שאלה..העונה התשיעית שודרה בארץ כבר? (ערוץ 2) ומזל טוב על הפורום !
D DarlingAdam New member 12/4/03 #2 עדיין לא, העונה התשיעית לא שודרה אפילו בסטאר עדיין. לפי מה ששמעתי, לא כזה הפסד גדול. השמועות טוענות שערוץ 2 קנו אבל לא משדרים, ואין לי מושג למה. אפשר להטריד את עיתון "רייטינג" בטלפון ותודה רבה על המזל טוב
עדיין לא, העונה התשיעית לא שודרה אפילו בסטאר עדיין. לפי מה ששמעתי, לא כזה הפסד גדול. השמועות טוענות שערוץ 2 קנו אבל לא משדרים, ואין לי מושג למה. אפשר להטריד את עיתון "רייטינג" בטלפון ותודה רבה על המזל טוב
Y yoooni New member 12/4/03 #3 לפי מה שקראתי לאחרונה דווקא ערוץ 3 קנה את העונה האחרונה אני כמעט בטוח שזה היה רשום בפנאי פלוס לפני תחילת העונה החדשה של הערוץ. זה בטח ישודר בהמשך
לפי מה שקראתי לאחרונה דווקא ערוץ 3 קנה את העונה האחרונה אני כמעט בטוח שזה היה רשום בפנאי פלוס לפני תחילת העונה החדשה של הערוץ. זה בטח ישודר בהמשך
Z Zeppeliin New member 13/4/03 #5 אכן הלוואי אבל לצערי התוכנית תקועה במרתף של טלעד כבר הרבה מאד זמן יחד עם אליאס המפופתית , סקראבס, ושאר ירקות.
אכן הלוואי אבל לצערי התוכנית תקועה במרתף של טלעד כבר הרבה מאד זמן יחד עם אליאס המפופתית , סקראבס, ושאר ירקות.