היי ../images/Emo13.gif
ההזמנה הראשונה מטראנסדיזיין... איזה התרגשות!
אני מניחה שאני מציינת את המובן מאליו, אבל את יודעת שאת יכולה לערבב בין החברות... נכון? כלומר, אסי סבבה והכל אבל יש באתר עוד חברות מעולות שאת יכולה גם להזמין מהן ואז להתנסות בעוד פורמולות, מברשות שונות, מרקמים מיוחדים וכו'... סתם הצעה
1. אני מצרפת לך קישור
לבלוג נדיר של איזה מישהי שעשתה סקירה של כללללל המרקמים. תוכלי להבין שם בדיוק על איזה מרקם מדובר. יש שם מרקמים שלא שמעתי עליהם מעולם, אבל זה עדיין קישור ששווה לשמור...
2. בעיקרון כל מה שהוא לא SHEER, אבל העניין עם הלקים של אסי הוא שרובם אטומים רק אחרי כמה שכבות, גם אם מדובר במרקמים אחרים. בגלל זה כדי לחפש סווטצ'ים שמופיעים בבלוגים עם פירוט, כדי שתוכלי לדעת אם הלק יעמוד בציפיות. לא כזה כיף לראות לק בסווטץ' ורק אחרי שקנית אותו - להבין שהוא מגיע לאטימות מלאה רק אחרי חמש שכבות... 3. גוגל איז דה ניים, חיפוש איז דה גיים
תכתבי שם של לק ואת שם החברה, לפעמים גם את המילה SWATCH לידו ובטוח תמצאי לפחות תמונה אחת. אבל אני מציעה לך להסתכל על יותר מתמונה אחת. אני חשבתי לקנות איזה לק של צ'יינה גלייז שחשבתי שהוא סגול בוהק. כבר הייתי סגורה עליו ואז בטעות נתקלתי בעוד תמונה שלו וגיליתי שהקשר בינו לבין סגול הוא מקרי בהחלט. המלצה נוספת לחיפוש היא להכנס לכמה בלוגים (יש לי המלצות אם את צריכה) וללכת לתגיות שבצד וללחוץ על אסי. ואז תקבלי את כל הפוסטים שקשורים לאסי. או אם את מחפשת צבע מסויים - ללחוץ על התגית עם השם של הצבע ואז זה יתן לך את כל הפוסטים שקשורים לאותו צבע (וחברות שונות) כך שתוכלי לבחור ב-ד-י-ו-ק את מה שאת מחפשת. בהצלחה! ואל תשכחי להעלות תמונות כשהחבילה תגיע