שאלה העוסקת בימי קנייה ברשת

dory30

Well-known member
האם זה נכון שימי הקניות המיוחדים (בלאק פריידי, סייבר מנדיי, יום הרווקים הסיני ויום השועלים השבדי;)) מחנכים צעירים לקפיטליזם דורסני ולהדוניזם בלתי נשלט? מזל שאני לא בן נוער וחושב שזה נורמלי.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
האם זה נכון שימי הקניות המיוחדים (בלאק פריידי, סייבר מנדיי, יום הרווקים הסיני ויום השועלים השבדי;)) מחנכים צעירים לקפיטליזם דורסני ולהדוניזם בלתי נשלט? מזל שאני לא בן נוער וחושב שזה נורמלי.
לי יש בעיה של רצון תמידי לקנות ולהתחדש...
הייתה תקופה, שבה האמנתי ב"ניסי יום שישי השחור", אבל השנה, ככל שאני בודק מחירים, מעטות הן ה'מציאות'.
אז היות שגם בימי החול הרגילים אפשר לאתר מבצע כדאי, נראה לי שדווקא השנה עוד לא מצאתי פיתוי נאות לרכישה מפתה. אולי לקראת יום שישי (בעוד יומיים), יהיה מישהו שכן יצליח להפתיע אותי? האמת שאני די סקפטי בנדון.

פולגאר

Well-known member
לי יש בעיה של רצון תמידי לקנות ולהתחדש...
הייתה תקופה, שבה האמנתי ב"ניסי יום שישי השחור", אבל השנה, ככל שאני בודק מחירים, מעטות הן ה'מציאות'.
אז היות שגם בימי החול הרגילים אפשר לאתר מבצע כדאי, נראה לי שדווקא השנה עוד לא מצאתי פיתוי נאות לרכישה מפתה. אולי לקראת יום שישי (בעוד יומיים), יהיה מישהו שכן יצליח להפתיע אותי? האמת שאני די סקפטי בנדון.
זאת החוכמה, לדעת מה רוצים, לבדוק מחירים חודש לפני, שבועיים לפני, שבוע לפני ובזמן אמת ולראות מי מעלה מחיר בשביל להורידו אח"כ ולדעת איזה מחיר משתלם יותר.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
זאת החוכמה, לדעת מה רוצים, לבדוק מחירים חודש לפני, שבועיים לפני, שבוע לפני ובזמן אמת ולראות מי מעלה מחיר בשביל להורידו אח"כ ולדעת איזה מחיר משתלם יותר.
בלאסטפרייס ואולי בעוד כמה אתרים, יש בכל 10 לחודש, מבצע של מאסטר קארד דיי. לרוב המוצרים ניתנת הנחה של 10% ואני מתאם את מועד הרכישה ליום הזה. בד"כ זה עובד יפה.

trilliane

Well-known member
מנהל
"מחנכים" (לא בטוחה שזה הפועל הנכון) לתרבות של שפע, צריכה מיותרת ולא אקולוגית וכו', או ליתר דיוק משמרים את התרבות הזאת; אבל אין כאן הקשר ישיר ל"קפיטליזם דורסני", אני לא חושבת שזה רלוונטי, וגם "הדוניזם" לא בהכרח מתאים כאן.

באשר לשורה התחתונה שלך, הניסוח דו-משמעי, אבל מההקשר אני מניחה שאתה חושב שזה לא נורמלי?

dory30

Well-known member
באשר לשורה התחתונה שלך, הניסוח דו-משמעי, אבל מההקשר אני מניחה שאתה חושב שזה לא נורמלי?
עד לפני שנים ספורות, זה לא היה בולט ממש. אני מבין שדברים משתנים, אבל השיווק האגרסיבי של זה מוציא את החשק מקניות. תראי, ברור שאם אצטרך משהו אקנה. אבל לא כי זה בלאק פריידי.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
עד לפני שנים ספורות, זה לא היה בולט ממש. אני מבין שדברים משתנים, אבל השיווק האגרסיבי של זה מוציא את החשק מקניות. תראי, ברור שאם אצטרך משהו אקנה. אבל לא כי זה בלאק פריידי.
דווקא ביום הבחירות היו מבצעים ממש טובים למי שרצה לרכוש והייתה לו סבלנות לבצע שיחה אסרטיבית עם אנשי המכירה של האתרים.

פולגאר

Well-known member
דווקא ביום הבחירות היו מבצעים ממש טובים למי שרצה לרכוש והייתה לו סבלנות לבצע שיחה אסרטיבית עם אנשי המכירה של האתרים.
אני במונדיאל הקודם רכשתי TV (סמסונג 65 אינץ') במחיר מבצע לאחר שדחיתי את הרכישה עד מבצעי המונדיאל.

einat162

New member
אם נובמבר קרוב, ויש דברים שאני רוצה או צריכה ויכולה לחכות - אני אחכה .

evike

Well-known member
מנהל
אני לא קונה כלום רק כי יש מבצע. אבל כשאני באמת צריכה משהו, אני מחפשת מבצע, תמיד אפשר למצוא מבצעים.

למעלה