שאלה הירהורית לכל האנשים הטובים שמצאים כאן

arad700

New member
שאלה הירהורית לכל האנשים הטובים שמצאים כאן

שלום אנשים , הרהרתי בשעה מאוחרת זו על העתיד כפי שאני נוהג לעשות מידי פעם ופעם , האמת לעיתים קרובות מאוד אבל לא משנה חח בכל אופן עלתה בי שאלה ואשמח לשתף ולחוות תשובות מכולכם , אני אישי מאוד נהנה מהעבודה שלי ודי יודע לאן אני רוצה לקחת את הדברים מבחינת עתיד , שאיפות , התקדמות , מטרות וכו, השאלה שלי אליכם הינה האם יש לכם שאיפות -מטרות קדימה או אימון אישי במשך שנים על גבי שנים זה יעודכם ? אתם יודעים אי אפשר להמשיך בזה לנצח . האם יש לכם תוכניות אחרות סתם לדוגמא: הקמת חדר כושר, בניית סטודיו, פתיחת חנות ספורט , וכו .... או שאינכם חושבים קדימה כלכך כמוני? אני אישית המטרה שלי הינה בסופו של דבר בשני מישורים האחד פתיחת עסק רציני לשיווק תודעת הספורט -העסקת מדריכים משלי , ובניית תוכניות ספורט ותנועה לשלל רחב של אכלוסיות , באופן אישי , מעונות , הוסטלים , בתי אבות , גני ילדים , פנימיות וכו, כמובן בקונספט מיוחד משלי -כי דברים רגילים די נשחקים מהר , והרעיון השני הוא פתיחת חנות למוצרי ספורט - הנעלה , הלבשה , ציוד בסיסי , ציוד מיוחד מחול וכו . זהו זה פחות או יותר אני הייתי שמח לשמוע מה לכם עובר בראש בנוגע להמשך ולעתיד בכל הנושא הזה שאנו עוסקים בו . רק בריאות ארד -שירותי כושר ובריאות " בתחרות תשאף לזהב , באימון תשאף לארד "

אוהב את השאלה שלך !

אני מוכרח לקחת את התשובה למקום קצת "רוחני", סיימתי ללמוד בשנת 1985 ומאז אני עובד פחות או יותר בתחום, ברור שלהיות מורה זה קשה ומשעמם בסוף (וגם בהתחלה...), אבל ברגע שהתחלתי לעבוד 1X1 עם מתאמנים מכל הסוגים והגילים הבנתי שאין גבול ליכולות ולהתפתחות האישית, כיום אני כמעט בן 57 וכל יום אני מביא משהו חדש לאימון, זה יכול להיות אימון עליות על הר, או נשימות ונשיפות, או משחקי כושר ביער, או "סתם" מדיטציה על סלע..., עם השנים הפסקתי לרוץ אחרי הידע והתחלתי להוציא אותו החוצה, עם השנים אתה מגבש לעצמך את האישיות שלך שבזכותה מגיעים אליך הלקוחות ובזכות האישיות שלך יפנו אליך עוד לקוחות, אתה מפסיק לחשוב על הכסף במקום הראשון ואז את מתחיל לתת משהו נוסף והרבה יותר גדול, משהו הרבה יותר עמוק, אתה מכניס לאימון שלך - שלווה ! תגלה שאת זה מחפשים האנשים, כדי להפוך את האימון לדרך חיים ולא לסוג של עונש.

arad700

New member
תשובה לרונן

היי רונן תודה על המחמאה בכותרת ההודעה , אני מאז ומתמיד התחברתי לאופן הכתיבה שלך ולחשיבה שבו אתה מעביר את את המסר , אנחנו מאוד דומים האמת!! אני יודע טוב מאוד שיש עולם ומלואו בכל התחום של האימון האישי ,קבוצתי וכדומה ואני מודה לחדשנות שישנה ולמגוון האפשרויות המקצועיות והאישיות שניתן להגיע אבל.... שאלתי היית מעט שונה ממה שענית, אני בעצם שאלתי האם יש מחשבה לעבר העתיד הרחוק יותר בנוגע לדברים אחרים ( באותו תחום אולי) , מחשבות על פתיחה של דברים , פרוייקטים חדשים וכו , לגביך אולי השאלה לא הכי הכי רלוונטית כי אתה די בשיא הקריירה מבחינת גיל כרונולגי כמובן - אני בטוח שמבחינה רוחנית וחשק אתה רק בתחילתך . מחכה לתגובות נוספים ארד.

