שאלה: התחלתי להתעניין בהתעמלות.

aviv88268

New member
שאלה: התחלתי להתעניין בהתעמלות.

באולימפיאדה הזו גיליתי שאני מאד אוהב לצפות בהתעמלות מכשירים וזה די מעניין אותי.. השאלה שלי היא, האם יש איזה סבב שהפדרציה מארגנת? ואם כן איך אני עוקב אחרי הלו"ז ואיך אני יודע מה הדרג של התחרויות ,באילו תחרויות כדאי לצפות ובאילו קצת פחות, מהי הרמה של כל תחרות ותחרות ואילו שחקניות מגיעות(למשל בטניס קיימים שלשה דרגים של תחרויות בסבב). או שרק באליפות העולם ואירופה שווה לצפות וכל השאר זה רמות נמוכות? אשמח לקבל תשובה על סבבי נשים וגברים כאחד, נהנתי מאד מספורט המעולה הזה ואני לא רוצה לחכות 4 שנים נוספות כדי להינות ממנו שוב :)

תתעדכן בפורום

בד"כ אחרי אולימפיאדה יש פגרה מסוימת של תחרויות.
כאן בפורום מפרסמים על תחרויות, מי המתעמלות שמגיעות (=מה הרמה) ועוד. תישאר בפורום, תסתכל מידי פעם ותדע הכל...

Itgs

New member
מצטרף לנועה

הפורום הוא פלטפורמה מאוד נוחה להתעדכן. בדרך כלל יהיה מישהו שיעדכן על מה שקורה ובמידה ויש תחרות משמעותית אנחנו צופים בה הרבה פעמים במקביל, או לפחות נותנים קישורים לצפיה בה.
נשמח לעזור ואני שמח לשמוע שהתחום מעניין אותך.

aviv88268

New member
עכשיו שאני יודע כמובן שאני אתעדכן אבל..

אני רוצה גם משהו שמתפרס על שנה שלימה, לוח זמנים שמאפשר לי לצפות למשהו, וגם כמובן לדעת איזה טורניר, באיזה רמה ומתי.. אין משהו כזה? האירועים לא קבועים מראש לכל השנה ?

תחפש באתר של ה-FIG

FIG זאת ההתאחדות הבינלאומית של ההתעמלות. שם כתוב איזה תחרויות יש.

aviv88268

New member
אוקיי ,תודה :) ואם תוכלי להאיר את עיניי ...

בנוגע לכל רמה ואיך לזהות את האירועים אני אודה לך מאוד . תודה על העזרה :)

רמה בינלאומית

בגדול התחרויות של איגוד ההתעמלות נחשבות לרמה הכי גבוהה שיש, שיפוט לפי חוקה בינלאומית.
מתחת לזה זה כבר קטגוריות גיל, או תחרויות שמדינות מקיימות באופן פרטני.
ברור שלא כל התחרויות באותה רמה, זה תלוי במתעמלות שנרשמות לאותה תחרות, עד כמה הן טובות. לגבי כל תחרות ספציפית תשאל ונגיד לך

למעלה