שאלה הקוראת לטיפים איך לבלוע כדור

שאלה הקוראת לטיפים איך לבלוע כדור

שלום לכם, אנחנו הגענו למצב שיש לנו שלושה מוצרים חשובים, בגדלים שונים, אך כולם כמוסות אליפטיות או שטוחות, שצריך לבלוע ולא לכרסם, כדי שתעבורנה את הקיבה ותגענה שלמות אל המעי. הבעייה היא שוב, שצריך לבלוע... ועדיין לא הצלחנו עם אף אחת מהן. למותר לציין, שמעבר לכך שאסור לפתוח אותן, הן גם לא אכילות, אלא מגעילות בטירוף. מדובר על מוצרים שלא צריך למעוך ולהכניס לתוך ריבה, או כל ממרח אחר, וכך באמת ראיתי שהרגילו לקחת תרופות במוסד שעבדתי בו... אז אני מחפשת
למצוא את ה-
והטריק הזה, שלא יעשה לו תגובת הקאה, כשמכניסים לעומק הלשון, לא יגרום לו להעיף את זה לכיוון השיניים, וגם לא יהיה טראומטי במיוחד. אז אנא אשמח לרעיונות
מכם. אמא שלי, בזמנו, אחות במקצועה, הצליחה כשהיא התחילה עם כדורים קטנים במיוחד. חשבתי להתחיל עם כדורי ההומיאופטיה, שהם קטנים ולא בעייתיים, אך אותם אני מעדיפה שימצוץ ולא יתרגל לבלוע. אנא שתפו והבאו רעיונות... כי המוצרים בינתיים לא עוזרים לנו כשהם על המדף... תודה, תודה, תלמה.

מה צריך לבלוע...

חומצת אמינו בשם טאורין, שהומלצה לנו , מהפורום הביו רפואי האמריקאי, שחשובה למניעת פרכוסים. זו כמוסה מאורכת גדולה שלא רצוי לפרק והיא מאד לא טעימה. כמו כן, הקרנוזין הגיע בכמוסות מאורכות ולא באבקה. האם לפרק ולתת בכפית? היו לנו בעיות עם אבקות גועליות, כמו האבקות של הויטמינים של קירקמן ועוד כמה... גם האימופקט- IMUFACT מגיע בכמוסות גדולות קשות לבליעה.. וכמוה המגנזיום- שקשה למעוך את הכדורים שלו, עם ה-B6 לסיום. או בקיצור, כל מה שלא ניתן ללעוס בקלות, צריך ללמד לבלוע, כי גם מפורר בכפית, זה מגעיל על בסיס יומיומי. מזל שיש כמה מוצרים שנחמדים לו. אגב- הפרוביוטיקה של יומי, מכילה FOS, שהם פרוקטואוליגוסכרידים, יחד עם סוכר קנה וסוכר ענבים.. נכון שזה אולי לא הכי בריא, אך זה הממתק הכי להיט אצלנו עכשיו. יתר הממתקים פשוט אסורים, אז זה הויתור... עושה אותו קצת היפר, אך אח"כ משפר את תפקודו והוא מת עליהם... בקיצור, טיפים נוספים לבליעה יתקבלו בברכה.... תודה

אוקיי מצאתי טיפים לבליעת כדורים פה

אתר נחמד ופרקטי הקשור למתן תרופות לקילאציה ונותן קישורים לפורום הפעיל של יאהו- כולל איך לבלוע כדורים.. ועוד טיפים הקשורים לתחום. שווה להציץ.

למעלה