שאלה המופנית לכל הקהילה, כנסו וענו

ocwatcher

New member
שאלה המופנית לכל הקהילה, כנסו וענו

איזה חולצה הייתם מעוניינים לרכוש (אם בכלל) בהופעה הבאה, משהו נדיר שעדין לא נתקלתם בו, תציינו את החולצה, הפרונט והגב ואת המחיר שהייתם משקיעים בחולצה .. (חולצת T כמובן). =]

LightbuIb sun

New member
צילומים מהאולטרסאונד של שני פרידן

moriboy66

New member
אם ברצינות אתה שואל...

פרונט - "זה באמת מה שאנחנו" והתמונה של האלבום "חלולים" מתחת (בגדול) באק - השיר 'עליסה' או 'מתים משעמום' אפילו 'המלחמה הבאה' בכיתוב לבן (בתפוס- כמו במקלדת) על חולצה שחורה כמובן. הלבן הזה מתלכלך מהר וצריך לכבס וזה באסה
50 שקל זה בסדר מבחינתי.. אבל שיהיה נגיד 40 או 45.. למרות שלעשות כאלה עולה חצי מזה (בקושי) במיוחד שזה בכמות מסחרית יש לי עוד מלא רעיונות לעיצוב של זה.. אבל זה הכי חזק כרגע

ocwatcher

New member
אני רואה שאתם אוהבים את הרעיון...

מתי ההופעה הבאה \ מפגש פורום הבא שלכם ? (ההופעה של אביב מן הסתם)

moriboy66

New member
ההופעה הבאה היא ב19 בזאפה

היא אינטימית וזה אומר לא הרבה אנשים. אם אתה מתכנן למכור מלא תמכור בהופעות הרכב שיש יותר אנשים אין עדין תאריך או משהו להופעה שכזאת.. ומפגש פורום..אין לי מושג אבל מה זה מפגש פורום.. הופעות זה הכסף הגדול

ocwatcher

New member
זה לא משנה..

אינטימית\לא אינטימית אנחנו נגיע בכל מקרה כדי לראות את ההופעה כנראה.. כמה אנשים מכיל הזאפה? כדי שנוכל לדעת פחות או יותר כמויות.

מעיין51

New member
בזאפה זה רק מופע עמידה?

או שבגלל שזאת הופעה אינטימית זה יהיה מופע ישיבה?

לא זה יהיה מופע ישיבה

לרוב זה ישיבה ולפעמים הוא עונה בעמידה כמו שהיה לפני שבוע

ocwatcher

New member
הכנתי מודל של החולצה שדיברת עלייה

אם תרצה\י לראות ולתת חוות דעת: 5928912 (icq)

הייתה איזו חולצה שראיתי פעם

עם ציור של הפרצוף של אביב בסטייל אנדי וורהול כזה. אם הייתי יודע איפה משיגים כזאת, הייתי קונה ישר.

plane crazy

New member
אני רוצה לצייר כזה דבר..

אני הייתי מצייר קצין שעולה מטנק ומחזיק רובה ואת אביב גפן מחזיק דף ועט ועושה בועת דיבור (נו כמו בקומיקס) לקצין שהוא קורא לאביב גפן "משתמט!" אני חושב שאני באמת הולך לצייר את זה איפה שהוא..

acroz

New member
טוב למוות בעד עצמנו באדום גדול

ומקדימה תמונה של גפן על צלב זה טוב נאצי מדי חחח

moriboy66

New member
חח מקדימה זאת:

מאחורה "משוגע" למרות שזה יציק לאלה שהיו בערד.. כי הוא שר דיכאון...

moriboy66

New member
זאת תמונה מדהימה של אביב

ויש אין סוף אפשרויות לחולצות כאלה אפשר לעשות חולצה של "א אב אבי אביב אביב גפן" אין לזה סוף. עברתי עכשיו על התמונות שיש לי ורציתי לבכות.. כמה נשכחות איזה חתיך הוא..חחח

למעלה