שאלה: המילדת שאמורה לילד אותי

ס ו ל ה

New member
שאלה: המילדת שאמורה לילד אותי

לפחות אני מעוניינת בה נכון לעכשיו... בשיחת הטלפון אמרה שהכי טוב שניפגש אחרי בדיקת הסוכר שאעשה השבוע או שבוע הבא. אני נכנסת לשבוע 25 מחר.... זה לא קצת מאוחר לדעתכן?

כרמית מ.

New member
לא מאוחר

רק נשאלת השאלה - למה לעשות את בדיקת הסוכר.... פגישה ראשונית נפגשתי עם המיילדת די מוקדם, כי היה לי חשוב מאד לקבוע איתה (גם שקט נפשי בשבילי, שההחלטה סגורה, גם כי ידעתי שהיא בעצם האפשרות היחידה שלי, ורציתי להבטיח מקום), אבל הפגישות ההמשכיות היו בערך משבוע 25. אם יעזור לך לפגוש אותה קודם - תבקשי, לרוב זו לא צריכה להיות בעיה עקרונית (ואם כן, ולא מסיבות של עומס יתר, אז כדאי לחשוב, האם זו המיילדת שאת רוצה, או שאת מעדיפה מישהי גמישה יותר וקשובה יותר לצרכים שלך. מצד שני, אם היא פשוט עמוסה/לא יכולה, אני לא חושבת ששבוע שבועיים דחיה הם בעייתיים).

כרמית מ.

New member
ככה

תקראי בקובץ (ובעוד מאמרים של הנסי גואר, אבל הם באנגלית, וזה תורגם ע"י זהר כרמי לעברית).

ס ו ל ה

New member
הי תודה רגע לפני שיצאתי הבוקר

לעשות את הבדיקה, פתאום עלתה בי המחשבה? וואלה למה לעשות בעצם? חשבתי לעצמי אם כן או לא? ואז ראיתי את תגובתך.... תודה יקירה!

עיגולית

New member
גם אני ויתרתי עליה, בעצת המילדת שלי

וגם קראתי בספר של אילנה שמש, שגם היא לא ממליצה לעשות אותה. בהריון הקודם עשיתי, ואני זוכרת את הבדיקה הזאת כסיוט, סתם לא הרגשתי טוב..

swann

New member
כנ"ל, למרות שלא היתה בעיה בבדיקה

בהריון הראשון. לא הרגשתי לא טוב, אבל הפעם הרגשתי שהיא מיותרת.

שָׂרָה

New member
בהיריון הראשון עברתי את הבדיקה הזאת

מיותר לגמרי ולא בריא. מלאאא סוכר! בהיריון השני כבר התחמקתי מהבדיקה כתבה למה הבדיקה היא בעצם ניסיון לייצור בעיה מתגובה טבעית בהיריון לסוכר כמו שאומרים באנגלית: pathologize

למעלה