שאלה\הצעה...

to the end1

New member
שאלה\הצעה...

עשיתם פעם מפגש פורום? אם לא מי שהיא חשבה לעשות? *אם לא עשיתן ואתן לא מבינות מה אני רוצה מהחיים שלכם אז ככה קובעים תאריך שמתאים לכל מי שבפורום הזה קובעים מקום מפגש ונפגשים מדברים רואים מי זה מי...חחחחחחחח אני נמצאת בפורום של מיי כימיקל רומנס והם עושים את זה כל שנה ואז הם מעלים לפורום תמונות מהמפגש... מדברים בפורום על הכול.... אבל אני לא כאן הרבה זמן וזאתי סתם הצעה שברור שאתן יכולים לדחות אותה אניח בטוחה שיש עוד המון פורומים שלא עושים מפגשים אז מה שבא לכם.

רעותוש02

New member
חחח חברה שלי שאלה על זה באמת לפני כמה זמן

ואני הייתי ביום ראשון XD

to the end1

New member
סבבה אז עכשיו צריכים כולם לחשוב

על מקום ותאריך יש הצעות?

אז אולי נעשה את זה יותר קרוב לפ"ת ?

כי לא ניראה לי שההורים שלי ירשו לי ללכת לתל אביב \ = ( אני יודעת שזה קרוב )

psycho girl297

New member
אני בעד....

ואני חושבת שיש פה עוד מפ" אפשר ברמת גן אולי זה יותר קרוב לפ"ת וגם לת"א

to the end1

New member
אני מת,א די רובה לפ"ת

אםשר להיפגש איפה שבא לכן משהו באמצע אם זה קניון נגיד... לא יודעת שקרוב לכולם ואם למישהי זה לא קרוב אפשר שאחת תחכה לשנייה במקום שיקבע. אחרי שנחליט על אזור נחליט על מקום אז פ"ת או ת"א?

to the end1

New member
הסיפור הוא כזה:

יש כאן כאלה מחיפה כאלה מפ"ת וכאלה מת"א אני מת"א אנחנו צריכות למצוא מקום שקרוב לכולם פ"ת לא כ"כ רחוקה מת"א השאלה היא איפה בא לכם להיפגש קניון...לונה פארק...חחחחחחחח ים מסעדה סרט איפה שבא לכן !הסיבה שאני פותחת הודעה שנייה לזה כי אני חושבת שלא ממש הייתי ברורה בהתחלה נראה לי...אני מקווה שלא שיגעתי אותכם יותר מדי... בכל מקרה ייאלה להתחיל להציע אזור ומקום כמו שכבר אמרתי לי לא משנה האזור יותר מידי....חחחחחחחחח

psycho girl297

New member
אני מציעה....

פ"ת- זאת הצעה די אנוכית אבל אני עובדת ואני עצלנית ואין לי כוח לסוע רחוק אפילו אם זה רק ת"א :) אני לא יודעת מה טווח הגילאים פה אבל אני מניחה שרובכם בחופש מבית הספר, אני סיימתי בית ספר ואני עובדת רוב היום אז אין לי כל כך כוח בסוף היום אבל אני גם אבוא אם זה יהיה בת"א דרך אגב צריך להציע גם תאריך

to the end1

New member
דבר ראשון העיר .דבר שני תאריך.דבר שלישי

המקום מפגש אחר שנחליט על האזור בארץ אם זה פ"ת או ת"א טו אזור אחר יהיה לנו יותר קל לחשוב על תאריך ואני מאמינה שכדי שהיה את המפגש הזה היו בנות שיצטרכו להתפשר...יכול להיות שאני יצטרך לנסוע לפ"ת ואני בכלל מת"א אבל זה גם כל הקטע אני יכולה להיפגש אם מישהי מת"א וללכת איתה ביחד למקום שייקבע.כמו שכבר אמרתי לא אכפת לי ת"א או פ"ת הבחירה היא ביידים שלכם,איפה הכי נוח לכם?

redsnowhite

New member
גמאני.. בערך אבל זה לא הופך../images/Emo23.gif

את זה ליותר נוח מעזריאלי.. אין מה לעשות, עזריאלי היה, עודנו וישאר המקום הכי נוח למפגשים

Orange Sky

New member
חח ברור, לא התכוונתי שנעשה בחיפה או משהו...

עזריאלי זה באמת מקום המפגשים הכי נוח חח אין מה לעשות....:)

karinbazak

New member
עצה ../images/Emo41.gif

אם באמת מתכוונים לעשות את המפגש הזה אז צריך מישהו שיהיה אחראי (כאילו שיקבע את המקום, את התאריך, וכ'ו) כי אם לא אז המפגש הזה לעולם לא יתקיים ,כל הזמן יתווכחו איפה זה יהיה ומתי

למעלה