שאלה השוואתית

Oshry A

New member
שאלה השוואתית

אני מחפש נגן MP3 בנפח 1 ג'יגה וראיתי שהנגן אייריבר 799 הוא נגן טוב ועולה 925 ש"ח (מחירים מזאפ),ויש גם את הנגון Nitrus של ריו שהוא 1.5 ג'יגה ועולה 1040,אז שאלתי.. מה עדיף? האם שווה לי לשלם עוד קצת וקבל עוד חצי ג'יגה? או ששני אלה לא ממש שווים ויש יותר טוב.. (ואני לא מדבר על נגן ג'נרי סטייל סנאדיסק)

נדב8

New member
הניטרוס מבוסס דיסק קשיח...

אם זה ההבדל תדבוק באייריבר, או שתוסיף מאתיים שקל ותקנה זן מיקרו שמכיל 5 ג'יגה והרבה יותר מוכר מריו...

Oshry A

New member
האמת

שראיתי את הזן מיקרו והוא נראה לי מעולה,והעיצוב אדיר.. וגם יש תגובות טובות עליו! בעיה אחת,לא נראה לי שאני צריך 5 ג'יגה.. לא נראה לי שאני אשתמש בכל כך הרבה מקום!

יאיר B

New member
הזן מיקרו הוא מכשיר נחמד מאוד

אני ידוע ש"עם הזמן בא התאבון" ויש להניח שתמצא מה לעשות עם עוד כמה ג'יגה. יש לציין שלזן מיקרו יש גירסה מסורסת (בלי מטען וקליפ לחגורה) של 4GB שגם עולה פחות.

Oshry A

New member
סטינו מהנושא

עדיין לא עניתם לי על השאלה האמיתית בקשר לנגנים של 1 ג'יגה.. לגבי הזן,יש לי שיקולים משלי (כלכליים בעיקר..) לפני שאני אחשוב על לקנות אותו!

נדב8

New member
עם התמונה הכלכלית הנוכחית...

אני מציע לך לקנות את האייריבר...אם אתה מוסיף כסף זה בטח לא לריו, אם אתה כבר מוסיף כסף שיהיה למכשיר הרבה יותר איכותי וחדיש. כמו האיריבר h10 זן מיקרו ואפילו מיני איפוד...

יאיר B

New member
בהתחשב בשני הנגנים שנתת,

אני חושב שעדיף את האיריבר. ריאו הם החברה שהוציאה את נגן MP3 הראשון בעולם בשנת 1998. הבעיה האי שהיא מאוד לא פופולארית בארץ (אין לי מושג למה, יש לה נגנים טובים). איריבר מאוד מקובלת בארץ, נהנית משירות סביר עד טוב (ויש אפילו שני יבואנים). בנוסף פלאש הוא זיכרון יותר אמין (לדעתי).

Oshry A

New member
שאלה אחורנה..

שירשרתי את השאלה הזאת במיוחד אלייך כי אתה המנהל ואני מאמין שאתה תוכל לענות! ולשאלתי:האם המיקרו זן יכול לתפקד כדיסק כמו האייריבר? (זאת אומרת,האם אני יכול לשים עליו קבצים שאינם קבצי מוזיקה ולהעביר למחשב אחר אם לא הבנת את הניסוח)

יאיר B

New member
../images/Emo9.gif תודה על האמון בי.

צודק נדב במה שאמר: אכן ניתן להפוך את הזן מיקרו לDOK, אבל זה מחייב הורדת עידכון מאתר קריאייטיב. הבעיה עם העידכון הזה (וזה לפחות מתוך הניסיונות שאני עשיתי עם המכשיר) זה שאז מתבטלת האפשרות להשתמש בתוכנה על ה-PC וצריך להעביר את השירים ידנית. מצד שני, יכול להיות שאני לא ממש שמתי לב לאפשרויות השונות ואפשר לשלב בין שנייהם.

למעלה