שאלה ואולי נושא לדיון

• פותח הנושא MTFNK
  • פורסם בתאריך

MTFNK

New member
שאלה ואולי נושא לדיון

רותי, את תמיד אומרת שהרבה מהקשיים שאנשים סוחבים הם מגלגולים קודמים. למשל פחד גבהים. זה דברים שלרוב אין להם סיבה נראית לעין אבל פשוט רואים שהם נמצאים בחיים שלנו.

השאלה, אם אנחנו מביאים איתנו גם דברים טובים מגלגולים קודמים. למרות שלא זוכרים את הגלגולים הקודמים.

אם כן, איזה דברים לדוגמה? יכולת להתמודד עם מצבים בחיים? אדם שחווה גירושים מכוערים בגלגול קודם יתמודד עם גירושים ביתר קלות בחיים האלה? אדם שהיה חולה במחלה קשה, יהיה לו יותר קל הפעם? בהנחה שהיה לו שיעור חשוב שלימד אותו איך להתמודד.
לדוגמה אדם שהיה רופא בגלגול קודם, יצטרך ללמוד מחדש את הכל מאחר והוא לא זוכר כלום. יש דברים שהוא כן יזכור? או שפשוט יבואו לו בטבעיות?

בן אדם שהיה אדם רע בגלגול קודם, גם בגלגול הזה יהיה בן אדם רע? מה יגרום לו פתאום להתהפך ב180 מעלות ולהיות אדם טוב?

elar84

New member
היי מקסימה

אני חושבת שהשיעורים שלנו והתיקון של הנשמה זה על דברים שלליים שקרו בגלגולי קודמים.
אבל דברים חיוביים יכולים להיות קשורים ולצוץ בגלגול הזה כאהבות ותחביבים.
נניח אם היית רקדנית מקצועית בגלגול קודם, יהיו לך שאריות של אהבה לריקוד וידע. הרגליים שלך יידעו לזוז וגם עוד חלקים בגוף.
אולי אם היית אמנית, בגלגול הנוכחי תחבבי אומנות וכדומה.

ככה נדמה לי שזה קורה, מענין אם צדקתי

רותי 11

New member
MTFNK בואי נעשה סדר בדברים

כשאנחנו מגיעים לכאן אנחנו יורדים עם זכרונות שיושבים אצלנו בתת מודע (ד.נ.א) הזכרונות שיושבים שם ושמפעילים אותנו הם לאו דווקא שליליים הם גם חיוביים.
כמו שאת יודעת יש את המודע ואת התת מודע המנהל הוא למעשה הוא תת המודע שלנו, ואנחנו חווים את זה ביום יום שכשאנחנו אוצים משהו ואנחנו לא משיגים אותו מכל מיני סיבות לרוב מי שמנע את זה זה אותו זכרון שהופעל אצלנו וכאילו לא הייתה לנו שליטה על זה.
חלק מהדברים שאנחנו מביאים איתנו מגלגולים קודמים זה באמת עניין הפוביות, אלרגיות, ומחלות אבל יש רק 3 מחלות שעוברות בין גלגולים והם סרטן, אסטמה והפרעות אכילה, מעבר לכך אלה הם זכרונות שיכולים להפעיל מחלות.
הרבה פחדים מופעלים אוטומטית כשאנחנו עומדים בסיטואציות לא פשוטות ושהזכרון השלילי מגיע מחיים קודמים זה לא בהכרח אמור לקרות משום שהרבה פעמים זה רק זכרון נשמתי שמפריע לפעמים זה קשור לשיעורים או תיקונים שיש לנו כאן ואז הקשיים שונים.
אנחנו באנו לכאן עם שיכחה אבל הכל נמצא בתוכנו גם החוזקות וגם החולשות שלנו ואנחנו תכלס יכולים לבחור מה אנחנו רוצים להפעיל.
אני יכולה להביא מספר דוגמאות ממטופלים שלי שמסביר בצורה ברורה מאוד מה אנחנו סוחבים ואיך זה בא לידי ביטוי כאן בחיי היום יום שלנו

