שאלה היפותטית

עlד אחד

New member
שאלה היפותטית

נגיד שמחר לפתע מתפרסם בכל העולם בחדשות שאיזשהו מדען גילה תרופה מוכחת להומואיות, ושבקרוב תיכנס התרופה לשוק לצריכה המונית. וגם שאין לה כל תופעות לוואי והיא בטוחה לחלוטין. פשוט מושלם מכל הבחינות.

כמה הייתם מאושרים בשל הנס המדהים הזה, וכמה הייתם מוכנים לשלם עבורו?

עlד אחד

New member
למה להוציא עלי את הזעם שלך?

אני אשם שנולדת מעוות וחולה?
אני אשם שאתה הבושה והאכזבה הכי עמוקה של ההורים שלך?

זה לא יפה. ככה לא מתנהגים.

עlד אחד

New member
מקלל וקורא לי טרול....לא אין, אתה רפה-שכל ברמות שלא קיימות

גם סוטה-מין מעוות גנטית, וגם לוקה בשכלו
הטבע ממש פינק אותך, הא?

חיא2

New member
התגובה הזו שלך צולמה לצורך הדיינות עם עורך דין

על הוצאת דיבה.

עlד אחד

New member

וואי, אני מת!...הבטן !

מפגר זה ממש לא המילה כאן.
שברת כבר שיא-עולם בפיגור שכלי.

אני רק מקוה שהוא יגבה ממך סכום טוב עבור ה"הדיינות" הזאת

ItsikH

Member
בבקשה
http://scontent.fsdv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/10513261_693729957365947_3960256684194116160_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_eui2=AeEi35VihIm2xvh0cfROBKlP-XjOkeFWr1F7h3agbjQM5haRX5Xb16Bl94IIqCEJQiPlIcKiPoe5PP5-VW0Iy8aUXK_Dzo7lJEQntuBESDt5mw&_nc_oc=AQlIPGuS_QvlAX_BPAMNJsiIFDcqBXeyA7QeAJTEIfXJM-ktvCpSWC-pXgM1_DOQ7Sg&_nc_ht=scontent.fsdv3-1.fna&oh=daa70393a034dbaabc7c834c20f7d4af&oe=5DAE2EB6

ItsikH

Member
זו לא ממש בדיחה, זו האמת, שינוי תודעה מחייב מחיקתה

עlד אחד

New member
הקריקטורה מצחיקה בטירוף, אבל אתה טועה בענק

ניתן בהחלט להביא לשינוי במשיכה המינית.
משיכה מינית הומוסקסואלית היא לא "גזרת-גורל", למרות שנולדים איתה.
יש עוד לא מעט מצבים רפואיים כרוניים אחרים שנולדים איתם ושאפשר לתקן ולהבריא מהם.

במיוחד כאשר מדובר בתופעה שמשויכת באופן מובהק לתודעה, למיינד, ולא לגוף. אין גבול ליכולות של התודעה להבריא.
והומוסקסואל שעבר תהליך עמוק של ריפוי, ירגיש טוב יותר גם בתחומים רבים אחרים. התודעה שלו תתפתח ותתעצם והוא יממש את עצמו טוב יותר בחייו, לא רק כגבר(למרות שזה עיקר העיקרים), אלא גם כאדם.

ItsikH

Member
מה קשורה בריאות לכאן? הסבל היחיד של ההומוסקסואל
הוא דחיה חברתית, ואת זה ללא ספק ניתן לרפא.
תודעה לא ניתן לשנות, אני זה אני, ואני קיים רק פעם אחת. אם תודעתי ניתנת להחלפה, אפילו פעם אחת איני קיים.

עlד אחד

New member
ממש ממש לא, ידידי

המשמעות של "בריאות" ו"חולי" מגיעה הרבה הרבה מעבר לשאלות פשוטות של סבל ושל הנאה.

אתה מכיר את הבדיחה הבאה:
איש א': האם אתה סובל מגזים?
איש ב': לא, אני נהנה מהם.

אני מקווה שתסכים איתי שאיש ב' שתופס את הדברים על פי שיטתך הוא ללא ספק טמבל גמור. מערכת העיכול שלו דפוקה והוא מתענג על הריחות של עצמו(שזה לטעמי בפני עצמו סוג של דפיקות, אבל נניח לזה) במקום לרפא אותה.
יכול להיות שהקלקול של מערכת העיכול שלו משפיע על גורמים נוספים, יכול להיות שזה מקצר לו את תוחלת החיים, יש עוד המון דברים להתחשב בהם.
גם הגוף וגם התודעה מכילים פוטנציאל עצום של שיפור מתמשך.

הגישה שלך היא גישה תבוסתנית, אתה מניח מראש שככה הם פני הדברים ואין שום טעם לנסות.
האמן לי שאתה מדבר מתוך בורות, יש טכניקות רבות לפיתוח התודעה. יש דברים שאתה לא היית מאמין כמה היו יכולים לתרום לך ולפתח אותך.

כשאני מדבר על ריפוי, אני לא מדבר על "כאילו" או לשחק אותה, אני מדבר על שינוי אמיתי, עמוק, אותנתי, מבפנים

המשפט שלך "אני זה אני, והתודעה קבועה" זה משפט איום ונורא, אין שגיאה גדולה מזו. השינוי זה הדבר היחיד שקבוע בעולם.
כל יום שעובר, התודעה גדלה ומתפתחת, אנשים משתנים כל הזמן.
יכולת הריפוי טבועה בנו

ItsikH

Member
אם *זהותך* משתנה מיסודה, אינך קיים
אם ניתן להחליף את תודעתך באחרת, למחוק את זכרונותיך ולהחליפם באחרים, פורמט לדיסק, פירושו רק שאינך קיים כלל, מי שמפרמט אותך, רק הוא באמת קיים

עlד אחד

New member
מי דיבר על מחיקת זכרונות?

