שאלה-המלצות לתרמילי נשים

galgoool

New member
שאלה-המלצות לתרמילי נשים

היי, אני טסה לדרום אמריקה בעוד חודש ומחפשת תרמיל איכותי לנשים (אני בגובה 1.50 מ' עם מבנה כתפיים צר). אשמח אם מישהו יוכל לדרג את החברות הבאות, איזו טובה יותר? TATONKA VAUDE DEUTER אם יש חברה מומלצת אחרת אשמח לעצות. אם מישהו מוכר פה תרמילים יד שניה במצב טוב אשמח להצעות! תודה, גל

jinji0

New member
היי גל

אני קניתי תיק של DEUTER ואני הכי מרוצה שיש! הגרמנים כרגיל מייצרים ציוד איכותי. אחלה תכנון, כיסים, רצועות, מערכת גב והכל נראה גם עמיד מאוד... המחיר אין מה לעשות שוחט, אבל ככה זה גם בשאר החברות. אבל מה שהכי חשוב זה הנוחות. עד שלא הלכת לחנות ושמת על עצמך את התיק (בתוספת כמה ק"ג בשביל ההרגשה) את לא תדעי אם זה מה שאת צריכה.. תנועי איתו קצת ואת כבר תביני את ההבדלים ביניהם... אגב, מתי את טסה? אני טס עוד שבועיים. נדב.

galgoool

New member
../images/Emo26.gif

מדדתי היום את של DEUTER ולצערי בגלל שאני נמוכה (1.50) התרמיל היה גדול מדי (מע' גב ארוכה). נראה לי שעל אף המחיר המופקע אני אלך על gregory deva, אבל תודה על ההמלצה. אני טסה ב- 8.12 לצ'ילה, איפה אתה נוחת?

jinji0

New member
נוחת בסאו-פאולו ומשם לבואנוס...

תעשי סקר בין חנויות, יש חנות עודפים של "למטייל" במרכז הקונגרסים בחיפה וחנות נוספת טובה מאוד וזולה במשגב (בצפון) שנקראת "מטיילים". אם זה מתאים לך ואת רוצה טלפונים - תגידי ואני אשלח לך עם הסברים איך להגיע... אגב, אם יש לך מספיק זמן, וכרגע נראה שיש... אולי תחשבי גם על הזמנת תיק מחו"ל... זה הרבה יותר זול, קצת מותח ומפחיד אבל בסוף - משתלם! נדב.

inbarvg

New member
תנסי את כולם ותראי מה הכי נוח

gregory חברה מעולה..יש להם דגם מעולה deva 60, תחפשי אותו.. השוותי אותו לדגמים מקבילים של חברות מתחרות ופשוט ליגה אחרת.. לא הבנתי איזה גודל תרמיל את מחפשת - גדול (סביבות 60 ליטר) או תיק יום (סביבות 30 ליטר) דויטר חברה טובה, אבל המערכת גב שלהם בנויה כך שהיא טיפה רחוקה מהגב ולא כולם זה נוח, פשוט תנסי! vaude - יש להם תיקי יום מצוינים, לגבי תיקים גדולים אני לא כ"כ יודעת. ואולי נתראה איפשהו בטיול.. בהצלחה!

orired6

New member
לכל שאלה תשובה

הדירוג משתנה בין תיק לתיק העניין הוא שיש חברות ברמות שונות למשל מבין התיקים שציינת חברת דויטר טובה בהרבה מחברת טטונקה, כך שאין בכלל מה להשוות. תיק של חברת גרגורי או אוספרי למשל הוא תיק ברמה הטובה ביותר כך גם יהיה מחירו, אלו חברות שתופרות תיקים גם לצבא והציוד שלהן איכותי וחזק מאוד ומותאם לפי גובה ומבנה גופ. בחירת התיק תלויה באופי הטיול כי לא כדאי לקנות תיק באלפי שקלים אם תעשי 2 או 3 טרקים . אשמח לעזור אורי,סוכן נסיעות רד בואנוס איירס-סוכנות נסיעות והוסטל [email protected] טלפון:454-11-4371-810 טלפון בעלות שיחה מקומית: 03-9789947

leeee

New member
הייי1!

מה המצב גל:) אני גם בגבוה שלך ואני גם טסה לדרום אמריקה ב7.12 קניתי תיק של טטונקה 60 ליטר והוא מעולההההה!!!!! ממליצה בחום!!

למעלה