שאלה היפוטתית.

p0miki

New member
שאלה היפוטתית.

נניח שבעוד מספר שנים ימצאו דרכים לגדל בשר במתקני גידול, כלומר, יהיה ניתן לקחת תא או שנים מבעל חיים מבלי לפגוע בו, לשים את התאים על מצע תרבית ותוך זמן סביר לקבל כמות של בשר שניתן יהיה לשווק. אם במקרה כזה הייתם אוכלים בשר ? (שהרי כבר אין מניעה מוסרית לאכול בשר כזה, לפחות לפי דעתי). לגבי עצמי, אני חושב שכבר מאוחר מדי, גם אם תהיה כזאת שיטה, כרגע, אחרי 8 שנים של צמחונות, רק מלהסתכל על בשר מתחילה לי בחילה, ואני מניח ששום דבר כבר לא יוכל לשנות את זה.

עדין בגלל הכשרות קל יותר להיות

צימחוני. לא צריך לדאוג בקשר לכשרות (בשרי עם חלבי) או עם נוסעים לחוץ לארץלא דואגים בכשר ל שחיטה כשרה. עם בכלל לא אוכלים בשר. הגיוני לא?

Eclipsed 0

New member
אממ...

עקרונית אהיה מוכנה לכך, אבל זה כבר הרגל.. הריח של הבשר גורם לי לבחילה, משום מה כשאני מריחה בשר גם ריח של דם עולה לי לאף. בשר דוחה אותי, לא אוכל לאכול אותו בשום מקרה....

lifegirl

New member
ממש לא!

(אבל בלי קשר לצמחונות/טבעונות.. ובעצם- יש קשר. תמיד יש): אני נגד הנדסה גנטית, ובטח שנגד הנדסה גנטית של מזון!!! אין לנו מושג אפילו אילו השלכות יכולות להיות למשחקים בטבע הללו! (המעט שאנחנו יודעים- הוא כלום לעומת מה שעלול להתרחש..) אני לא מוכנה לדחוף משהו כזה לגוף שלי!

דדי שי

New member
בוודאי!

אם יהיה כזה פיתוח הוא יאפשר את ההתקדמות הכי גדולה במניעת פגיעה בבעלי-חיים שאי-פעם היתה- כך שהייתי שמח לתמוך בזה כלכלית. חבל רק שזה לא נראה לי מציאותי...

InvisibIe

New member
כן.

חבל שזה לא מציאותי במיוחד... בניגוד לכל האנשים שאמרו שבשר כבר דוחה אותם, זה לא עובד ככה אצלי, כנ"ל לגבי חלב וביצים. אם זה היה מגעיל גם אותי זה היה מקל את החיים שלי בהרבה.

gamba girl

New member
אני לא חושבת...

כי אני כבר לא זוכרת מה הטעם של בשר. אם יהיה בעתיד כזה דבר, קרוב לוודאי שבשר כבר לא יהיה לי טעים...

לא!

מכמה סיבות: א. אני מתנגד להנדסה גנטית (ראו הודעתה של שני= lifegirl) ב. בשר הוא בעליל לא בריא לגוף, אני בתור טבעוני ששומר על תזונה מאוזנת הובלתי את עצמי למצב של בריאות גבוהה במיוחד, חבל להרוס לא. חברה לא אוכלת בשר היא חברה בריאה יותר!

למעלה