שאלה/ התייעצות...

שאלה/ התייעצות...

אני חושבת לקחת את דוד לשחיה לתינוקות, קראתי שזה מאוד עוזר להתפתחות, לבטחון העצמי, לחגורת הכתפיים ועוד. הוא עדיין בשלב הנעליים 23 שעות ביום. האם יש מישהי שעשתה את זה וממליצה? והאם זה יכול לעזור קצת לק"פ (אולי הרפיה של השרירים שכל היום בתוך הנעליים)? שיהיה לכולם ערב נפלא דבורית
אגב- אני גם רוצה להשוויץ עם הפשוש שלי, אבל אני לא מצליחה להוריד את התמונה, נראה לי שסוג הקובץ לא מתאים וגם צריך לכווץ את התמונה, למישהו יש מושג איך עושים את זה?

yerez678

New member
אנחנו כבר חודש וחצי בשחיית תינוקות

היי אני לוקחת את ילדיי לשחיית תינוקות. הבן שלי נמצא כעת גם 23 שעות עם הנעליים. זו חוויה מדהימה ומאוד מומצלת. בהצלחה

11sarit

New member
ומבחינת היגנה

שחיה בבריכה נשמעת לי לא סטרילית במיוחד אנחנו שומרים על התינוקות מרתיחים את המים , מנקים היטב את הבקבוקים ולבסוף הופ לבריכה עם כל הילדים וההורים האם אין סכנה שהתינוקות יבלעו מי ברכה?

פרלמנים

New member
הי שרית, יש בריכות שנועדו לתינוקות קטנים

אחוזי הכלור שונים, ההיגיינה נשמרת בקפידה וכו'. ג'סיקה

זהבה29

New member
אני עם מעיין בחוג שחייה מגיל שמונה חודשים .

לדעתי אין בעיה של סטריליות. מומלץ בחום זהבה.

אנגלה3

New member
דבורית ערב טוב

מצאתי שרשור שהיה כאן לא מזמן לגבי שחיית תינוקות, כנסי לכאן ותקראי. יש בריכה לא רחוק ממך - היא נקראת הבריכה של ענת ונמצאת בגדרה. תתקשרי אליי אמסור לך פרטים. המשך ערב מקסים אנג'לה.

פרלמנים

New member
הי דבורית, שולחת לך מסר

עם המספר שלי-תתקשרי ואעזור לך עם התמונות (וגם סתם לפטפט...מה דעתך?) לגבי השחייה yerez678 לוקחת את הפצפונים שלה לשיעורי שחייה, היא יכולה לענות לך. אני לוקחת את דניאל לבריכה באופן עצמאי, זה מאוד עוזר לבטחון העצמי, לחיזוק השרירים ולהוצאת אנרגיה. יש לציין שאנחנו לא עשינו את זה כל עוד היינו בשלב 23 השעות עם הדניס, כי הייתי נורא מקפידנית
על השעות. בדיעבד, לא חושבת שעוד שעה שעתיים בשבוע בלי הנעליים היו עושות נזק, בעיקר אם המטרה היא חיובית-שחייה! מחכה לטלפון, ג'סיקה

yerez678

New member
אנחנו מאוד מקפידים על השעות,

ביום של השחייה אנחנו מורידים לו את הנעליים בדיוק לפני הכניסה למים. השיעור אורך 35 דקות ואנו מחזירים את הנעליים מיד אחרי. מאחר וביום של השחייה הם כל כך מאולפים שלא ניתן לעשות להם עוד אמבטיה בבית, ולכן זה הזמן היחיד שהתינוק נמצא ללא נעליים. נדבר :)

אינה ו

New member
היי דבורית!

אנחנו בשחיית תינוקות מאז שתום בן 4 חודשים (היום הוא בן שנה וחודש). ההתחלה הייתה קצת קשה, לקח לו בערך חודש להיתרגל לברכה ולהתחיל להנות אבל עכשיו הוא מרגיש לגמרי טבעי ונינוח במים, אפילו באמבטיה הוא מכניס את הראש למים ועושה בועות או צולל להוציא צעצועים. זה גם מאוד עזר לו בזחילה ובפיתוח חגורת הכתפיים. לגבי ק"פ: המדריכה של תום הסבירה לנו שכל שריר שמופעל במים עובד הרבה יותר קשה בגלל ההתנגדות של המים. היא עושה הרבה תרגילים שמפעילים את כל הגפיים ובשבילנו במיוחד תרגילים שמפעילים את כף הרגל. לדעתי זה שווה ומומלץ גם בשל התרומה להתפתחות הקטנטנים וגם למען ההתקרבות והכיף המשותף עם ההורים במים. מצרפת כמה תמונות השווצה.....

חדוה7

New member
בריכה

נועה גם הולכת לבריכה והיא נמצאת עם הנעלים 23 שעות לדעתי עוד שעה ביום הבריכה ללא נעלים זה לא אסון גדול

למעלה