שאלה ובקשה!
לילה טוב לחברי הפורום. בעוד שבועיים ביתי חוגגת שנה. אני רוצה לאפות לה עוגה בצורת תות או משהו בנושא, אך אינני רוצה להשתמש בצבעי מאכל ובודאי לא בצבע אדום. למי יש רעיון? בנוסף לא כל כך הבנתי איך עובדים עם בצק סוכר, האם מצפים בזה את העוגה? האם צריך לרדד? אשמח להסברים ותודה מראש. תוליקה
לילה טוב לחברי הפורום. בעוד שבועיים ביתי חוגגת שנה. אני רוצה לאפות לה עוגה בצורת תות או משהו בנושא, אך אינני רוצה להשתמש בצבעי מאכל ובודאי לא בצבע אדום. למי יש רעיון? בנוסף לא כל כך הבנתי איך עובדים עם בצק סוכר, האם מצפים בזה את העוגה? האם צריך לרדד? אשמח להסברים ותודה מראש. תוליקה