שאלה ובקשת עזרה כללית

iditush11

New member
שאלה ובקשת עזרה כללית

אני עכשיו קיבלתי את המחזור שלי, ובימים הראשונים של המחזור כואבת לי נורא הבטן, ובנוסף לכל הצרות יש לי גם גודש כזה בחזה, וכאשר אני נוגעת בשדיים שלי אני מרגישה כאילו הם כבדים וממש כואבים, מעין רגישות למגע שבא לידי ביטוי בצורה ממש היסטרית בימי המחזור. השאלה שלי היא כזאתי, איך אני אמורה להעביר את הכאבים האלו במיוחד את תחושת האי נוחות שיש לי בחזה, כי זה ממש מעיק וכואב לי, וכל מגע הכי קטן מעביר בי גלים של כאבים ממש חזקים. האם ישנה תרופת סבתא כלשהי נגד הכאבים הנאחסיים האלו? תודה ואשמח לקבל עיצות וטיפים. עידית

אני יכולה לעזור קצת

עם צמחי מרפא... בכלליות להקלה על הגודש בשדיים; לשתות חליטות מרווה(בכלל צמח טוב לזמן המחזור) ותה שומר. זה מקל על הכאבים בשדים.ולתחושת הגודש-תלעסי עלי פטרוזליה או תחלטי ושתי. וטמין בי6 יכול לעזור בהקלה על כל הסימפטומים שמהם את סובלת. בדקי אם את יכולה לשלב אותו בתזונה שלך בקפסולות של קומפלס ויטמין בי(את אולי צמחונית?) זנגוויל בתה יכול לעזור להקלה על הכאבים ברחם. גם חליטת עלי פטל בימים שלפני המחזור-מאזן את טונוס שרירי הרחם עשוי להקל על הכאבים. אם הכאבים בחזה ממש בלתי נסבלים את יכולה לעשות קומפרסים קרים.

שכחתי-טיפולים משלימים למניעה

תזונה תזונה תזונה! לצמצם באופן ניכר עד בכלל את צריכת הקופאין, כולל קקאו ומוצריו. להמנע מאכילת מוצרי חלב פרה להמנע מסוכר להמנע מאלכוהול לצמצם צריכת בשק בקר לצמצם כמויות מלח להוסיף ויטמין בי6 ומגנזיום בקיצור-להוריד כל מה שטעים מהתפריט

כמה עצות,לא יודעת אם תרופות סבתא ..

אבל עוזרות.. אני לא יודעת לגבי השאר, אני יודעת לגבי הכאבי בטן, קודם כל יש מן בקבוק חם כזה מפלסטיק ששמים בו מים חמים ומצמידים לבטן ,זה מאוד עוזר, כמו כן כדור אדוויל או אדקס פורטה יכול לעזור..

iditush11

New member
רווינסרה כמו תמיד את עוזרת לי המון!

תודה על העיצות וכל הטיפים שנתת לי, לגבי התזונה שלי היא סה"כ מאוזנת די טוב, אני מקפידה על תזונה דלת שומן ועתירה בסיבים, עם המון ירקות ירוקים והכי חשוב דל פחמימות, ולא אני לא צמחונית. יש קשר בין אכילת בשר לכאבי מחזור? שאני נוגעת בציצים שלי אני מרגישה כאילו הם קשים ומלאים בנוזלים, אז שמתי קומפרסים מקודם זה ממש הקל, כמובן קרים, לקחתי כדור ממש חזק בשם נקסין וזה הרגיע לי את הבטן ושתיתי תה ג'ינג'ר זה גם עזר. שוב פעם המון תודה לך, הדפסתי ושמרתי שיהיה לי לעת צרה. את אחלה!!!
עידית

למעלה