שאלה! ואני חושבת שעוד יצטרפו אליה..

אווה15

New member
שאלה! ואני חושבת שעוד יצטרפו אליה..

מישהו הבין את כל הבלאגן עם הקאזה נו קיזו (צלקת הרוח)? למה אינויאשה יכול לזמן אותה רק ברגע מסוים? ומה הקשר (כמו בפרק של היום) שהוא היה צריך שרוח כלשהי תתנגש בשניה כדי ליצור איזה מהות של צלקת הרוח... יש לי בלאגן נוראי בראש! בבקשה הסבר! נב. אני יודעת שזה לא קשור.. אבל ראיתם בתקציר של מחר שקגומה אומרת "מירוקו! אתה סוטה!"..?! היא אמרה "מירוקו! טה הנטאי!" חחחחח הנטאי...חחחחחחחח אוקיי נרגעתי :)

דופיאשה

New member
מממ אני חושבת שאני יכולה לעזור בנושא

אינויאשה צירך את צלקת הרוח כדי להרוג אנשים ולא נראה לי שהוא יכול להשתמש בא רק במקרים מסוימים נראה לי שהוא יכול תמיד אינויאשה צריך רוח כדי שתיהיה את צלקת הרוח הוא צריך את הרוח שלו ושל היריב שלו כדי למצוא נראה לי את המרכז כדי לפגוע בו מקווה שהסברתי טוב

ShiraChan

New member
תיקון... לא להרוג אנשים הוא אמור לה

גן עליהם... ולאנשים אין רוח רק לשדים... הוא יכול להשתמש במתקפה הזאת כל הזמן ובעזרתה הוא יכול להרוג 100 שדים במכה אחת

J e i n

New member
זה משהו בסיגנון יקר/חמוד

בתירגום בערוץ הילדים הם פעם תירגמו את זה לחמוד, ופעם ליקר

blck angel1

New member
עונה ^^

צריך ששתי הרוחות של אינויאשה והיריב התנגשו כך הם יוצרות את צלקת הרוח.. ושהיא נוצרת הטאסייגה מופעלת במלוא עוצמתה.. אבל הפרק של אתמול הייתה מכשפת הרוח ששלטה בכל הרוחות כולל צלקת הרוח.. ואז זה הפריע לאינויאשה להפעיל את מלוא כוחה של הטסאייגה .. לכן עם כוח החצים הקדושים של קוגמה זה טיהר את האוויר ולכן אינויאשה הצליח להפעיל את כוחה של הצלקת הרוח וכך כימעט לחסל את המכשפה ^^

למעלה