שאלה- הנחש שלי אמור להגיע לאורך

צהובה18

New member
שאלה- הנחש שלי אמור להגיע לאורך

של 2 מטר. איפה אני יכולה להשיג טרריום בגודל המתאים וכמה זה יעלה לי?

Liron Samuels

New member
איזה סוג נחש יש לך?

בואה באורך של 2 מטר צריך כלוב יותר גדול מאשר זעמן באורך 2 מטר...

naja

New member
את יכולה להיות רגועה....

נחש מלך קליפורניה מגיע לשני מטר רק בספרים.... מרבית נחשי המלך הבוגרים מגיעים לגודל מירבי של 1.2 עד 1.5 מטר ולא יותר. לדעתי טרריום סטנדרטי של 1 מטר יספיק לו בבגרותו וטרריום כזה ניתן לרכוש כמעט בכל חנות לחיות מחמד.

צהובה18

New member
וכמה הרוחב והגובה?

אני צריכה גם סגירה הרמטית לטרריום. שהוא לא יוכל לפתוח אותו... תאמת יש לי עכשיו אקוריום שהוסב לטרריום. הוא מזכוכית ולדעתי הוא צר מדי. כמה עולה טרריום כזה? ועוד משהו- אני צריכה גם מין קופסא בינונית לנסיעות. לא גדולה מידי כמו הטרריום וגם לא קטנה מידי- כדי שיוכל לנוע קצת ולא יהיה לו צפוף.יש דבר כזה? אם כן, איפה אפשר להשיגו? תודה רבה!

שלום צהובה

לנחשי מלך קליפורניה הגובה של הטרריום פחות חשוב מאשר לנחשים שמבלים חלק נכבד מחייהם על עצים ולכן טרריום של מטר אורך על 40-50 רוחב וגובה של 30-40 ס"מ יספיק להם. לא ברור לי כל כך למה את צריכה כלוב נסיעות בשבילו אבל את יכולה לקנות טרריום מפלסטיק שיש לו ידית נסיעה יש מגוון סוגים שלהם בחנויות חיות. בנוגע למחירים אין לי מושג זה משתנה ממקום למקום.

צהובה18

New member
אתם לא יכולים לתת לי שמות של

חנויות? כי אני הלכתי וחיפשתי ברמלה, רחובות, ת"א וירושלים. ובחנויות האלה לא מצאתי בכלל טרריומים. רק בחנות אחת מצאתי והמוכר דרש אלף שקל על טרריום בגודל בינוני.

naja

New member
בית החיות בכפר הנגיד.

יש להם מבחר די גדול של טרריומים וניתן להזמין כל מידה. הטלפון שלהם-089420466.(אבי או שמעון) יש גם את ילד הגונגל במושב רינתיה-039091460 (רפי) טרריום באורך מטר צריך לעלות 300-500 ש"ח. תלוי באיכות ובסוג.

למעלה