שאלה ובקשה!

תוליקה

New member
שאלה ובקשה!

לילה טוב לחברי הפורום. בעוד שבועיים ביתי חוגגת שנה. אני רוצה לאפות לה עוגה בצורת תות או משהו בנושא, אך אינני רוצה להשתמש בצבעי מאכל ובודאי לא בצבע אדום. למי יש רעיון? בנוסף לא כל כך הבנתי איך עובדים עם בצק סוכר, האם מצפים בזה את העוגה? האם צריך לרדד? אשמח להסברים ותודה מראש. תוליקה
 

net the jet

New member
לגבי העבודה עם בצק סוכר- גשי

למאמרים ותקראי, יש הרבה הסברים. לגבי צבע מאכל- הדבר היחידי שעולה לי לראש זה שבמקום אדום אפשר להוסיף קצת מחית סלק..אבל לא יודעת איזה טעם יהיה לזה.
 

t a l talim

New member
הצעה-

ליצור עוגת תות ללא צבע אדום כלל נראה לי מעט מורכב,אך הייתי מציעה לצפות עוגה בצבע לבן, ולצייר ציור קטן יחסית של תות/ ערת התותים או משהו דומה...כך רוב הפרוסות יהיו לבנות או עם מעט צבע, ומקסימום אל תאכלו את החלק הכמצויר.אני מצרפת קישור למאמר הדרכה בנוגע לציור על עוגה.ואפשר גם עוגת קצפת עם תותים...
 
למעלה