שאלה העים אחרי ניתוח לפרסקופי

הדרומי*

New member
שאלה העים אחרי ניתוח לפרסקופי

{טבעת} אפשר לעשות גם את הניתוח שחבורת ה5 עשו העים ומה הם הקרטריונים לזה . במקום הטבעת אני מעוניין לדעת רוויקו*?

gal33

New member
אני אחרי 2 טבעת בלפרוסקופיה

עברתי GBS בפתיחה מלאה. בספק אם יעשו אותו בלפרוסקופיה. תלוי מה מצב הקיבה. אצלי בדיעבד, לא ניתן היה אחרת בשל מצב הקיבה והטבעת שמצאו. עם כמות הקאות גדולה, צריך פתיחה מלאה כדי לנקות את הקיבה מההדבקויות שנוצרו. ה- mini gastric bypass שהוא ה- gastric bypass אך בלפרוסקופיה, נחשב לקצת פחות יעיל.

ronnymp

New member
התשובה היא כן - ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אני לא זוכר איזה ניתוח עברת אתה בזמנו - בפתיחה או בלפרוסקופיה אם זה בלפרוסקופיה - אז תוכל אולי (עקרונית) לבצע את ה-GBP משני הסוגים כלומר - גם בשיטה הלפרוסקופית , וגם בשיטת הפתיחה המלאה אם הניתוח שעברת בזמנו היה בפתיחת הבטן - אז יש סיכוי רב שלא תוכל לבצע ניתוח לפרוסקופי כעת (עקב הידבקויות בעקבות הניתוח הפתוח) - ואז תוכל לבצע רק ניתוח GBP בפתיחה מלאה . אקיצ´ר - תוכל לבצע ניתוח GBP - רק צריך לברר באיזו שיטה . אבל חכה - זה החלק הקל שבעניין ......
החלק העיקרי זה לעבור אצלנו ועדת קבלה . יש לנו מרפאה מיוחדת - למנותחי ה-GBP - שצריך אישור שלה
אז אם אתה כזה -
- ורוצה להיות כזה -
אז נא לתאם תור - ולסור לועדה העליונה לאישורי הצטרפות לחבורה . להתראות בועדה רוני

הדרומי*

New member
רוני יקירי זה ששלוש שנים אחרי ../images/Emo23.gif

הטבעת השודית ואחרי כ שנה ואולי יותר ואתה עדיין לא זוכר שאני עם
זה ההכי קרוב לשבדית שמצאתי
וכבר אתה צריך לפתוח
בשביל זה
אהה ולחלק החשוב היום היתי אצל קולגה שלך לעשות
20 דקות למעלה למטה מה זה עינויים את עושים ללקוחות שלכם ככה
יצאתי משם ככה
ו
אבל ברוך השם אין פא´וץ וזה כבר טוב אז אני מה זה
ודבר אחרון זה שאני יכול להתקבל יענו לעבור את ה
שלכם כי יש לי אות ר בשם
גם בשם שלי וגם בשם המשתמש נו אז עברתי את ה
? יום טוב והרבה
ממני ה
הדרומי

רוייקו

New member
הניתוח יקר רצחחחחח. לא בטוח

שיאשרו לך לעבור אותו... איזה קופה אתה שייך ?

gal33

New member
בין 10-20 אלף דולר בפתיחה מלאה, ו-

20-30 אלף דולר בלפרוסקופיה. מהנסיון שלי, הכל מתחיל ומסתכם בכסף. אבל אם אשרו לי, אין סיבה שלא יאשרו לו. רק קודם דרומי כדאי שתקרא קצת הרבה חומר על הניתוח. זה ניתוח יותר קשה מהטבעת, גם ההתמודדות של הטווח הקצר בהחלמה, וגם אח"כ ביכולת האכילה וכו´.

הדרומי*

New member
אז ככה שאני שייך לכללית בלי

משלים ובלי כלום. מה שכן זה שיש כאן אצלנו איזה סוג של ביטוח לדברים מיוחדים אז צריך לעבור את מחסום האחרית כאן על זה פרוצדורה שלמה ודבר שני לא יודע עים זה שייך אבל צריך לעבור גם את ד"ר אבינוח ולא נראה לי שהוא מתלהב לשמוע שאני רוצה לעשות ניתוח אחר . ויכוחים איתו ים של ויכוחים. ובסוף אני אחרי שאני שמוע ממכם את מה שאתם עוברים"יותר נכון סובלים" ואני פרנואיד מזה כבר" אז מה הלאה? ניתוח במוח? אני לאומת אחרים שעשו את הניתוח להגבלת קיבה בטבעת השודית אני סובל ממנה והיא ממני "חתונה לא טובה יש לנו" זהו צריך לחשוב וצריך לראות מה היה כי ללכת ולהוציא את הטבעת ואין בבקומה משהו אחר אז זו בעיה

למעלה