שאלה ובקשה קצת שונה רעיונות בבקשה

wildcat6

New member
שאלה ובקשה קצת שונה רעיונות בבקשה

מצגת עבור גן מיוחד לילדים עם קשיים שונים אני זקוקה למוסיקת רקע שתלווה את המצגת נושאי המצגת מתחילים מהצגת שמות הילדים(3 שקופיות), מפגש בוקר (7 שקופיות), קבלת שבת (11 שקופיות), טיפול באמצעות בעלי חיים מפגש עם בעלי חיים ליטוף בדיקת דופק צילום (21 שקופיות), פרוייקט עץ הזית (13 תמונות) צילומים של הילדים עם עץ הזית פרוייקט שעסק בעץ הזית ובזייתים, טיפול בתנועה (4 שקופיות) ילדים רוקדים עם מטפחות, חישוקים ומצנח, הווי הגן (10 שקופיות) ילדים מציירים, עושים פאזלים ומשחקים, מסיבת ט"ו בשבט (12 שקופיות) ולסיום שני שקופיות של נטיעה נראה סיום קצת קטוע. אבקש את עזרתכם מכל הלב

רעיונות בבקשה

כיוון שאת מחפשת מוזיקה אני יכולה להציע לך המוווווווווון פורומים שבהם יש עזרה לגבי מציאת מוזיקה. המגוון רחב - תבחרי לך : פורום של מוזיקאים - 1597 מוזיקה אלטרנטיבית - 520 מוזיקה חסידית (אין לי מושג איפה הגן) - 959 אולי יאהבו גם מוזיקה יפאנית, יכול להיות מדליק, לא ? 1578 ייתכן שבגן כדאי להרגיל אותם גם למוזיקה מזרחית - 220 אם בכל זאת תרצי מוזיקה עברית ישנה וחדשה את יכולה לסור לפורום מעולה של מוזיקה שכזו, והם עוזרים למצוא שירים : 347 אם במקרה בא לך לשים מוזיקה צרפתית וקנדית - פורום 1607 ועוד מוזיקה מומלצת לגן ובכלל - מוזיקה קלאסית ואופרה - פורום 398. בהצלחה.

narki

New member
בגן של הבת שלי עשו סרט עם השיר "מי הולך לגן?

בגן של הבת שלי עשו סרט עם השיר "מי הולך לגן תגידו ? מי ? מי? של הדצים ויש להם המון שירי גני ילדים שיכול להתאים

למעלה