שאלה ובקשה

• פותח הנושא brunu
  • פורסם בתאריך

brunu

New member
שאלה ובקשה../images/Emo9.gif

רבלדה משודרת בטורקיה או יוון? מחר אני יוצא לשם ואני תוהה אם אמצא שם את הדיסק לקנות... מה דעתכם? כפי שציינתי אני יוצא לחופשה ואני צריך מתנדב
מישהו מוכן בבקשה להכין לי כל יום סיכומים קצרים של פרקי יום ראשון-שני-שלישי-רביעי ולהביא לי אותם בשובי? פשוט ביום חמישי בלילה כבר אראה אז לא שווה לראות 5 פרקים ברצף שכבר ראיתי את האחרון אז אני מעדיף פשוט להתעדכן לפני הפרק תודה

soy rebelde

New member
בקשר לדיסק אני לא יודעת אבל ../images/Emo26.gif

אני יכולה לעשות לך סיכומים
וחוץ מזה כדאי שתיכנס לפורום ובטח יהיו סירטונים יומיים

אני יעשה לך סיכומים../images/Emo13.gif

בקשר לדיסק אין לי מושג
דרך אגב, דיברת עם גבי בקשר ל"ברונו מארח"?

brunu

New member
לא דיברתי../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

למה? ותודה על הסיכומים

אין בעד מה../images/Emo9.gif

היינו רוצים לעשות בפורום "גבי מארח" אבל גבי לא מצא את הזמן לשאול אותך אם אתה מרשה לנו
כמובן, אם אתה רוצה אתה יכול לא להרשות לנו, אבל אנחנו שואלים אותך מראש כדי שלא יווצרו בעיות

brunu

New member
../images/Emo3.gif

אתם כבר הפורום הרביעי שרוצה את זה מבחינתי זה כבוד גדול וגם במילא אין לי שום זכות לא להרשות כי גם מה שאצלי זה גרסא מתוקנת של פעילות ותיקה בתפוז אז סבבה

brunu

New member
תודה../images/Emo24.gif

חח לא אכפת לי אם משודר... אני רוצה דיסקקקק חח

brunu

New member
אני מפליג

אהיה יום בטורקיה יום ביוון ויום בקפריסין ויום חמישי אני חוזר

סוכריה16

New member
וואי גם חברה שלי מפליגה!

מחר בבוקר היא חוזרת!! חח תהנהההה!! איזה כיף!! נדאג לעדכן אותך במה שקורה ברבלדה

brunu

New member
../images/Emo140.gif

באיזה אוניה היא? אולי נתחלף חח היא תצא אני אכנס ותודה זה בהחלט יעזור לי אוי רוברטיטה תחסר לי מוצ'ו

סוכריה16

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

לא משנה עד יום חמישי. תחזיק מעמד אני בטוחה! באמת אולי תתחלפו.. יאא אין לי מושג איזה אוניה.. ואתה איזה אוניה תהיה?! שהיא תחזור אני אשאל חיחי אבל יאא תהנה!! איך גם לי בא

סוכריה16

New member
ברונו!! חחח תשבע!!! גם היא הייתה!!

יופי לך אתה שם!! היא אמרה שבלילה הכל כזה חוך שיוצאים ולא מבינים איפה אתה! וואי גם לי באאאאא! חח תהנה

למעלה