובל מאסטמה של העור ושל הנשימה, האם ניתן להוסיף משהו להקל עליו בנושא ? יצא הרבה שאלות בסוף, אשמח לקבל תשובתכם. תודה מראש.

guybz

New member
אני ממליץ לך לא לתת לשמן להתחמם

שמן דגים הוא מאד נדיף והאומגה 3 שבתוכו מתנדפת בקלות ומתחמצנת בקלות. עדיף לחכות שהמזון יתקרר או לתת במזון שהוא מראש קר כמו חלב תה מיץ תפוזים וכדומה. בשום אופן לא במשקה חם. לגבי ריח הגוף זה דבר נדיר מאד ושמעתי עליו רק כאן בפורום (אני מכיר מאות אנשים שלוקחים אומגה 3 במינון גבוה) לדעתי זה מצביע על פגם מטבולי כלשהו שיהיה מענין לחקור אותו בעתיד. לא ברור למה הגוף של חלק מהילדים האוטיסטים "פולט" את השמן או חלק ממרכיביו דרך הזיעה. שמן דגים מאד עוזר גם לאסטמה של העור (אטופיק דרמטיטיס) ולאסטמה של הנשימה, אם כי יתכן שאתם צריכים מינון יותר גבוה. את יכולה למצוא את המינון הדרוש פחות או יותר בקישור. גלגלי לתחתית הדף לטבלאות, יש טבלה לאוטיסטים וטבלה לאסטמה. לכי על הגבוה יותר. גיא

Bath1

New member
חשבתי שלהוסיף לפורמולה לאחר החימום

זה בסדר (לפחות לפי המאמר בנושא בפורום), הלא כן?

guybz

New member
זה בסדר אם הפורמולה בערך 30 מעלות

אם היא 40-50 כלומר אם היא מספיק חמה כדי שצריך שהיא תתקרר קודם אז עדיף שהיא תתקרר קודם.... בכל מקרה להוסיף לאוכל שחומם\ הופשר\ בושל והורשה להתקרר לטמפרטורה שילדים אוכלים, כלומר מקסימום פושר, זה בסדר גיא

למעלה