שאלה - התעמלות קרקע למבוגרים

joja11

New member
שאלה - התעמלות קרקע למבוגרים

שלום! שמי רונה, ואני מחפשת שיעור התעמלות קרקע ומכשירים למבוגרים - לא עבורי, אלא עבור בן זוגי, שהיה מתאבק בעברו... הגיעה שמועה לאזני שיש שיעור כזה בהדר יוסף. האם אתם יכולים לאמת את השמועה...? באילו גילאים מדובר, והאם יש גברים שמתאמנים? ובכלל, מתי זה מתקיים או איפה אפשר לקבל פרטים?... (והאם יש גם שיעור התאבקות למבוגרים) המון המון תודה!!!! רונה

boneatar

New member
הדר יוסף

ימי ראשון ושלישי בשעות 20:00 עד 21:30 וקבוצה אחרת בימי שני וחמישי גם ב20:30 עד 22:00 עולה 45 לשיעור או 40 אחותי לא זוכרת יש שם הרבה בנים

N B I

New member
גם רוצה :p

היי כולן :) אומנם לא היתי פה מלא זמן אבל אשמח לשמוע את דעתך בהתייעצות קטנה. אחרי 11 שנים של התעמלות ברמה עממית פרשתי (התגייסתי לצבא) ואני באמת ובכנות מרגישה שההתעמלות חסרה לי, לא רק במובן הפיזי אלא בעיקר נפשי. התעמלות היתה המקלט שלי, הרגשתי טוב שם עזר לי לנקות את הראש. עכשיו בצבא אני עומדת מול אתגרים גדולים יותר ממה שעשיתי אי פעם, אני מרגישה מותשת וקשה לי ברמה הפיזית (למרות שאני לא עושה שום דבר חוץ מלשבת על כיסא כל היום). אני משרתת בתל אביב יוצאת כל יום בשש וחצי מהבית (גרה בירושלים) ומסיימת את יום העבודה בערך בשבע-שמונה (אך אפשר לדאוג שאני אצא יותר מוקדם) מה שאומר שאני מגיעה הביתה בערך בתשע-עשר-אחתעשרה אני חוזרת מותשת, השאלה שלי האם לדעתכן שווה לי (האם לא יהיה מסוכן) לחזור להתאמן באיזה חוג בוגרים באזור תל אביב, מצד אחד אני מאמינה שזה "ימלא לי את המצברים" אבל מצד שני אני מפחדת שזו תיהיה מעמזה שאני לא אצליח להתמודד איתה. סתם בשביל התמונה הכללית, כשפרשתי היתי ברמה הזו: פליקים (כמה שצריך), ערבית פליק סלטה, קפיצת ידיים סלטה, סלטה לפנים עם משטח רגיל (אגב הכול על מזרונים כאלה של ביה"ס, לא משהו רציני), סלטה בגוף ישר מקפצית, סלטה בקיפול עם סיבוב שלם, גלגלון בלי ידיים... אני לא בכושר, אבל זה דבר שאני יכולה לעבוד עליו אם תיהיה לי מטרה, עדין גמישה והכי חשוב עדין אוהבת מאוד התעמלות (חוזרת מדי כמה זמן לקבוצה הישנה שלי כדי להדריך) מה אתן אומרות? שווה את אובדן שעות השינה (ואין דבר יותר קדוש משעות שינה עבורי)? ואם כן, אז איפה? צריך לזכור שלא היתי איזו מתעמלת גדולה, סתם בשביל הכיף! תודה מראש!!!! נטע :)

למעלה