שאלה- התייעצות:)

RonnnyS

New member
היי נעה

תודה על התגובה! אני לא עובדת אבל עושה מלגה בהיקף שעות דיי גדול (9 שעות בשבוע בדר"כ) שזה פחות מאם הייתי עובדת אבל גם לא כלום.
בכל מקרה, אני בבירורים כרגע ואם אוכל לעבור זה יהיה רק בשנה הבאה כי הם לא נותנים לעבור אחרי סמסטר א' אז אני עוד שוקלת וחושבת.

RonnnyS

New member
שאלה- התייעצות:)

היי, רציתי להתייעץ לגבי משהו, אולי יש כאן אנשים שיוכלו לתת לי רעיון לכיוון. אני לומדת שנה א' בתכנית של "מדעי ההתנהגות" בבן גוריון (פסיכו', סוציו', אנתרו') ועד כה לא כ"כ מעניין לי ואני שוקלת אם כדאי להחליף את השילוב עם פסיכולוגיה. מצד אחד, היתרונות כאן ברורים- המערכת בנויה, מסודרת, אין הרבה לחץ ואפשר להתעסק וללמוד בעיקר לפסיכולוגיה (ובכך להגדיל את הסיכויים להוציא ציונים גבוהים) מצד שני, שקלתי מעבר לתכנית טובענית יותר של פסיכולוגיה קוגניציה (אם אתקבל לשם כי זאת תכנית מצטיינים, אני בבירורים בנתיים) שנראית לי מרתקת. מנסיונכם, מה עדיף בתואר ראשון, שילוב קליל כמו מה שאני עושה עכשיו או שילוב שיהיה מאתגר וכנראה מעניין הרבה יותר (ויש מצב שיפגע לי יותר בציונים בפסיכולוגיה)? אני לא בטוחה במה ארצה לעסוק, אני רק יודעת שהכיוון של פסיכוביולוגיה מעניין אותי כרגע יותר מכיוונים אחרים והייתי רוצה לדעת יותר. תודה מראש

למעלה