לא קרה כלוםעל טלפון נוקיה ישן אבל זה טלפון ללא סים למי שזוכר ובאמת התקשרתי למספר והיו לי הודעות ואחרי כמה זמן אני שומע תקליט שאומר שהמספר שגוי מה יכול להיות קרה כאן
ואם רק קיבלו שיחות נכנסות ונשלחו אליהם הודעות SMS, גם יימחק?לא קרה כלום
כיום מהשנה האחרונה ישנה מדיניות חדשה של משרד התקשורת בכל הקשור לקווים של פריפייד לחייב את המפעילות למחוק/לנתק מספרים לא פעילים מחצי שנה עד שנה דהיינו שלא חויגו מהם שיחות יוצאות או שלא נשלחו מהם הודעות SMS
המספר שלך נמחק ושווק מחדש בסלקום במסגרת המסלולים הקיימים ללקוחות אחרים
זה פשוט טעות של סלקוםאבל התקשרתי לשמוע הודעות אז איך פתאום ניצקו
כןואם רק קיבלו שיחות נכנסות ונשלחו אליהם הודעות SMS, גם יימחק?
גם אם משתמשים בווטסאפ דרך וויפיי? הרי יש שימוש במספר רק לא דרך הספק.כן
אתה חייב לרכוש חבילה חודשית שעולה 60 שקל
ישנם חבילות דו חודשיות ב50 שקל
אם לא מוציאים שיחה יוצאת או לא שולחים SMS או לא משתמשים באינטרנט תוך חצי שנה הקו נמחק
אין שיחה יוצאת אין שליחת SMS אין שימוש בגלישה אין רכישת חבילה דו חודשית ב50 שקלגם אם משתמשים בווטסאפ דרך וויפיי? הרי יש שימוש במספר רק לא דרך הספק.
שימוש בוואטסאפ על אינטרנט אלחוטי לא רלוונטיגם אם משתמשים בווטסאפ דרך וויפיי? הרי יש שימוש במספר רק לא דרך הספק.
צריך לחשב את החודשים במדוייקואם זה רק קו שהוא לשיחות נכנסות והתקשרת אליו לא קו שאתה רוצה להוציא שיחה ממנו
אין דבר כזה היוםאין פריפייד נורמלי שבו טוענים סכום כסף והוא לא אוזל עד שלא משתמשים בו?
המספר נמחק ואוקטב מחדש ללקוח אחראז היום התקשרתי למספר הטוקמן שהיה לי ופתאום עכשיו הוא אומר אחרי שהיה בעבר המספר מנותק פתאום המנוי שחייגתם אינו זמין כעט אנא נסו במועד מאוחר יותר
אז זה אומר שעכשיו המנוי עבר ללקוח חדש או מה ?
נתקלתי במשהו דומה בגולן טלקום במנוי רגיל. הם טוענים שמדובר על סים ישן ולכן הוא הפסיק לעבוד.אז היום התקשרתי למספר הטוקמן שהיה לי ופתאום עכשיו הוא אומר אחרי שהיה בעבר המספר מנותק פתאום המנוי שחייגתם אינו זמין כעט אנא נסו במועד מאוחר יותר
אז זה אומר שעכשיו המנוי עבר ללקוח חדש או מה ?
למה בושה ?!נתקלתי במשהו דומה בגולן טלקום במנוי רגיל. הם טוענים שמדובר על סים ישן ולכן הוא הפסיק לעבוד.
הם לא שלחו הודעה שהסים יפסיק לעבוד. פשוט הוא הפסיק.
בושה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.