אני מעונין לדעת בערך כמה מעריצים יש בארץ ל30 שניות.. למה חבר שלי אמר לי אם אני אמצא שיש עוד אנשים חוץ ממני שאוהבים את הלהקה(ולא איזה 10..)אז הוא ייפתח אתר רישמי אם פורום והכל.. אז רציתי לדעת אם אנשים ייכנסו והפורום שם יהיה בערך פעיל.
יש ל30 שניות למאדים... המון מעריצים.. כל מי שבפורום הזה חמוד.. מעריץ אותם! מאוד.. תגיד לחבר שלך.. שהוא יכול לפתוח אתר עם פורום והכל... אנחנו? שם!=]=]=] פורום 30 seconds to mars.... תמיד=]
כי אנחנו כבר עובדים על זה, אבל כל הכבוד על היוזמה. אממ.. אם אתה כבק בקטע של להגדיל את אוכלוסיית המעריצים אני גם רוצה להגיד לך שאנחנו בעיצומים של להביא אותם לארץ, אז חתום על העצומה שלנו בבקשה www.petitiononline.com/30stmIsr השגנו כבר בסביבות ה2600 חתימות כולל עצומה כתובה.. ו.. אם יש לך מייספיס תצטרף לאשלון הישראלי www.myspace.com/30stm_israel ואם תחפור עוד קצת כאן בפורום תראה מה עשינו בימי קידום כאן בארץ
איך הוא יכול לפתוח אתר רישמי? אתר רישמי צריך להיות באישור וע"י חברת התקליטים בלבד, והתומכת של וירג'ין בארץ כאן היא הליקון. ככה שאם הוא עובד בהליקון או בקשר עם הליקון, דבר איתי. ואם לא, אז הוא יפתח אתר לא רישמי של הלהקה.
עכשיו אני לא במצב לראות אותו אבל גם הסרט וגם הפסקול שלו- אני לא אשכח אותם בזמן הקרוב... אפילו עשיתי קליפ מוזר לקייל XY בסגנון רקוויאם בשביל הטוויסט כזה...
לדעתי, הוא בכלל לא יצא בMTV באירופה. לא יהיה איזהמ שהו מיוחד. אפשר לנסות ולראות אם יהיה משהו בתוכנית של הקליפים החדשים אבל אני בספק. אולי בMTV2 יהיה. אני פשוט הולכת לצפות בו ביו טיוב ולקוות שהוא יגיע אלינו אחרי שבוע
אחרי שאתם כותבים תגובה וזה.. יש כזה קו אפור ואז כל אחד כותב כל מיני משפטים משלו.. מישו מוכן להסביר לי איך ? כי גמאני רוצה בתודה מראש והמשך לילה טוב :-*