וואו, אתה ממש קשה-תפיסה!

מגיל 5 עד גיל 12 נמחקו לך הזכרונות?
מגיל 14 עד 20 הם נמחקו?
התפתחות של התודעה לא קשורה בכלום למחיקת זכרונות
אם כבר רק לרגשות שונים ביחס לאותם זכרונות שכבר קיימים

תודעה חיה זה לא מכונה. אין לה דיסק ואין לה פורמט
יש לה תהליכים שהיא עוברת

ItsikH

Member
יש בתודעת האדם גרעין זהות, שמבוסס על ידיעתו
את עצמו, גופו וזכרונו. את הגרעין הזה לא ניתן לשנות, מבלי למחוק את התודעה מיסודה ולהחליפה באחרת. זו *הגדרת* זהות, כי אם יכול האדם להחליפה, אינה הוא עצמו. הזהות היא זו שבוחרת, אותה - לא ניתן לבחור. אחרת - מי הוא שבוחר? אינו קיים.
אנשים שונים חווים את מיניותם באופן שונה, על זה אין ויכוח. יש מי שמיניותו מראש אינה ברמת זהותו, ויש לו גמישות בעיצובה. עדיין אין פה המרה. המרת זהות - בהגדרה אינה אפשרית, המונח עצמו הוא סתירה פנימית. אם אין זו זהות - אין זו המרה.

עlד אחד

New member
המילים שאתה משתמש בהן

יוצרות סלט של מושגים שמוליד תמונה מבולבלת לחלוטין.

אתה לא שם לב בעצמך שאתה עושה זיהוי כושל בין "שינוי" ובין "החלפה"

עוד פעם! (נראה כמה זמן זה עוד ייקח...)
אני לא מדבר על החלפה!
ואפילו לא על שינוי ממש (ברור שיש שינוי אבל המילה הזו מטעה, זה לא שינוי סתם, שבא ככה משום מקום, זה מעבר למשהו שהוא הוא(!) האני האמיתי של האדם.
הומוסקסואליות זה לא הייעוד של הטבע, של התודעה שמתאפיינת בה. כשם שמאניה דיפרסיה או סכיזופרניה הן לא הייעוד של התודעה של אדם שחולה בהן.
מתחת לאלה נמצא האני האמיתי של האדם.
אני לא שמעתי מימיי על סכיזופרן שאמרו עליו שזו "הזהות" שלו וככה זה צריך להיות ואסור אסור לנסות להמיר אותו.

ItsikH

Member
קשה אפילו לסכם את כמות הכשלים בהודעה הזו
"אני לא מדבר על החלפה!"
אתה כן, המרה היא החלפה, מילולית.

"הומוסקסואליות זה לא הייעוד של הטבע"
אין ייעוד. המטרה ה"טבעית" היחידה שיש לכל חי היא בסופו של דבר למות, ואין איש רואה בכך ייעוד [אני מקווה] - כי ייעוד הוא חוויה של האדם עצמו, ללא מוצבע במציאות החיצונית לו, בטבע.

"מאניה דיפרסיה או סכיזופרניה הן לא הייעוד של התודעה של אדם שחולה בהן"
מחלה היא נזק תפקודי ברור וחד משמעי. במקרה הנפשי, או שהאדם עצמו סובל, או שהוא מתקשה בתפקוד ובקיום בחברה. מה קשורה זהות מינית לכאן? מיניות אינה חלק מהתפקוד החברתי, היא משהו פרטי של האדם עצמו , לכל היותר עם בן זוגו.

"סכיזופרן שאמרו עליו שזו "הזהות" שלו וככה זה צריך להיות ואסור אסור לנסות להמיר אותו."
לגבי מחלה, בניגוד למיניות, הסברתי. אבל בענין "אסור" בהקשר "המרה" עלק - אין "איסור" על מה שאינו אפשרי ממילא, אפילו תאורטית. מה שאסור הוא גרימת נזק למטופל בכסות שווא - הונאה - של טיפול.

ItsikH

Member
ובכל מקרה, משיכה מינית אינה מחלה, אלא אם
החיים עצמם הם מחלה סופנית שכולנו נמות ממנה [מה שנכון טכנית]. אדם שחווה משיכה מינית לבני מינו אינו חולה, ממש כשם שאיטרים וג'ינג'ים אינם חולים. אפשר להתייחס לצבע עור כלמחלה, הנה בהירי עור רגישים יותר לשמש מכהי עור, עדיין זו תכונה שהם חיים איתה חיים מלאים ומאושרים בשלום ובבריאות, לכן היא לא.

עlד אחד

New member
ההבנה שלך לגבי הומוסקסואליות

היא מחלה כשלעצמה.

ג'ינג'ים יכולים להתרבות.
הומואים לא.
מבולבול בתחת אף אחד לא נכנס להריון. די פשוט, הייתי אומר.

באותה מידה, פרד הוא עקר ואינו יכול להתרבות.
כי סוס וחמור לא אמורים לשכב אחד עם השני.
יש דברים חולניים בעולם, מה לעשות?
המציאות זה לא פיקניק ויש גם מחלות.

ItsikH

Member
הרבה בני אדם לא מולידים ילדים כלל
מכל סיבה שהיא, ואין איש אומר עליהם שהם חולניים לכן.
לא שמעתי שסוס וחמור לא "אמורים" לשכב אחד עם השני, אף מחוקק לא חוקק שום חוק כזה. אין שום תכלית או מטרה לטבע, המציאות פשוט קיימת.

למעלה