שאלה הקשורה לפייסבוק

• פותח הנושא evike
  • פורסם בתאריך

evike

Well-known member
מנהל
יש 3 אפשרויות לכתיבת פוסט על הקיר הפרסונלי.
1. בכתיבה רגילה ללא הגבלת אורך הטקסט.
2. לכתוב בתוך אחת ממבחר הרובריקות הצבעוניות, ששם אורך הטקסט קצר וקבוע, גודל הפונטים גם קבוע.
3. לכתוב ברובריקה הצבעונית בפונט קטן יותר, ומתאפשר טקסט ארוך, לא יודעת אם מוגבל. - וכאן השאלה שלי. איך זה מתאפשר? אני רואה מידי פעם פוסטים כאלה, ואין לי מושג איך להגיע למצב הזה.
אשמח לעזרה. (לא מצאתי את פורום פייסבוק, אם בכלל עדיין קיים. פעם היה)
תודה ושבת שלום.

blzvi

Active member
האמת
אצלי יש רק אפשרות אחת שקרויה create a post
זה אולי מכיוון שני משתמש בסנן FBP UTHI KH XYURH

evike

Well-known member
מנהל
ולמה התכוון כבודו ב -כנפ ואין לי סטורי? (אילצת אותי לבדוק עברית במקום האנגלית שרשמת עם קאפס לוק...)
בכל מקרה לא התכוונתי לסטורי, אלא קיר ההודעות (הפוסטים)

blzvi

Active member
אני מתקן
facebook בלתי אפשרי להשתמש אם לא מסננים תכנים מסויימים שממלאים את הדף.
הידוע ביותר הוא FBP שנותן שליטה על מה שאני רוצה שיופיע או לא יופיע .לדוגמא ,אני לא רוצה לראות את People you may know
שמרגיז אותי,כמו כן אני מסנן גם תצוגה בפורמט story שלא מעין אותי .
ראי כותרת של FB כפי שיש לי .יש רק אפשרות אחת "Whats on yor mind,Zvi " זה הכל .
אין לי נקודות בצבעים ורובריקות
oe.jpg

arseny92

Well-known member
מנהל
יש 3 אפשרויות לכתיבת פוסט על הקיר הפרסונלי.
1. בכתיבה רגילה ללא הגבלת אורך הטקסט.
2. לכתוב בתוך אחת ממבחר הרובריקות הצבעוניות, ששם אורך הטקסט קצר וקבוע, גודל הפונטים גם קבוע.
3. לכתוב ברובריקה הצבעונית בפונט קטן יותר, ומתאפשר טקסט ארוך, לא יודעת אם מוגבל. - וכאן השאלה שלי. איך זה מתאפשר? אני רואה מידי פעם פוסטים כאלה, ואין לי מושג איך להגיע למצב הזה.
אשמח לעזרה. (לא מצאתי את פורום פייסבוק, אם בכלל עדיין קיים. פעם היה)
תודה ושבת שלום.
גיגול קצר

Facebook Character Limits:​

Like any other social media site Facebook has length requirements when it comes to writing on the wall, providing status, messaging and commenting. Understanding how many characters you can use, enables you to more effectively use Facebook as a business or campaign tool.

Private messaging via Facebook Messenger is one of the main ways that people interact on Facebook. This type of direct messaging can be either an instant message, or a regular email-type message. For both instant and regular messaging, there is a 20,000 character limit.

A Facebook status may have character limits, but considering that it is at 63,206 characters, unless you are writing War and Peace, you should be fine. Facebook has raised this number 12 times to accommodate user’s status and feedback.

Facebook wall posts have a 63,206 character limit same with status, but truncation begins at 477 characters. This enables someone to write a thoughtful response or create something similar to a blog.

An area which is rarely used in Facebook is the Notes section. It is a writing area which many bloggers find useful. The reason is because Facebook Notes does not have a character limit, as of yet. Users are directed to this area if they have very long status or comment to make. This can be used to someone's advantage if they have a longer post to make and wish to share it with their friends through tagging.

At Facebook, users upload and post new photos every day. When uploading pictures, users may need to write a description, which is less than 63,206 characters. Once uploaded, few friends will comment about the post, which should give them a character limit of 8000 characters.

A Facebook account username has a character limit of 50 characters.

When creating a Facebook Page, there is also a character limit of 255 characters for the description or brief summary.

To summarize Facebook character limits:
  • private messaging/messenger: 20,000 total characters for a single message
  • status/wall posts/news feed on long posts: 63,206 characters max
  • picture descriptions: less than 63,206 characters
    [63,206 - the image size (e.g. 2,048 or any size) = more or less 60,000]
  • photo/post comments: cannot be longer than 8,000 characters
  • account username: 50 characters max
  • page description or brief summary: 255 characters max
טקסט ארוך ברובריקה צבעונית הוא אותו טקסט קצר ברובריקה צבעונית, אלא שכאשר כמות התווים עובר סף 477 תווים, הטקסט אוטומטית מוקטן

blzvi

Active member
messenger זה יישום נפרד,ההודעות לא מופיעות על הקיר

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לדעתי הכי פשוט וכנראה ככה עושים, משתמשים בצייר של ווינדוס שמים רקע עליו כיתוב בגודל שצריכים שיכנס כל מה שרוצים שומרים כתמונה ומעלים כתמונה. ויש לך בלתי מוגבל בעיקרון...ככה אני עשיתי לא פעם

evike

Well-known member
מנהל
לא מדוייק. לא פעם כתבתי בוורד וצבעתי את הרקע. זה לא אותו הדבר. הרקעים של הפייסבוק הם גם צבעוניים ויש גם כאלה עם כל מיני ציורים עליהם, מה שלא ניתן לעשות בוורד או בצייר. אלה רקעים קבועים, וכשעוברים את כמות התווים, אוטומטית הטקסט הופך לרגיל, לא צבעוני, על הקיר הרגיל. אילו לא ראיתי כמה פוסטים צבעוניים כאלה עם הרבה תווים, לא הייתי כלל שואלת.
לא קריטי, תודה.

evike

Well-known member
מנהל
ואגב, הפורום של פייסבוק לא פעיל, יש אומנם כמה שאלות, אבל אין כלל תגובות. שוש המנהלת לא נראתה בתפוז מתחילת אפריל 2021. מקווה ששלום לה.

למעלה