שאלה / התייעצות עבור בניית הרצאה

alley cat 1

New member
שאלה / התייעצות עבור בניית הרצאה

שלום רב, אני לא בקיאה בחוקי הפורום ואם שאלתי לא מקובלת אני מתנצלת מראש! אין לי כוונת פרסום עצמי, רק מנסה לעשות משהו טוב...
אני מעצבת גרפית, לאחרונה פתחתי סטודיו משלי, במסגרת הקמת העסק, עשיתי קורס יזמות ועוד קורס של שיווק באינטרנט, בסוף שני הקורסים, פנו אליי משני המקומות ושאלו אם אהיה מעוניינת להעביר קורס קצר, ליזמים בתחילת דרכם, על עיצוב גרפי ומיתוג העסק שלהם, הרצאה + שאלות ותשובות + משוב על עיצובים קיימים ועוד... רציתי לשאול אתכם כיזמים ובעלי עסקים, אם הייתם משתתפים בקורס כזה, מה היה הנושא שהיה הכי מעניין אתכם? על מה הייתם שמחים שאדבר? שאלות חשובות שהיו מעניינות אתכם? המון תודה על כל שיתוף פעולה ושוב מתנצלת אם עברתי על חוקי הפורום שלא במתכוון.

עדיף לעשות ואח"כ לבקש סליחה

שלום לך,
שאלתך בהחלט במקום ובכל מקרה, כשזה מגיע לקידום מקצועי שלך או של העסק עדיף לעשות ומקסימום בהמשך להתנצל מאשר לא לבצע

אנחנו ב-Success מלווים עסקים רבים בתחילת דרכם ולכן אני יכול לומר שהשלב ההתחלתי אצל יזמים מאוד קריטי לנושא המיתוג והמיצוב. אנשים רבים אינם מבינים את החשיבות של לוגו ובידול ולכן הייתי ממקד את ההרצאה בהסבר על מהו התהליך הנכון לבחירת לוגו ושפה מיתוגית לעסק. ניתן לאחר הסבר מנומק לקחת את אחד העסקים כדוגמא ויחד עם כולם לבצע אפיון צרכים ולדון יחד בסגנון המתאים לו.
אני ממליץ להשתמש בדוגמאות מוכרות בשילוב עם עבודות שלך ובסוף ההרצאה לאסוף את פרטי הקשר של המשתתפים ולשלוח להם טופס איפיון לגיבוש סגנון עבורם. כך תוכלי להרחיב את רשימות התפוצה שלך ולקדם את עצמך לעבודות נוספות.
בהצלחה!
אלעד

alley cat 1

New member
וואוו! תודה רבה לך אלעד

בהחלט נתת לי כיוון טוב!
וגם אכנס לאתר שלכם ואתרשם...
המון תודה!

עדיף לעשות ואח"כ לבקש סליחה

בשמחה

את מוזמנת גם להוריד את האפליקציה שלי, יש בה מעל 1,000 טיפים לקידום עצמי ושל העסק.

בהצלחה!
אלעד

למעלה