שאלה היפוטתית על באסו?

aFish

New member
שאלה היפוטתית על באסו?

דובר בcyclingnews על החברות בין באסו ללאנס ועל כך שבשבוע האחרון דיברו הרבה אבל לא על הטור אלא על אימו החולה של באסו. לאנס אמור לעזור לו בנושא הטיפולים...משהו לא ברור כזה. ואני שואל...האם אין כאן ניגוד אינטרסים? עד כמה יהיה באסו מוכן לדפוק ללאנס את התוכניות הגרנדיוזיות בהנחה שחייה של אימו מונחים כאן כל הכף...? ואל תספרו לי על מקצוענים וכד' - כאן מדובר באמא. כל זאת כמובן, בלי להבין באמת את רמת המעורבות של לאנס בכל נושא המחלה שלה..

אריה- ברמת ההשערה בלבד

ואולי מעט משאלת לב. באסו אינו רוכב כשאר הרוכבים משתי סיבות. לאחר שסיים שביעי ו 11 (ולקח את הלבנה) הוא רצה יותר. כל כך הרבה יותר ששאל את מנהלי פאסה מה הם מתכננים לטור הבא. הם אמרו לו משהוא על פטאקי ומאוצים ושהוא לא כל כך מצדיק את התקוות והמשכורת והוא לא הלך לכסף הגדול אצל ארמסטרונג (שהציע לו הרבה) אלא לריס והתוכנית. ריס לא מאופיין כמנהל ששולח את הרוכבים שלו להתנהל לפי תוכנית המרוץ. אפרת לוין אמרה לי היום שלדעתה ריס נותן לרוכבים שלו חופש להשתולל כל עוד הם לא מפריעים לתוכניות שלו עם באסו. כנראה שמול ארמסטרונג צריך יותר מזה אך תקוותי ומשאלת ליבי הן כי באסו יאתגר את ארמסטרונג מעט יותר בדרך לשישית. עוד לא ראינו את ג'וליץ בטור הזה ואף אחד לא יכול לומר אם משום שהוא שומר את כוחותיו לסיוע לבאסו בשבוע האחרון או משום שזה מה שג'וליץ מסוגל לתת. פרון עדיין מסתתר וכנ"ל. ובאסו עדיין לא ניסה לתקוף אלא רק ישב. ארמסטרונג הוא החזק ביותר. אבל בלי התקפה של ממש הניצחון שלו יהיה פחות מתוק כן אני חושב שניצחון של ארמסטרונג יהיה מתוק, אבל שיזיע ואפילו עוד יותר משני הימים האחרונים

sonc

New member
מנהלים

הכשלון של אולריך(תרשו לי לקפוץ) עד עתה הוא בעיקר טקטי. עם מנהל אגרסיבי כמו רייס זה לא היה קורה בשנה בה הוא נראה מוכן מתמיד. תסלחו לי אבל מרייס אני מפחד. הוא אחד מיתרונותיו הגדולים של באסו.

אמיר פז

New member
חייה של האם על הכף

ואללה, בשני שירשורים הפכו את ל.א. למסומם ומאפיונר ביחד..."תשמע בחורצ'יק, אני צריך את השישי, לא יכול בלי זה. אל תתעסק איתי בפסגות, גם ככה אני בקריז. שמעתי שאימא שלך לא מרגישה טוב. אתה רוצה שהיא תחיה הרבה? באמת אין כמו אמא. תעשה טובה תזוז קצת ותן לי אויר" קצת יותר ברצינות - קודם כל, זה לא חדש ולא לא-ספורטיבי שנותנים כבוד, בטח באופניים. ממש לא יודע להעריך האם באסו מוותר קצת לארמסטרונג, אבל לדעתי לא. בכל מקרה, אולריך לא נתן כבוד לריס? נכון שהיו באותה קבוצה, אבל גם קונגו היה (ויהיה?) באותה קבוצה עם מישהו. חילופי דורות, ואולי זה מה שמתמזל מזלנו לראות, הם לא שחור- לבן. נראה לי שבאסו עוד לא מבושל לגמרי לזה. ובינינו, עד שלא נראה את באסו בנג"ש אנחנו קצת מנחשים.

למעלה