שאלה: הייתי במר קייק בנשר והמוכרת

שאלה: הייתי במר קייק בנשר והמוכרת

התעקשה שללישת בצק הסוכר אני צריכה אבקת סוכר ורק את זו הנמכרת אצלה ולא כזאת שאטחן לבד. תהיתי, כי כאן מדברים תמיד על לישה על קורנפלור, אז אבקש מהמקצועיות תגובה. תודה.
 

סגולית

New member
אפשר עם קורנפלור

אני ניסיתי בשתי השיטות, ואני מעדיפה עם קורנפלור.
 

brownie65

New member
לישה על קורנפלור עדיפה, למרות

שאפשר גם על אבקת סוכר. צדקה המוכרת באשר לאבקת סוכר קנויה - אבקת סוכר שמכינים בבית אינה מתאימה לעבודות בבצק סוכר, להכנת רויאל אייסינג וכו'. האבקה הקנויה דקה יותר ומכילה מעט קורנפלור שמונע את התגבשותה, וגם אותה רצוי לסנן או לנפות לפני השימוש כדי שלא יהיו גושים, אפילו זעירים, בתוך האבקה.
 

t a l talim

New member
מסכימה עם בראוני-

נח יותר על קורנפלור, אך ישנם גם טיעונים לטובת אבקת הסוכר- היא איננה מותירה טעם לוואי גם בכמויות גדולות, ופחות מייבשת את הסוכר- אך היא דביקקה, ולכן לטעמי עדיף להתרגל לעבד את הבצק עם כמות מינימלית של אבקה, ואז הקורנפלור יניב תוצאות נפלאות.
 
למעלה