שאלה הפונה לכל המבינים בעניין ה80..

ShakiraMan

New member
שאלה הפונה לכל המבינים בעניין ה80..

אבא שלי שומע מוסיקה של היום אך גם מתגעגע לשנות ה80!!!!! מי לא האמת???????? אז אם היו אומרים לכם בחרו 20 להיטים משנות ה80 שעשו היסטריה בכל העולם מה הייתם בוחרים אני אישית אוהב את השיר What if god was one of us... אבל זה היה ב90 אשמח אם תענו לי

למרות שגדלתי על 80S ...

אני דווקא מעדיפה 70S... אבל שנות ה80 הנפיקו כמה שירים שאני מאוד אוהבת: I wont run away של אלווין סטארדאסט [לא כל כך מוכר] will you של הייזל אוקונור tainted love ןעוד כמה להיטים של SOFT CELL psycho killer של talking heads the wall -pink floyd eaternal flame שכבר הספיקו לחדש אותו eye of the tiger שהיה להיט וגם one night in Bangkok לאלפאוויל היו כמה להיטים מטופשים שנרקדו ללא הפסקה. אני אהבתי במיוחד את STARS ON 45 לא זוכרת עוד כרגע

shirlley gahan

New member
אני לעולם לא אצליח לבחור שיר אחד..

וזאת כי אני כל כך אוהבת את שנות השמונים..אני פשוט תקועה שם..בשירים של הפאנק, הגל החדש, דפש מוד כמובןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! אני גדלתי עלהין והיום שאני מאזינה לכל להקות הפופ, שתסלחו לי דביליות לחלויטין, וכל הזמרות-שנניח שהן זמרות אבל הן לא, שרק מתפשטות..אני מקבלת חלחלה...הרגשת גועל יש בגרוני, פשוט כך. פעם מוסיקה היתה מוסיקה. גם אם היא לא היתה ענקית מבחינה מוסיקלית אבל זמרותלא היו צריכותלהתפשט בשביל לשיר, והבנים לא היו בלהקות בנים דביליות שרוקדים בקצב אחיד , ועושים קליפים ממש מטומטמים..היום מבחינתי אין מוסיקה. לצערי יש המון שירים משנות השמונים שאני אוהבת וגם מסוף השבעים.. קשה לי לבחור..

d o r i s

New member
את צודקת לחלוטין!

אני חדשה פה בפורום ואני חייבת לציין שזהו אחלה פורום כי סוף סוף יש קצת אנשים שמבינים מוסיקה מה היא... אז את בהחלט צודקת, רמת המוסיקה אם אפשר לקרוא לה כך ממש ירודה שלא כמו בשנות ה-80 אז היו הימים הטובים מבחינת המוסיקה אף על פי שנולדתי בסוף שנות השמונים (1986) אחותי כבר דאגה לכך שאני אקלוט מגיל קטן מוסיקה טובה, ואכן אני מטורפת על מוסיקת שנות השמונים! נ.ב למה אף אחד לא מזכיר את: Take On Me של A-HA אני פשוט מתה עליהם!

shirlley gahan

New member
אני נולדתי במחצית שנות ה-70../images/Emo176.gif

ב 1975, אז אני די גדלתי על שנות ה-80 על סנדרה, דפש מוד, דיקסי מידנייט רנר, סופט סל, א הא, דמעות לפחדים, כמובן אלפאוויל..ועוד ועוד.. למוסיקה היותר כבדה התחברתי שהייתי בחטיבה, וזאת בגלל שאח שלי, שיחיה היה יוצא אז לפינגווין ושומע את המוסיקה הזו שם..וגם אני הייתי יוצאת אחריו לשם (בלי שידע כמובן..)..אז כך הכרתי את הלהקות היותר כבדות של ה-80..כמו סקס פיסטולס, ניצר אב, פרונט 242, לייבך..וכיוצא בזה.. אבל אני כמעט כל מה שקשור לשמונים אני אוהבת..אפילו את מוסיקת הפופ שהיתה רכה ונעימה..ולא פלצנית..נכון?

ƒire

New member
המממממממממ

ישבתי שעות (אני משועמם) וחשבתי מה לעזאזל קשור אבטיח

shirlley gahan

New member
סתם..נולדתי בקיץ..וחם מוות..../images/Emo8.gif

אז סתם צרפתי את הציור הזה..למה זה חייב להיות קשור למה שכתבתי? אחי, קח בקלילות..:)

ƒire

New member
אחותי ...

את צודקת במאה אחוז , זה לא צריך להיות קשור ורק בגלל זה קבלי את זה

turrican

New member
היי דוריס

אהלן דוריס. ברוכה הבאה לפורום כבר אמרתי? אני חושש (ובצדק!) שאם אתחיל לרשום את כל השירים הגדולים של האייטיז אני לא אסיים כי יש כל כך הרבה להיטים גדולים.. ודרך אגב גם אני מאד אוהב את השיר והקליפ המדהים של א-הה של Take on me אהבתי גם : Sun always shine on tv . \אלכסיס

turrican

New member
שירים של ה-80

בקרוב אפרסם מאמר (אולי כבר שבוע הבא) עם 10 השירים הגדולים של ה-80 וקצת פרטים על כל שיר. כל אחד בוודאי ירשום את ה-Best 10 שלו ואז תוכל להתרשם איזה שירים "שלטו" באותה תקופה..לפני כמה ימים רשמתי למישהו להיטים גדולים מ-80 ככה מהשרוול, תוכל למצא כמה מציאות טובות גם שם.. נ.ב. ברוכים הבאים לפורום

למעלה