שאלה, הזהרה מעל לגיל 18 בלבד

ronAdmin

New member
שאלה, הזהרה מעל לגיל 18 בלבד ../images/Emo6.gif

התמונה של אפור היא האמיתי לפי דעתכם או שזה סתם עוד חיקוי זול? וזאת שאלה מאוד רצינית.

Gilliana

New member
למרות ש...

... התמונה אמנם עונה על תיאור האפורים אחד לאחד - אין כל דרך להסיק ממנה האם מדובר בזיוף או בתמונה אמיתית.

חפY

New member
חיקוי, חיקוי. ../images/Emo4.gif

הסיכוי שתמונה מקורית תתפרסם- שואף לאפס. (בינתיים, לפחות).

Majestic12

New member
התמונה הנ"ל

מסתובבת הרבה זמן ברשת, ומתארת דגם של חוצן אפור. מקורה אינו ידוע, וסביר להניח שזהו זיוף. יש טענות שהתמונה נלקחה מתוך סרט קולנוע והופצה.

ronAdmin

New member
../images/Emo45.gif..טובב אז בעצם כל תמונה אפשר

אז כך אפשר לומר על כל תמונה שהיא מזויפת גם כאשר היא אמיתית...מענין

על התמונה הזאת ספציפית

לא ניתן להגיד כלום, כי שים לב שהוא נראה מאוד אמיתי יחסית לתמונות אחרות.

זה נראה אמיתי, אבל אי אפשר לדעת

לדעתי מכל התמונות שראיתי, זה נראה הכי אמין.

scriewy

New member
תמונה מפורסמת. זה רק מראה לכם

איזה פדלעות אתם ולאיזה בילבול הביאו הממשלות בקרב האוכלוסיה, שאתם מסתכלים לאמת בעיניים ולא בטוחים שזאת האמת. זה נקרא שטיפת מוח במשך עשרות שנים. וגם לפני לא הקשבתם לי כשאמרתי שבילבלו לכם תמוח עד ללא הכרה. ואתם עדיין לא מבינים את חומרת המצב שאליו הביאו אותכם.

Gilliana

New member
אולי תרגע?

המצב לא כ"כ חמור כמו שאתה עושה אותו - בכל זאת 50% מתושבי ארה"ב "מאמינים" בכך שהחייזרים מבקרים בכדור הארץ ונמצאים בינינו, כך שאולי הממשלה לא עשתה עבודה טובה כ"כ למרות הכל...

scriewy

New member
פדלעות זה בוטה ? מה הבעיה שלך קקי.

לא אמרתי שזו תמונה אמיתית, אבל כשכן מביאים או יביאו משהו אמיתי תגובתכם תיהיה דומה. בוטה, מה כבר אמרתי אפשר לחשוב. אם 50% בארה'ב חושבים שיש אז יפה מאוד.

scriewy

New member
השאלה כמה כבר זה בוטה יחסית

לאלימות והגסות השוררת בעולמינו. אם אני יכנס למשפחה אצילה אז יחסית לשם זה מאוד מעליב, ויזמינו אותי לדואל עד המוות. הכל יחסי

scriewy

New member
בקשר למנהרות יבגני

אתה יכול לרשום במנוע חיפוש משו כמו underground caves reptilians או underground tunnel reptilian סיקולי מילים בסגנון. אבל שני אלה יניבו הרבה תוצאות. לפני חצי שעה הרצתי חיפוש, והתחלתי לקרוא משהו. ובמקרה עכשיו נתקלתי בדיוק במה שהזכרתי לפני זה. זה יוצא פסקה 15 שמתחילה המילים This mining inspector אז אתה יכול בחיפוש כשתפתח תקישור לרשום וזה יביא אותך בדיוק לזה. אני קראתי מהתחלה הכל במקרה ויתקל במשהו שחדש לי. נירא לי יש לו פה אוסף על מפגשים אם הלטאים. ובנוסף לזה יצא לך די הרבה בחיפוש. ויש גם תסיפור על המנהרות ליד שדה התעופה denver זה גם יצא לך בחיפוש. ומה הכי מעניין, שהרבה מהמנהרות הרשויות פשוט סוגרות כדי לנעול תרוע שבפנים. בטורקיה כפי שתקרא תירא שסגרו, בפרו סגרו, ויש מקומות די מדוייקים איפה המנהרות והמכרות האלה נמצאים. אני רושם אצלי את כל המקומות החמים האלה לעתיד
אם זה הכל חרטה אז מפני איזה רועה בדיוק סוגרים תמנהרות והמכרות האלה. אני חיפשתי במנוע www.altavista.com פה פסקה 15 http://www.subversiveelement.com/UnderMojave10.html

סנגי

New member
סרטים שיצאו לאחרונה the cave../images/Emo202.gif

סרט אחד אנגלי שלדעתי עולה על הגרסה האמריקנית שהעותקה מסופר על אחוות בנות שיצאו לטיול בארצות הברית לכניסה למערות תת קרקעיים אחת הבנות לא מספרת שהן נכנסות למנהרה לא ממופת ושם בפנים הן מאבדות את הדרך מגלות ציוד ישן של הרפתקנים ומשלחות של הרפתקנים שנעלמו בפנים יצורים לטאתיים מפלצתיים שהולכים על שתיים פשוט טורפים אותם בעומק האדמה. the cave עכשיו שראיתי על ההודעות קשרתי שכנראה הסרט הזה מבוסס על הדברים שכתבתם. נ.ב הסרט עשה קלסטרפובייה

סנגי

New member
:אני תמיד צודק

כנראה אתה אינטילגנט מתחכם. חכה חכה שהבועה תתפוצץ נראה מי הייה חכם.

למעלה