שאלה/התייעצות

lilo4

New member
שאלה/התייעצות

מעצם היותי מובטלת כרגע [בערך מבחירה, לצערי...] אני מחפשת כל מיני דרכים להכניס קצת כסף לעו"ש שלי. התחום של איביי מאוד מאוד מושך אותי והתחלתי לחשוב ברצינות להיכנס אליו. ניסיתי לחשוב מה הכי מדבר אלי ומה אני יכולה לנסות למכור, ובסוף הגעתי למסקנה שהתחום של קוסמטיקה/איפור הכי מושך אותי. לפני שאני מתחילה לזרוק כסף באוויר, החלטתי לעשות סקר שוק קטן, ואני אשמח לעזרה
האם הייתן מוכנות לקנות לק של חברה שאתן לא מכירות דרך האינטרנט, ספציפית דרך איביי? אני מדברת על סדר גודל של 2-3 דולר ללק, לא כולל משלוח.
האם הייתן מוכנות לקנות מוצרי קוסמטיקה של חברה שאתן לא מכירות? הדגש הוא על מוצרים טבעיים כמו קרם ידיים/גוף/פנים, פילינג וכו', וגם המוצרים האלה יחסית זולים. למשל סבון פנים או קרם גוף ב-10 דולר למוצר [לא כולל משלוח]...

ענבל30

New member
תשובה כנה...

בעיקרון הייתי מוכנה לקנות באיביי לקים שלא התנסיתי בהם קודם רק אם הייתי רואה כמה סווטצ'ים שלהם שאהבתי, ומקבלת חוות דעת של בלוגריות עליהם. נראה לי שכדי לשווק היטב מוצרים של חברות לא ידועות, כדאי לחלק דוגמיות לבלוגריות נבחרות ולקוות שהאיכות תעשה את שלה ותניב ביקורות טובות - מה שיביא הזמנות. אני חושבת שבעיקר בתחום הקוסמטיקה, הרבה מהצרכניות שקונות ברשת דואגות לברר מקסימום פרטים על המוצר טרם הרכישה, בבלוגים, בפורומים ובכל מקום אחר.

lilo4

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

קודם כל, אני מאוד מאוד מאוד מעריכה את הדעה שלך. חיפשתי דעה כנה- והיה לי חשוב לשמוע את האמת ולא שקרים
חוצמזה שנתת לי כמה רעיונות מצוינים איך להתקדם מכאן

למעלה