איזה חולצה הייתם מעוניינים לרכוש (אם בכלל) בהופעה הבאה, משהו נדיר שעדין לא נתקלתם בו, תציינו את החולצה, הפרונט והגב ואת המחיר שהייתם משקיעים בחולצה .. (חולצת T כמובן). =]
פרונט - "זה באמת מה שאנחנו" והתמונה של האלבום "חלולים" מתחת (בגדול) באק - השיר 'עליסה' או 'מתים משעמום' אפילו 'המלחמה הבאה' בכיתוב לבן (בתפוס- כמו במקלדת) על חולצה שחורה כמובן. הלבן הזה מתלכלך מהר וצריך לכבס וזה באסה
50 שקל זה בסדר מבחינתי.. אבל שיהיה נגיד 40 או 45.. למרות שלעשות כאלה עולה חצי מזה (בקושי) במיוחד שזה בכמות מסחרית יש לי עוד מלא רעיונות לעיצוב של זה.. אבל זה הכי חזק כרגע
היא אינטימית וזה אומר לא הרבה אנשים. אם אתה מתכנן למכור מלא תמכור בהופעות הרכב שיש יותר אנשים אין עדין תאריך או משהו להופעה שכזאת.. ומפגש פורום..אין לי מושג אבל מה זה מפגש פורום.. הופעות זה הכסף הגדול
אני הייתי מצייר קצין שעולה מטנק ומחזיק רובה ואת אביב גפן מחזיק דף ועט ועושה בועת דיבור (נו כמו בקומיקס) לקצין שהוא קורא לאביב גפן "משתמט!" אני חושב שאני באמת הולך לצייר את זה איפה שהוא..
ויש אין סוף אפשרויות לחולצות כאלה אפשר לעשות חולצה של "א אב אבי אביב אביב גפן" אין לזה סוף. עברתי עכשיו על התמונות שיש לי ורציתי לבכות.. כמה נשכחות איזה חתיך הוא..חחח