שאלה ואולי עצה...

שאלה ואולי עצה...

יש פה מישהו שמטופל בקבוצת טיפול בצריפין (חיילים)? ואם כן איך זה משפיע? זה עוזר? והאם מישהו טופל פה פעם באיפנוזה ?? כי אני טופלתי לפני הגיוס ונראה לי שזה עוזר יחסית אבל הפסקתי בגלל הגיוס ועכשיו עוד הפעם התחלתי אבל אני לא בטוח שגם אם זה עוזר בצורה כלשהי אז זה לטווח ארוך.. אם מישהו יודע משהו על הנושא, אנא חדש לי.. תודה מראש !!!

stkachov

New member
אני זוכר שיש

פה מישהו שטופל בצריפין. לא יודע מי בדיוק. תחכה כמה ימים ואני מניח שתקבל ממנו תשובה. בהיפנוזה לא טופלתי...אבל זה מזכיר לי שפעם ניסו לטפל בי בדיקור! כן, כן דיקור! אני לא יודע איך שכחתי לספר את זה עד עכשיו: אמא שלי לקחה אותי למישהי שמטפלת בדיקור(לא יודע בדיוק איזה, הייתי די קטן אז). בקיצור באתי אליה היא דקרה אותי בכמה מקומות, אבל אז לא הרגשתי ממש טוב וביקשתי לצאת החוצה. יצאתי למדרגות ואז איבדתי את ההכרה!!! היא לקחה אותי מהר פנימה, דקרה אותי עוד כמה פעמים עד שהתאוששתי וזהו. יותר לא הייתי בשום דבר כזה ואני גם לא אהיה! זו הייתה חוויה לא נעימה בלשון המעטה. אז תזהרו מכל מיני דוקרים ומהפנטים למיניהם...

אתה יודע מה יותר מצחיק....

גם אני ניסיתי דיקור (דיקור סיני), האמת עד עכשיו לא הבנתי איך זה היה אמור לעזור לי...

diana25

New member
דיקור

גם אותי לקחו פעם לדיקור. זה היה לפני 12 שנים בערך. האישה שדקרה :) אותי אמרה שמדובר ב- 15 טיפולים. אני החזקתי מעמד ב-3 מהם. לטיפול רביעי כבר לא הלכתי, כי לא הרגשתי שום שיפור וכי היה מדובר בדיקור באותם מקומות ללא שינוי, פעמיים בשבוע וזה כאב
...(היתי אז ילדה קטנה שלא רצתה לסבול כאב, גם בשביל מטרה כזאת). אני לא יודעת האם עשיתי נכון או לא נכון שלא המשכתי, אבל היום אני ממש לא רוצה לחוות זאת שוב.

light blue

New member
לגבי דיקור

דוקא עשיתי פעם אחת אבל לא ממש התחברתי כי זה עיקצץ לי בגוף. אני לא חושב שמישהו טוען שדיקור עוזר ישירות לגמגום. מה שכן דיקור עושה בהרבה מקרים זה לשחרר את המטופל מלחצים כך שהוא נהיה פחות מתוח ויותר רגוע, ואז כתוצאה מירידת מתח השטף יכול להשתפר. ככל הידוע לי בשביל להשיג אפקט משמעותי של ירידה במתח יש לעשות סדרה של טיפולים, נגיד 8-10. אני מניח שאם עושים פעם בשנה סדרה כזו אז בסך הכל הבן אדם קצת פחות לחוץ ואז יש סיכוי שהוא ידבר יותר טוב. כנראה שאנסה דיקור בקרוב שוב, אצל מישהו אחר (לא בשביל הגמגום) - אני אעדכן אם ארגיש שיפור

light blue

New member
לא טופלתי בהיפנוזה

אבל שמעתי על פסיכותרפיסט שאחד הכלים בהם הוא משתמש זה היפנוזה, ודוקא עם גמגום היו לו כמה הצלחות

למעלה