שאלה הקשורה לניקוד

• פותח הנושא kit79
  • פורסם בתאריך

kit79

New member
שאלה הקשורה לניקוד

יש לי שאלה הקשורה לניקוד למדתי 3 שנים באוניברסיתת בר אילן וקיבלתי תואר ראשון בנוסף למדתי גם באוניברסיתה בבלרוס 3 שנים אך אין לי דיפלומה כי לא סיימתי לאיזה הגדרה אני מתאים יותר? תודה

תואר ראשון יחיד מאוניברסיטה

רק זה של בר אילן תופס כי רק משם יש דיפלומה, זה תואר אקדמי ברמת בצ'לור של לפחות 14 שנות לימוד.

sasha888

New member
תואר B.Sc. זה

Obtained a three-year diploma, trade certificate or apprenticeship (other than university) and completed at least 15 years of full-time or full-time equivalent studies? או Obtained a university degree of two years or more at the bachelor’s level and completed at least 14 years of full-time or full-time equivalent studies

sasha888

New member
אז מי זה

Obtained a three-year diploma, trade certificate or apprenticeship (other than university) and completed at least 15 years of full-time or full-time equivalent studies?

מי שלמד במכללה טכנית, שאינה אוניברסיטה

מקצוע לא אקדמי כמו מסגר, או חשמלאי או היה שוליה בתוכנית מסויימת למשלח יד לא אקדמי ויש לו 15 שנות לימוד. מי שלמד בתדמור או בקורדון בלו טבחות בקורס של 3 שנות לימוד, מקבל יותר נקודות מאקדמאי עם BSC בהנדסת טילים של 16 שנות לימוד. למה? ככה. זהו. ה Bsc מקבל 20 נקודות למרות ה 16 שנות לימוד כי רק 14 מוכרות (כמו של הנדסאי), והטבח מקבל 22 נקודות. זה מה יש.

למעלה