היי פרח כחול ../images/Emo24.gif...לדעתי...
אני כל כך מבינה אותך, אני גם נמצאת במקום של לימודים רבים ובהרבה תחומים, וכל העולם כל כך מעניין, אבל לא ממש ברור לי היכן המקום שלי... מה שכן הייתי רוצה להציע לך את מה שאני הבנתי מהפרישה לגבי החרדות והפחדים שאת מרגישה: 1 - מי השואל, הקשר הפריסה, ניסיון חיים רלוונטי - כוח 2 - רגשות השואל בעומק נפשו - 10 מטבעות 3 - יחס השואל לסביבתו - 6 גביעים 4 - עצה, מה כדאי לעשות - העולם 5 - התמודדות בתחום הרגשי - מלך החרבות 6 - מי או מה יעזור בתחום הרגשי - 7 גביעים 7 - שיעור, משאבים ויכולות מסייעים- מלך המטות לדעתי, המצב שלך כרגע הוא של "להחזיק מעמד" לנשום עמוק ולהתמודד. כלומר, את במעין מצב המתנה לגבי מה שקורה לך בחיים - אין לך כיוון מוגדר לחלוטין. את מרגישה שחסר לך עניין ושהדברים חומריים ויבשים מדי. נראה לי שסה"כ את נמצאת מבחינה נפשית במצב יציב, והפחדים נובעים מרגשות והתלבטויות הנוגעים לעבר. אם זה להשוות עצמך לאנשים שלמדו איתך ומה הם עושים היום (כמו שיחת הטלפון מאמא), או אפילו לעבד ברמה הפנימית נושאים ועכבות הקשורים לעבר, או היוו בעייה בעבר שאת סוחבת עד היום. נראה לי שמה שעליך לעשות הוא לסיים את אותם דברים. לסגור מעגלים. לא לייחס חשיבות למה שאת רואה סביבך, אלא רק לעצמך ולמהלך חייך, ו"לחתוך" מבחינה רגשית את המחשבות המטרידות והפחדים...כן, כן, פשוט לעמוד מולם ולהחליט שלא לייחס להם חשיבות. שני גישה, פתחי לך חלומות חדשים, הסתכלי בחצי הכוס המלאה (ויש לך הרבה), ותראי שזה יעזור לך להתמודד עם הפחדים. קלף מלך המטות לדעתי אומר לך לקחת שליטה על חייך וליזום. גם אם אין לך כרגע כיוון בחיים, קחי שליטה על עצמך ועל נפשך והסתכלי קדימה, הרבה עומד לטובתך. מה דעתך?