לי יש בעיה של רצון תמידי לקנות ולהתחדש...האם זה נכון שימי הקניות המיוחדים (בלאק פריידי, סייבר מנדיי, יום הרווקים הסיני ויום השועלים השבדי) מחנכים צעירים לקפיטליזם דורסני ולהדוניזם בלתי נשלט? מזל שאני לא בן נוער וחושב שזה נורמלי.
זאת החוכמה, לדעת מה רוצים, לבדוק מחירים חודש לפני, שבועיים לפני, שבוע לפני ובזמן אמת ולראות מי מעלה מחיר בשביל להורידו אח"כ ולדעת איזה מחיר משתלם יותר.לי יש בעיה של רצון תמידי לקנות ולהתחדש...
הייתה תקופה, שבה האמנתי ב"ניסי יום שישי השחור", אבל השנה, ככל שאני בודק מחירים, מעטות הן ה'מציאות'.
אז היות שגם בימי החול הרגילים אפשר לאתר מבצע כדאי, נראה לי שדווקא השנה עוד לא מצאתי פיתוי נאות לרכישה מפתה. אולי לקראת יום שישי (בעוד יומיים), יהיה מישהו שכן יצליח להפתיע אותי? האמת שאני די סקפטי בנדון.
בלאסטפרייס ואולי בעוד כמה אתרים, יש בכל 10 לחודש, מבצע של מאסטר קארד דיי. לרוב המוצרים ניתנת הנחה של 10% ואני מתאם את מועד הרכישה ליום הזה. בד"כ זה עובד יפה.זאת החוכמה, לדעת מה רוצים, לבדוק מחירים חודש לפני, שבועיים לפני, שבוע לפני ובזמן אמת ולראות מי מעלה מחיר בשביל להורידו אח"כ ולדעת איזה מחיר משתלם יותר.
אני לא חושב שזאת בעיה, כל עוד קונים בשליטה ולא באובססיה.לי יש בעיה של רצון תמידי לקנות ולהתחדש..
עד לפני שנים ספורות, זה לא היה בולט ממש. אני מבין שדברים משתנים, אבל השיווק האגרסיבי של זה מוציא את החשק מקניות. תראי, ברור שאם אצטרך משהו אקנה. אבל לא כי זה בלאק פריידי.באשר לשורה התחתונה שלך, הניסוח דו-משמעי, אבל מההקשר אני מניחה שאתה חושב שזה לא נורמלי?
דווקא ביום הבחירות היו מבצעים ממש טובים למי שרצה לרכוש והייתה לו סבלנות לבצע שיחה אסרטיבית עם אנשי המכירה של האתרים.עד לפני שנים ספורות, זה לא היה בולט ממש. אני מבין שדברים משתנים, אבל השיווק האגרסיבי של זה מוציא את החשק מקניות. תראי, ברור שאם אצטרך משהו אקנה. אבל לא כי זה בלאק פריידי.
אני במונדיאל הקודם רכשתי TV (סמסונג 65 אינץ') במחיר מבצע לאחר שדחיתי את הרכישה עד מבצעי המונדיאל.דווקא ביום הבחירות היו מבצעים ממש טובים למי שרצה לרכוש והייתה לו סבלנות לבצע שיחה אסרטיבית עם אנשי המכירה של האתרים.
ובזמן האחרון יש הרבה ימי בחירות ....דווקא ביום הבחירות היו מבצעים ממש טובים למי שרצה לרכוש והייתה לו סבלנות לבצע שיחה אסרטיבית עם אנשי המכירה של האתרים.
מקווה שננוח מהם ל-4 שנים, אולי אף 5 שניםובזמן האחרון יש הרבה ימי בחירות ....
אם נובמבר קרוב, ויש דברים שאני רוצה או צריכה ויכולה לחכות - אני אחכה .עד לפני שנים ספורות, זה לא היה בולט ממש. אני מבין שדברים משתנים, אבל השיווק האגרסיבי של זה מוציא את החשק מקניות. תראי, ברור שאם אצטרך משהו אקנה. אבל לא כי זה בלאק פריידי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.