שאלה הקשורה לדירה

שאלה הקשורה לדירה

אז זהו עוד שבוע וחצי אנחנו עוברים לדירה החדשה- הדבר היחיד שעדיין לא קנינו זה סלון. מה אתן אומרות? להשקיע קצת יותר ולקנות סלון עור בסביבות ה- 6000 ש"ח או לקחת משהו פשוט מבד 2000 ש"ח . הדעות שלי ושל לירון קצת חלוקות בנושא.

שושקה@

New member
לדעתי זה תלוי בכמה מהר אתם

מתכננים ילדים... לא חראם על הספות היפות? אצל ההורים שלי, למשל היו במשך שנים (די ארוכות) ספות מכוערות להפליא מכוסות תמיד בסדינים ושמיכות פיקה "כדי שהילדים לא ילכלכו..." ורק לפני כמה שנים הם קנו סלון נורמלי (אבל עדיין קשה להיפטר מהקטע של הסדינים...) זה שיקול חשוב - כשתינוק פולט על ספה יקרה זה יותר כואב. חוצמיזה - תלוי אם יש לכם, כלומר - אם יש לכם עכשיו א הכסף לקנות משהו טוב ויקר - קדימה, תעשו את זה, אחר כך קשה יותר לקבל החלטה כזאת.

*שיר

New member
אני מסכימה... ../images/Emo45.gif

אין טעם לקנות סלון יקר שיכאב הלב כל פעם שהילד פולט או שהכלב עולה על הספה... אני לא חושבת שצריך לקנות את הסלון הכי זול שיש,כי אז מתבאסים. אפשר לקנות משהו יפה במחיר סביר שקל לנקות (זה הכי חשוב). ואז, אם יש כתם, לא נורא, אבל מצד שני גם כיף לשבת בסלון.

מנסיון מר עם עור וילדים

א. סלוני עור אמנם קל יותר לנקות אבל יש להם הרבה חסרונות (בלאי שאי אפשר לתקן, השקעה בתחזוק, שוקעים מהר מאוד וכו´) - להורים שלי יש סלון עור והם מה-זה מתחרטים. ב. סלונים מבד מגיעים עם אופציות כיסוי שניתן לכבס, ויש היום דגמים מקסימים בשוק. דודים שלי עם שלושה צאצאים בגיל פליטה, והסלון שלהם נראה אחלה - במהלך רוב היום יש כיסוי על הספות (פלסטיק ואז בד, שיהיה אסטתי) וכשבאים אורחים הכל יורד. לדעתי- סלון מבד פשוט יותר יפה, צעיר, צבעוני ונוח, יש לו יתרונות כשיש ילדים ואם הוא מוכתם - אפשר להחליף ציפוי של יחידה אחת או של כולן וחראם. לעשות דבר דומה עם סלון עור זה אם-אמא של של הסיוטים (מנסיון של הורי, כאמור).

אתי@

New member
כ"כ מוכר לי, כמה שזה אקטואלי...

רונן רוצה ספות עור, כי אפשר לקחת צבע בהיר ואם מתלכלך ישר מנקים בסמרטוט. אני לא סובלת עור, זה לא יפה בעיני ולא נעים, אבל ללא ספק פרקטי. העניין כאן הוא המחיר. סלון עור טוב עולה בערך 10,000 ש"ח, ואפשר לקנות סלון בינוני בקצת פחות. איפה ראית ב - 6,000 ש"ח???? אם קונים משהו טוב, הוא מחזיק מעמד לאורך כמה שנים. סלון ב - 2,000 ש"ח נהרס תוך שנתיים פלוס מינוס. לדעתי, אם אתם מוכנים להשקיע, אז או שתקנו סלון בד איכותי, או סלון עוד בינוני.

מזאלונה

New member
לא לקנות סלון יקר

גם אנחנו התלבטנו בשאלה ומהר מאוד החלטנו ללכת על הסלון הכי פשוט שיש - משהו ב- 2000 שקל ואפילו פחות מהתחנה המרכזית. הסיבה? בעוד שנה שנתיים בעזרת השם יהיו ילדים.... ילדים זה במבה, מיץ פטל, חיתול נוטף.... בקיצור, לא משהו שספת עור מקבלת באהבה יתרה. עדיף לקנות משהו פשוט וכשהילדים יגדלו קצת, להשקיע במשהו יותר יקר.

אתי@

New member
מפחיד לקנות שם...

מחר תתישבי בכבדות על הספה ומשהו ישבר לך מתחת לטוסיק ותנחתי לריצפה, או שיצא פתאום איזה מסמר או אלוהים יודע מה... לא רוצה לבעס אותך, אבל אני חוששת מהאיכות של התחנה המרכזית...

מזאלונה

New member
לא נורא בכלל

הספה אצלנו כבר שנה ועד עכשיו היא במצב מעולה, וזה למרות שאנחנו רובצים עליה כמו איזה זוג היפופוטמים, עם הרגליים, זורקים עליה דברים ומתעללים בה קשות. לדעתי פשוט חבל לקנות ספה יקרה, עדיף לקנות ספה זולה ולא לחטוף התקף לב כל פעם שהילד מתיישב עליה עם במבה/מיץ פטל. הספה שלנו היא כחולה וכדי להוסיף לה קצת "שיק" שמנו עליה כריות בצבעי צהוב וירוק (זה הרבה יותר יפה ממה שזה נשמע!!!)

אתי@

New member
נשמע טוב, את זוכרת איפה קניתם בדיוק

בחרנו את כל הרהיטים בשניה, רק עם הסלון הסתבכנו...

מזאלונה

New member
בתחנה המרכזית בתל אביב

באיזור של לוינסקי, אני חושבת, אם תרצי, אברר לך בדיוק איפה. חוטפים קצת עצבים מהם כשהם מביאים את הרהיטים (מגיעים 8 שעות אחרי שהם אמרו, מביאים 2 ספות ואת השלישית שוכחים....) לגבי הכריות, יש כמה חנויות בקינג ג´ורג´ ואפשר תמיד לשאול את אתי אלבכרי באיזה חנויות כדאי לקנות בדים.

אתי@

New member
תודה, אבל נראה לי שהיום בבוקר מצאנו

משהו ממש חמוד במחיר מצוין. נראה לי שנלך על זה.

למעלה