חן M

New member
אז

אם אתה מתכוון לפתוח חברה לאימונים אישיים אני יכול לומר לך שהעסק הזה לא כזה נוצץ ומשתלם כמו שהוא נראה כלפיי חוץ . בנימה אישית אני אשמח תמיד להישאר כמאמן (אישי , חוגים) וזה השאיפה שלי אבל אף פעם אי אפשר לדעת לאן אתה הולך כי עם כל הכבוד לתכנונים החיים גדולים מאיתנו . התחום של הספורט אכן מתפתח במהירות בארץ והוא פותח לנו כל מיני הזדמנויות עסקיות , לוקחי הסיכון מביננו יזהו וינסו לפתח ולהתפתח .

להתפתח לאן ?

כשאנחנו מחפשים להתפתח תמיד אני שואל: "לאן אתה רוצה להגיע ?" "מה תחשב הצלחה בעיניך ?" והשאלה הכי חשובה: "איזה מחיר אתה מוכן לשלם כדי להגיד שהצלחת ?" אלו לא סתם שאלות, הן מכוונות אותך לראות את המטרה, אם הצלחה נחשבת בעיניך לנהל עסק של 40 מאמנים שלכולם אתה צריך לדאוג לעבודה, לכולם אתה צריך לשלם משכורות, לשלם שכר דירה, לקחת הלוואות, להשקיע בשיווק ופרסומת, לרוץ אחרי גבית כספים, להעסיק גדוד של רואי חשבון ומזכירות...., לזה אתה שואף ? או שאולי ההצלחה שלך היא להיות עצמאי, להרוויח משכורת 20.000 שח לחודש ושיהיה לך את כל הזמן שבעולם לעשות את מה שאתה רוצה ואוהב ?! מה אתה מעדיף, כאב ראש או שלווה ? בסוף בסוף כולנו שואפים להגיע לשלווה (ושגם יהיה כסף), איך אמר דודו טופז: "למרות שהיה לי 50 מליון שח בבנק לא הייתי אף פעם מאושר". האושר שווה לנו הרבה כסף, גם המתאמנים שלך ישלמו לך הרבה כסף כדי להיות מאושרים, אז אם אתה מצליח להיות מאושר ולגרום לאחרים להיות מאושרים ? זה אושר גדול.

חשיבה ממש יפה!

כל הכבוד שאתה חושב לאן להתקדם ולהתפתח. הרעיונות שלך מקוריים ובטח יובילו אותך רחוק!

arad700

New member
תשובה למפרגן הנחמד

אהלן ידידי, ראשית אני רוצה לברך אותך על המחמאות והפירגון , זה דבר נדיר במחוזותיינו ומדינתיינו פירגון לאחר -אז תודה שנית הראש שלי הרבה יותר מורכב ממה שרשמתי ,שאלתי והסברתי , יש לי חשיבה מאוד שונה ומפותחת , כמו כן אני כל הזמן רוצה לקדם פרוייקטים ביחד עם אנשים טובים אחרים אך אין הרבה מענה כי אנשים שומרים על מעמדם ופוחדים לקחתם סיכונים . אני ישמח לשתף אותך ועוד כמה במידה ויהיה רצון ,לצורה שבו אני רואה תדברים ואיך אני רוצה לבנות תדברים חדשים ומחודשים בתחום הספורט -תנועה- בריאות . שיהיה לנו רק בריאות ארד-שירותי כושר בריאות ותנועה .

למעלה