שאלה, הודעה, מודעה, איך שבא לכם!

little girl

New member
שאלה, הודעה, מודעה, איך שבא לכם!../images/Emo98.gif

חברה שלי אמרה לאיזה אחד חמוד שהוא דומה לאד... הוא התחיל להגיד משהו כמו "אוי לא" והיא כזה "לא, הוא חתיך!" והוא לא קלט את הרמז שהיי איש, אתה חמוד!! אני מנסה לשכנע אותה להציע לו לצאת או סתם להתחיל איתו אבל אנחנו צריכות שהוא יראה גם רמזים! זה כל כך לא הפורום לזה, אבל זה קשור לאד, הוא אשכרה נראה כמוהו ב25 שעות בגלל הזקן! רק שהשיער של ההוא יותר בהיר.. איזה חחחחחמוד!! אתם מתים! אז יש מצב שהוא לא הבין את זה כמחמאה?? באיזה פורום כן לשאול את זה?? אד חמוד!!!!!!! .) ולראות ולדבר עם כפיל שלו גורם לי לחייך בלי הפסקה... .)

מיצי007

New member
כפיל של אד

זה תמיד מחזה נעים לעיניים. יש מצב שהוא לא הבין את זה כמחמאה,כי יש אנשים שמפגרים בשכלם ולא רואים את היופי המדהים של אד. אם היא הייתה אומרת לו שהוא דומה לבראד פיט הוא בטח היה יותר מרוצה. עצה-תקחו אותו לראות את השעה ה25.תפלרטטו איתו כמה שאתן יכולות,תרמזו לו רמזים ענקיים על זה שאתן מחבבות אותו...ואם הוא לא יקלוט אז...זאת כבר בעיה רצינית ואתן נתקעות עם בחור סתום.

little girl

New member
כפיל, גם זאת דרך לקרוא לו!

הוא בטח ראה את 25 שעות, הוא עובד בבלוקבסטר ואני וחברה שלי כבר שבוע מנסות לקחת את זה ואין! ואם הוא לא הבין שזאת מחמאה הוא היה צריך להבין אחרי שהיא אמרה "לא, הוא חתיך!" יענו אד נורטון חתיך ואתה דומה לו.. אתה חתיך!! אבל לאאא... הוא לא יבין. חבל עליו, תיכננתי להם עתיד מזהיר ביחד.

מיצי007

New member
טחחח לא נורא

אני בטוחה שהיא תסתדר עם מישהו שהוא לא דומה לאד. הוא טיפש,וחבל עליו. בקשר לשעה ה25 בבלוקבאסטר. זה אכן מאוד מאוד קשה להשיג את זה. גם לי לקח שבוע וחצי עד שתפסתי את זה שם...זה כל הזמן בחוץ.

למעלה