שאלה הגוון הנכון....

b o t t e n

New member
שאלה הגוון הנכון....../images/Emo262.gif

נגיד.... שקניתן לק בגוון מסויים והוא בניסיון "חי" היה לא ממש זה. במקרה ראיתן אחד אחר יותר קרוב וקניתן גם, עדיין לא ממש מרוצות. כתה אתן קונות עד שזה זה, או מתי מתייאשות וחושבות שכנראה עוד לא עשו את מה שרציתן. ואני מדברת בעיקר על קניות "חפוזות" לא כאחה שישבתן שעות ובדקתן בסוואצ'ים. ועוד שאלה... מה שלא מסננות {מסירה או לפח} או שנרקב בצד...??

lilo4

New member
תלוי...

הייתה לי פעם אחת שממש ממש רציתי גוון מסוים של לק, אחרי שראיתי סווטצ' ללק של אסי. היה נדמה לי שיש לק של שיק שיענה על צרכיי, קניתי והתבדיתי [הלק חמוד, אבל לא בדיוק מה שחיפשתי]. שאלתי פה בפורום וביקשתי המלצות, ובעקבות זה קניתי את הגרסה של אורלי. זה עדיין לא 100 אחוז, אבל החלטתי בשלב הזה שאני לא ממשיכה לחפש, ואין לי כוח להתחיל להזמין מהאינטרנט. בפעם אחרת ראיתי באוטובוס מישהי עם לק ממש יפה, ניסיתי לתאר אותו פה בפורום אבל לא הצלחתי למצוא משהו שממש עונה על הרצונות שלי. אחרי כמה ימים, ממש במקרה, חפרתי בסלסלה מלאה לקים של שיק שהיו במבצע, ומצאתי בערך את מה שרציתי. גם כאן זה לא היה בדיוק, אבל הלק עצמו ממש יפה ולא היה לי כוח להמשיך לרדוף אחרי מה שרציתי. ולגבי השאלה האחרונה- יש לי כמה לקים שלא אהבתי שהעברתי לאחותי כי היא כן אהבה, יש לי כמה שהחלטתי לנסות על הציפורניים ברגליים [וזה עבד
] ויש לי כמה שפשוט שוכבים במגירה ונרקבים... אני באמת צריכה להעיף אותם [הם לא במצב להחליף..]

iefrat

New member
מערבבת בעדינות עד שמגיעה לגוון

אם הוא לא מה שרציתי אז לא אכפת לי לקלקל (אבל אני לא קונה לקים יקרים, עד 25-30 ש"ח) אני מעבירה...

למעלה