שאלה הרצת גורל 2

TheWhiteTigris

New member
שאלה הרצת גורל 2

כן בטח
חזרתם מאימון (כדורגל/כדורסל/חדר כושר/ספינינג/השלימו בעצמכם) שהזעתם בו (מן הסתם). חזרתם לדירה - ואין מים חמים. אתם מתים מעייפות. בנתיים כבר התייבשתם. אין מים (חמים או פושרים, יש רק קרים) ולא בא לכם לחכות שעתיים וחצי עד שיהיה מים נורמלים ובנתיים להשחית זמנכם לריק. מה תעשו?

מיטללל

New member
האמת?

זה מה זה לא קשור לפורום
אבל גם מה שאני שאלתי לא
ולענייננו- אם אני ארגיש כזו מסריחה ומזיעה, רוב הסיכויים שאני לא אוכל לישון :/ ולכן אני אעשה פשוט מקלחת מהירה במים קרים (לא מתים מזה) אבל אם העייפות תהיה ממש חזקה, ואני לא ארגיש כמו מזיעה, אני פשוט אלך לישון ואתקלח לאחר שאני אקום (ואחרי זה אני אשים את המציעים בכביסה) מה שבטוח - אני לא אחכה.

זה פשוט..

אם אני בנאדם כ``כ עסוק.. בטוח יהיה לי מה לעשות בחצי שעה שהדוד מתחמם.. אם זה אוכל.. או אפילו סלט שיהיה במקרר.. או טלפונים למיניהם.. לסדר ולארגן את הבית.. להכין את המיטה.. או את העיסוק הבא.. זה טס..

ChilD SouL

New member
אהמ...

תלוי עד כמה אני מסריחה ונגעלת מעצמי. אם זה ברמה של "אני לא אכנס ככה למיטה" יש לי 2 אפשרויות. 1. ללכת להתקלח במים קרים. [חוויה שכבר עברתי לא פעם ולא פעמיים - בייחוד בצבא ועוד באמצע החורף] 2. להעסיק ת'עצמי עד שיהיו מים נעימים, תמיד אפשר למצוא מה לעשות. אם זה ברמה של "אפשר להכנס למיטה", אלך לישון ואתקלח על הבוקר ואחליף מצעים.

נועם m

New member
מים קרים!

להכנס מזיעה למיטה? בעעע
פשוט עושים מקלחת ממש קצרה, ונכנסים מיד לפוך...

למעלה