שאלה ובקשה

SNIF2

New member
שאלה ובקשה ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo202.gif

מישהו יכול לפרסם תמונה (או תמונות) של אנדרס => החבר הכי טוב של התאומים הם תמיד מדברים עליו וראיי תמונה אחת שהוא היה עם ביל באיזה קבלת פרס ניראה לי echo 2006 קייצר תודה:):):)

crazysapir

New member
מכיוון שהוא אימו,ואכן טום דיבר עליו בראיון של

ואכן טום דיבר עליו אם אני לא טועה ב2 ראיונות 1.על כך שהוא היחיד שהיה חבר שלהם בבית הספר מכיוון שלא אהבו אותם. 2.לאנדראס יש להקה משלו , ובראיון טוקיו הוטל נשאלו אם אי פעם הםן יוסיפו אותו או משהו כזה...והם ענו שלא.. וגם ביל בראיון ששאלו אותו ממי השיחה האחרונה שלו [משהו בסגנון] אמר שהוא הכוונה לאנדראס

crazysapir

New member
אימו זה...

אימו זה בעצם ג'אנר מוזיקאלי[כמו שיש פופ ויש רוק שהם גאנרים מוזיאלים אז גם ג'אנר הנקרא אימו] אימו זה קיצור של המילה אימשיונל ז"א רגשי הג'נאר הזה מתאפיין בשירים שלו כשירים עצובים,מלאי רגש[רגשניים] וכמובן בסגנון רוק[לא כמו שירי דיכאון הנוטים למזרחית]. בדרכ' הם צועקים בשירים וכו'... את יכולה לשמוע שיגידו לך שלהקות כמו מי קמיקל רומאס ,פאניק אט דה דיסקו ופוך אאוט בוי הם להקות אימו אך כמובן שזה לא נכון..השירים שלהם לא מתאפייינים בכך..מכיוון שיש אימואים בלהקה[למרות שבפו"ב אין, וגם במיי קמיקל לא בדיוק] אז אנשים החליטו שהם אימו אאבוי לנו אם פול אאוט בוי היו אימו. וכמובן כאשר ג'אנר מוזיקאלי מתפתח איתו גם הסטייל,הלבוש,ההתנהגות באים.. אז ככה שלגאנר מוזיקאלי נהפך לאנשים השומעים אותו גם סטייל וכו'... זה כמו שלערסים-יש סטייל משלהם והם שומעים מזרחית\דיכאון. ככה זה עם האימו... את יכולה ללכתוב בגוגל emo בתמונות ולראות שם את כל האימואים מה שמאוד מאפיין במראה החיצוני שלהם זה הפוני,שמסתיר עין אחת[ולעיתים גם את שתי העיינים] האימו הישראלי-נוהגים ללבוש חולצות של האפי טרי פרינדס[זה סדרה כזאת עם דמויות מצחיקות] זה ממש ממש ממש בקיצור ממקוה שעזרתי: ) הינה לך עוד תמונה של אימו-->

3has3

New member
../images/Emo69.gif פיטטטט האימוו לייקקק

נוט
מה עם פיט? הוא צורח שם כמו משוגע DDD: תשמעי את where is your boy tonight? בסוף, פיט צווח P: כמו חתולה DDD: ופאניק הכי לא אימו XDDDDDDDD ספיר, האם תתחברי אי פעם? לא דיברנו שנים

crazysapir

New member
פיט לא אימו וגם פאניק כי תראי

האימו זה לא הולך רק לפי סטייל ואם זה היה הולך רק לפי סטייל אז 100% פאניק להקת אימו, ולפיט אין אפילו את הסגנון ,אין לו את הפוני על הפנים והשירים של אפחד מהלהקות האלה זה לא שיר אימשיונל [את יודעת מזה] השירים שלהם סתם מדברים על לרקוד"דאהנס דאנס" ואממ"תודה על זיכרונות"XDD זה שנמע לך שיר רגשי>< ולפאניק אכן יש את הסגנון ויכול להיות שחברי הלהקה גם שומעים מוזיקת אימו..אבל מה הם בסה"כ שרים כמו פפו"ב[אני ממש לא מזלזלת בפאניק אגב
חח תקשיבי אני לא שומעת פאניק ז"א רק את שיר החתונות לפעמים[ואני חושבת שראיין כ"כ סקסי
XD] ואני לא מבינה בלהקה נגיד כמו שאני מבינה בטוקיו הוטל[ אני אל מסתכלת על ראיונות וכאלה לזה הכוונה] אבל בסגנון אפשר לשמוע..: ) מקווה שלא נשעתי סנוביתXDDDDD כי אני לא
XDD
וכההה חנלה גם אני געגעתי לדבר איתך במסן3>>>אני אכן צריכה להתחברXDD

3has3

New member
דארלינג P: זה היה בצחוק ../images/Emo6.gif

פאניק הם הכי לא אימו! ולקחת רק שני שירים של פוב מתוך 52
ואני לא אמרתי שפוב אימו
אבל פיט ניסה להתאבד פעם אחת DD: *טפו טפו טפו*

crazysapir

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

תקשיבי אני הבנאדם ששיא לא מבין ציניות!!!!!את לא מבינה כמה פאדיחות עשיתי לעצמי בגלל זה... XDDDD חנלה אני ישחט אותך בעודך חיה..אל תיהיה אי תי צינית בחיים**מסמיק של מסן**
XDDD 3>>>>>

3has3

New member
XDDDD איזה סתומה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD קרעת אותי לגמרי XDDD 3333333> ולא יותר קל לזרוק אותי לרכבת? (משום מה, אנחנו תמיד נפגשות שם
)

crazysapir

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDD איך

לא חשבתי על זה נוו טוב כנראה זה בגלל שאני סתומהXDD

ספיר? ../images/Emo192.gif

את זאת שהוספת את הכספים למתנה שרוצים לישלוח לט"ה ? נממ אם כן... אפשר אי סי או מסן?

crazysapir

New member
D:

אממ הרבה הוסיפו למתנה גמאני אבל [נוו הכי פשוט אני זאתי עם המלא שחור בעייניםXDD]
כה ובטח שאפשרD: [email protected] רק שאת מוסיפה אותי תגידי לי שאת מהפורום של ט"ה:)

כן אני מהפורום D: ../images/Emo192.gif

גם הייתי בפגישה והבאתי לך 100 שקל זוכרת?
אקיצר אני מוסיפה אותך תודה

למעלה