שאלה? { ואני יודע אותה }

Woogyman

New member
שרשור חידות ../images/Emo110.gif

מי שעונה נכון מפרסם חידה וכך הלאה... החידות - רק על פרקים ששודרו בערוץ 3 עד עכשיו. מותר לשאול גם על שחקנים ודברים כאלה, אבל מומלץ שלא. אני אתחיל - מה שמה של הילדה (המכשפה הקרציה) של הדודה מריגולד? (סברינה עשתה לה בייביסיטר פעם).

Salem

New member
מישהו מתכוון לשאול?

אם לא הוא אז מישהו אחר... תמשיכו את השרשור!

Woogyman

New member
הנה חידה. ../images/Emo110.gif

לענות רק אם אתם מתכננים לשים חידה אחר כך. לא סתם. מה היסוד היחיד בעולם שיכול להרוג מכשפה?

Salem

New member
אני לא בטוח...

מסתבר שאני לא זוכר ה-כ-ל בעל פה
אבל נראה לי שהתשובה היא לבה של הר געש. בכל מקרה... חידתי היא: בהקשר לאמנדה (בת הדודה של סברינה מחידה 1), מה היא הייתה עושה לאנשים שמרגיזים אותה?

Woogyman

New member
מכווצת ומכניסה ../images/Emo110.gif

לארגז הצעצועים שלה. מתי נפגשו ווילארד והילדה לראשונה?

Salem

New member
זה מאוד מרגש ששנינו משחקים

אבל אני חושב שזה יהיה נחמד אם אנשים אחרים יצטרפו גם! אז אני לא עונה ואחכה שמישהו אחר יעשה זאת!

Salem

New member
כמובן שאפשר!

אני חושב שזהו גורדי? אם כן... אז חידתי היא: מה צבע שערו של גורדי? (ברוח הדברים...
)

לא, לא גורדי! מישהו אחר ../images/Emo13.gif

אולי זאת הייתה עונה שנייה? למרות שלא נראה לי -- זה 100 אחוז היה בתקופה של ג´ני. אני יכולה לרמוז...

אגב:

זה לא היה משהו מתמשך, הוא לא היה בהרבה פרקים -- אני פשוט זוכרת את הפרק הזה ממש ממש טוב. גורדי הוא ג´ינגי! i think! יכול להיות שאני טועה, מתאים לי להיות בטוחה בקשר למשהו ואז לגלות שזה לא נכון... בכל מקרה לא אשאיר חידה חדשה כי שלי עדיין עומדת בעינה.

הממ...

תמהני כמה צריך לכתוב כדי שזה גם יקפיץ את ההודעה... אני לא מסתכנת והולכת לכתוב עוד כמה וכמה מילים בכדי שההודעה תעלה למעלה ואנשים ימשיכו לנסות לפתור. אם זה עדיין לא יעבוד, אני אהיה עצובה. קחו

היא הייתה...

היא הייתה { בעונה ה - 1 } מכניסה אותם לצנצנות { ובעונה ה - 2 } היא הייתה הופכת אותם לבובות.

הנה תשובה.

אין יסוד יחיד בעולם שיכול להרוג מכשפה זלדה סתם אמרה את זה כל דבר יכול להרוג מכשפה היא פשוט לא חולה במחלות של בני תמותה אלא במחלות של מכשפות והיא לא מזדקנת.

שאלה? { ואני יודע אותה }

למה סאלם חתול? { לפי הסדרה } א. הוא נולד ככה. ב. הוא כישף בת תמותה בדרך עקיפה שתתאהב בו והוא נהפך לחתול ל - 90 שנה. ג. הוא ניסה להשתלט על העולם ובגלל שנתפס מועצת המכשפות הפכה אותו לחתול ל - 100 שנה ד. הוא בלע חומר רדיואקטיבי שהפך אותו לעכבר.

למעלה