היה מקרה של בחור שכאן בחיים הנוכחיים הייתה לו בעיה עם מציאת עבודה ולהחזיק מעמד בעבודה בכלל והוא לא הבין למה זה קורה לו, כשעשיתי לו שחזור גלגולים הסתבר שבאחד הגלגולים שלו הוא היה מעין שכיר חרב אמנם הוא עבד לצד "הטובים" אבל בכל זאת זאת הייתה עבודה של לתפוס או להרוג גנבים או משהו כזה.
היתה לי מטופלת שהגיעה לשחזור בעקבות צליאק והפרעת אכילה ואיתה הגענו ל-2 גלגלוים שונים אחד בתקופת השואה, ואחד שיותר התחבר לקטע של הצליאק זה היה בתקופה אחרת לפני השואה היו לה 3 בנים והם יצאו לציד או משהו כזה ליער היא ישבה לאכול לחם ומרק עדשים ופתאום הילדים נכנסים כשהבן הבכור נושא את גופת הילד הקטן שמת כתוצאה מתאונת ציד - עברנו שם תהליך מדהים שבתוך התהליך הזה היא דיברה עם נשמת הילד הנפטר ( באותו זמן היא היתה בתחילת הריון) ואותו ילד אמר לה שהוא זה אותו ילד שמת הוא בבטן שלה זה היה תהליך מאוד מרגש ועוצמתי ואכן לאחר אותם שני שחזורים היא התגברה על הפרעת האכילה שלה שהיא הייתה אכילה רגשית, ואז פתאום הרופא שלה אומר לה שהוא רוצה לעשות לה בדיקות חוזרות לצליאק שהיה לה, והכי מדהים זה היה שלאחר שהילד נולד היא הייתה בחרדה קשה שהיא עומדת לאבד אותו דיברתי איתה והסברתי לה שזה אותו זכרון נשמתי שיושב שם ושהפעם לא יקרה כלום לילד ואכן זה נרגע.
וכמובן שיש עוד המון מקרים מעניינים ומרתקים.
אנחנו באים עם היכולת להתמודד עם הכל ללא יוצא מן הכלל הבעיה היא שאנחנו נדבקים לחולשות ולא לחוזקות כי גם שניהם נמצאים בתוכנו.

היי רותי מעניין. לא כל כך הבנתי מה בגלגול יצר לה את הצליאק?

כשטיפלת בה היא הייתה בהיריון? אני גם רוצה בעתיד לעבור איתך שחזור שתי המשחזרות שלי הרימו ידיים מהר אבל לך יש את הסבלנות הנדרשת

לאט אבל בטוח והמשפט סיכום האחרון מעולה!!

elar84

New member
היי רותי

הסבר ממש מעניין, נהנתי לקרוא.
תוכלי גם לשתף אותנו כיצד חוזקות באות לידי ביטוי בגלגולים הנוכחים?

גלעד220

New member
סיפור מדהים

(שניהם)
מאד יפה ומחזק.
מזכיר לנו שלכל דבר בחיים שלנו יש סיבה ותכלית.

עכשיו היה לי פנאי לקרוא את מה שכתבת רותי

באמת שני סיפורים ממש מרגשים
ממש מפחיד אותי העניין ההשפעה של גילגולים קודמים עם חיי הנוכחיים
לאחרונה קיבלתי מסר מגלגול קודם שמשפיע מאד על חיי וזו התמודדות מאד מורכבת
לא קיבלתי את כל הפרטים ,מה בדיוק בדיוק היה שם ,אבל מסר מספיק ברור וחזק שלא משאיר הרבה ספקות
אני מחכה לזמן הנכון להבין איך אני משנה את המצב כי קשה לי לקבל שזה התיקון שלי מגלגול קודם והנשמה שלי בחרה בתיקון ובדרך הזו וכאילו מה אין לי מה לעשות ??!!!!...איך לשנות ????

למעלה