שאלה הקוראת לטיפים איך לבלוע כדור
שלום לכם, אנחנו הגענו למצב שיש לנו שלושה מוצרים חשובים, בגדלים שונים, אך כולם כמוסות אליפטיות או שטוחות, שצריך לבלוע ולא לכרסם, כדי שתעבורנה את הקיבה ותגענה שלמות אל המעי. הבעייה היא שוב, שצריך לבלוע... ועדיין לא הצלחנו עם אף אחת מהן. למותר לציין, שמעבר לכך שאסור לפתוח אותן, הן גם לא אכילות, אלא מגעילות בטירוף. מדובר על מוצרים שלא צריך למעוך ולהכניס לתוך ריבה, או כל ממרח אחר, וכך באמת ראיתי שהרגילו לקחת תרופות במוסד שעבדתי בו... אז אני מחפשת
למצוא את ה-
והטריק הזה, שלא יעשה לו תגובת הקאה, כשמכניסים לעומק הלשון, לא יגרום לו להעיף את זה לכיוון השיניים, וגם לא יהיה טראומטי במיוחד. אז אנא אשמח לרעיונות
מכם. אמא שלי, בזמנו, אחות במקצועה, הצליחה כשהיא התחילה עם כדורים קטנים במיוחד. חשבתי להתחיל עם כדורי ההומיאופטיה, שהם קטנים ולא בעייתיים, אך אותם אני מעדיפה שימצוץ ולא יתרגל לבלוע. אנא שתפו והבאו רעיונות... כי המוצרים בינתיים לא עוזרים לנו כשהם על המדף... תודה, תודה, תלמה.
שלום לכם, אנחנו הגענו למצב שיש לנו שלושה מוצרים חשובים, בגדלים שונים, אך כולם כמוסות אליפטיות או שטוחות, שצריך לבלוע ולא לכרסם, כדי שתעבורנה את הקיבה ותגענה שלמות אל המעי. הבעייה היא שוב, שצריך לבלוע... ועדיין לא הצלחנו עם אף אחת מהן. למותר לציין, שמעבר לכך שאסור לפתוח אותן, הן גם לא אכילות, אלא מגעילות בטירוף. מדובר על מוצרים שלא צריך למעוך ולהכניס לתוך ריבה, או כל ממרח אחר, וכך באמת ראיתי שהרגילו לקחת תרופות במוסד שעבדתי בו... אז אני מחפשת