שאלה/הודעה|אנשים כנסו.

Raul17

New member
שאלה/הודעה|אנשים כנסו.

אני מעונין לדעת בערך כמה מעריצים יש בארץ ל30 שניות.. למה חבר שלי אמר לי אם אני אמצא שיש עוד אנשים חוץ ממני שאוהבים את הלהקה(ולא איזה 10..)אז הוא ייפתח אתר רישמי אם פורום והכל.. אז רציתי לדעת אם אנשים ייכנסו והפורום שם יהיה בערך פעיל.

amitosha

New member
ברור

יש ל30 שניות למאדים... המון מעריצים.. כל מי שבפורום הזה חמוד.. מעריץ אותם! מאוד.. תגיד לחבר שלך.. שהוא יכול לפתוח אתר עם פורום והכל... אנחנו? שם!=]=]=] פורום 30 seconds to mars.... תמיד:p=]

inbal287

New member
משעשע

אתה נכנס לפורום הישראלי של הלהקה ושואל אם יפתחו פורום אחר האם אנשים יבואו לכתוב בו?
.

אתה ממש מאחר את זמנך אדוני

כי אנחנו כבר עובדים על זה, אבל כל הכבוד על היוזמה. אממ.. אם אתה כבק בקטע של להגדיל את אוכלוסיית המעריצים אני גם רוצה להגיד לך שאנחנו בעיצומים של להביא אותם לארץ, אז חתום על העצומה שלנו בבקשה www.petitiononline.com/30stmIsr השגנו כבר בסביבות ה2600 חתימות כולל עצומה כתובה.. ו.. אם יש לך מייספיס תצטרף לאשלון הישראלי www.myspace.com/30stm_israel ואם תחפור עוד קצת כאן בפורום תראה מה עשינו בימי קידום כאן בארץ

אוי ועוד שאלה

איך הוא יכול לפתוח אתר רישמי? אתר רישמי צריך להיות באישור וע"י חברת התקליטים בלבד, והתומכת של וירג'ין בארץ כאן היא הליקון. ככה שאם הוא עובד בהליקון או בקשר עם הליקון, דבר איתי. ואם לא, אז הוא יפתח אתר לא רישמי של הלהקה.

etmiys

New member
../images/Emo207.gifוואו!! ראיתי עכשיו רקוויאם לחלום

בפעם המי-יודע-כמה.. אני לא אצליח לישון... ס~ר~ט ט~ו~ו~ו~ו~ו~ב~!~!~!

SIVAN95

New member
../images/Emo207.gif גם אני ראיתי

עכשיו רקוויאם לחלום בפעם העשירית אולי חחח

darklighter

New member
../images/Emo45.gifבהחלט../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

עכשיו אני לא במצב לראות אותו אבל גם הסרט וגם הפסקול שלו- אני לא אשכח אותם בזמן הקרוב... אפילו עשיתי קליפ מוזר לקייל XY בסגנון רקוויאם בשביל הטוויסט כזה...

AlmogiToMars

New member
../images/Emo207.gifבקשר לקליפ של ABL

אמרתם שכתוב שהקליפ ייצא ב16/1 שזה עוד כמה ימים.. הוא ייצא בMTV ולהיסגר על הערוץ למשך כל היום או שיש ערוץ אחר ? (מה שלא נראה לי .. ) =]ערב טובב [=

אל תסגרו על MTV בכלל

לדעתי, הוא בכלל לא יצא בMTV באירופה. לא יהיה איזהמ שהו מיוחד. אפשר לנסות ולראות אם יהיה משהו בתוכנית של הקליפים החדשים אבל אני בספק. אולי בMTV2 יהיה. אני פשוט הולכת לצפות בו ביו טיוב ולקוות שהוא יגיע אלינו אחרי שבוע

AlmogiToMars

New member
אז אם ייצא לך לראות...

באותה השנייה בבקשהה תרשמי פה ! [= תודה מראש חיחי

פשוט יו טיוב.

אני בספק אם זה יצא פשוט בMTV באירופה או שתהיה איזשהי פרימיירה חגיגית או משהו

חחח חכי עם זה ילדה. ../images/Emo9.gif

אל תנעלי על יו טיוב, הכיף ביו טיוב שאת יכולה להכנס תמיד, אני ממליצה להכנס ב17.1 יום אחרי הפרימיירה כביכול ולראות אם זה עלה לאינטרנט

AlmogiToMars

New member
אחלה חחייח D:

אז אני פשוט יהיה גם ביוטוב וגם בMTV2 ואני יראה כבר מתי ייצא . P: תודה

AlmogiToMars

New member
../images/Emo207.gifשאלה [=

אחרי שאתם כותבים תגובה וזה.. יש כזה קו אפור ואז כל אחד כותב כל מיני משפטים משלו.. מישו מוכן להסביר לי איך ? כי גמאני רוצה :) בתודה מראש והמשך לילה טוב :-*

למעלה