שאלה הסתברותית

Shaycus

New member
שאלה הסתברותית

מה ההסתברות לקבל זוגיים על הפלופ (הכוונה לזוגיים שאין זוג בקלפי הקהילה) לדוגמא: אני עם K 7 אוף סוטד פלופ K 7 9 נ.ב לא רלוונטי מבחינתי אם הקלפים שיש לי ביד הם סוטד או אוף סוטד תודה..

Shaycus

New member
כל כך מעט?

וואו אני מופתע.. זה נשמע לא הגיוני אפילו.. אם אני מבין נכון הסיכוי ליפול על סט בשלישייה (שאתה עם זוג ביד) הוא 1/30, זאת אומרת שהסיכוי לזוגיים הוא יותר נמוך מאשר לסיכוי לסט על הפלופ?

NuniZ

New member
כן הסיכוי הוא 1 ל 48.5 האמת.. והסיכוי לקבל סט

עם POCKET PAIR הוא 1 ל8 שזה בערך 10.8% תסתכל בטבלאות פה אם אתה מעוניין בעוד אחוזים על הפלופ http://www.tworags.com/index.php?ACTION=charts&todo=view&ID=78

Shaycus

New member
דבר ראשון תודה,

בנוגע לסט אני לא חושב שהאתר הזה מראה את ההסתברות לסט -אחרי- הפלופ אלא לסט אחרי שהוצגו חמישה קלפי קהילה.. זה מעט שונה אותו דבר לגבי הזוגיים.. אני חושב שאם שם רשום 2% אז זה אפילו פחות כי הכוונה שלהם היא 2% אחרי שהוצגו כל קלפי הקהילה..

Shaycus

New member
קבל תיקון

כרגע קלטתי את הכותרת של האתר.. זה נראה לי מאוד מוזר.. במקומות אחרים ראיתי שהסיכוי לקבל סט על הפלופ הוא 1 ל30 במקרה ואתה מחזיק זוג ביד

shaywh

New member
בערך אחד לשמונה וחצי

החישוב המדוייק הוא אחד פחות 48/50*47/49*46/48. זה הסיכוי לקבל קוואדס או סט עם זוג ביד. זה יוצא 11.75% בעיגול קל. אחד לשמונה וחצי זה 11.76. היסכוי לקבל זוג ביד הוא אחד ל17 (תאמינו לי), אז הסיכוי לקבל סט ביד הבאה שלך סט הוא 0.69%. אחד ל144.5 בערך. לכן ששיחקתי לפני יומיים 3 שולחנות ובשניים קיבלתי במקביל זוג שלוש שפגע בסט נהניתי מהרגע, זה לא קורה הרבה. עוד משהו. קבילתי בלייב פעם שלושה סטים רצופים. הסיכוי שזה יקרה החל מיד נתונה, אם נעגל את המספרים קצת, יהיה אחד ל144.5^3 _144.5 בשלישית). או אחד ל20880 על כל סט שאתם מקבלים. זה קצת יותר מאחד לשלוש מיליון שדבר כזה יקרה וזה קרה לי די כשרק התחלתי לשחק. לכן אני לא מתרשם מכל הטענות של "לא הגיוני מה שקרה לי". קרה לי משהו שלא בהכרח יקרה בסבירות גבוהה גם לאדם שהגיע למיליון ידיים, אני מאמין להכל...

Shaycus

New member
תודה על המידע

דרך אגב אני את הרויאל פלאש היחידי שלי קיבלתי פחות מחודש אחרי שהתחלתי לשחק, אני משחק נראה לי שנתיים וחצי ככה שאני איתך במה שאתה אומר

זה הגיוני אם אתה תלך קצת אחורה

למה ההסתברות לקבל זוג ביד שהוא 6% . תכפיל את זה ב10% ותבין .

שמשון7

New member
ההסתברות לקבל זוגיים מאשר סט כשיש לך זוג ביד

היא משום שלקבל זוגיים זה סוג של הסתברות מותנית. אתה חייב לקבל מתוך 3 הקלפים של הפלופ בדיוק שני קלפים שיוצרים לך זוג. זה לא כמו כשיש לך זוג ביד ויש לך 2 אווטים אז אתה צריך לתפוס אחד מהם בשלושה נסיונות. דרך נוחה לחשב את זה: כל קלף בחפיסה שווה בערך 2 % , אם יש לך 2 אווטים אז יש לך בכל קלף 4% לתפוס סט ויש שלושה קלפים בפלופ , אז זה בערך 12 %, שוב זה לא מדויק אבל זאת שיטה נוחה. בהצלחה.

למעלה